KSK’da ‘resmi’ Cengiz Aygün dönemi;

KSK’da ‘resmi’ Cengiz Aygün dönemi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor Kulübü, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen olağanüstü genel kurul ile yeni yönetimini belirledi....

Siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları ve ilçe belediye başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği kongrede tekrar aday olmayan eski Kulüp Başkanı Burak İzbeli, GMG yaptığı konuşmayla kulübe veda etti. Belediye başkan adaylarının selamlama konuşmalarının ardından söz alan GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün de, genel kurulda yeni başkan olarak açıklamalarda bulundu.

GMG Kastamonuspor Kulüp yönetimi, geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurul kararı almış, mevcut Kulüp Başkanı Burak İzbeli'nin tekrar aday olmayacağı kongrede, yönetimde de büyük oranda değişiklik olacağı açıklanmıştı.

Olağanüstü kongrede GMG Kastamonuspor Kulübü Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün başkanlığında yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

SİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM”

GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, kongrede yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Bundan yaklaşık 4-5 sene önce, birçok STK başkanlığım vardı. Dedim ki artık bırakıyorum. Benim çok değerli kardeşim Burak İzbeli, yaklaşık 3 yıl önce bu sorumluluğu benim ricamla üstüne aldı. Birçok arkadaşımız başkan olmak istemiyordu. Onlara da saygı duyduk. Kahraman arkadaşımız yönetimi üstlendi. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Benim futbol sevdam sadece bugün değil, 21 yaşında Beşiktaş Kulübünün futbol sorumlusuydum. Birçok anılarımız oldu. Yaklaşık 32 kulübe 65 yıllık ömrüm içinde sponsor oldum. Trabzonspor, Sakaryaspor, Niğdespor gibi takımlara sponsor olmuşum. Anlatacak çok şeyimiz var sporla ilgili. Genel kurulumuza katılan belediye başkan adaylarım başkanlarım var olun. Her zaman yanımızda olduğunuza inandım. Kıymetli Hasan Baltacı, Tahsin Babaş, Yüksel Aydın, Kadir Yalçın ve il başkanlarımıza teker teker teşekkürlerimi sunuyorum.”

“KASTAMONU’NUN ABİSİ, KARDEŞİ…”

“Ben Kastamonu’nun çocuğuyum. Annem ve babam da Kastamonulu… Kastamonulu olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Eğer imkanımız olsaydı direk Kastamonuspor olarak kullanmak isterdim ismini. Ama yasal olarak sahip olamadığımız için GMG Kastamonuspor ismini kullanıyoruz. Herkesin gönlünde siyasi parti vardır. Ama ben ilk geldiğimde kendime şunu dedim; benim bu ilde siyasetim yok. Ben Kastamonu’nun abisi veya kardeşi olmaya talibim dedim. Bana bu unvanı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Size layık olmaya çalışacağım. Kastamonu çok büyük bir yer. Ben de bu büyüklüğün farkındayım. İnşallah şampiyon olacağız. Bu güzel evliyalar şehrine şampiyonluğu tattıracağız.”

İŞTE YENİ KASTAMONUSPOR YÖNETİMİ

Konuşmaların ardından Cengiz Aygün başkanlığında tek liste ile gidilen seçimde GMG Kastamonuspor Kulüp yönetimi şu isimlerden oluştu; Ali Aygün, Mustafa Erkan Yılmaz, Necdet Emre Aygün, Barış Kılınçkıran, Tolgahan Özcan ve Kadir Ay.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum