Kastamonuspor’da ‘Cengiz Aygün’ sesleri!..;

Kastamonuspor’da ‘Cengiz Aygün’ sesleri!..

KULÜP BAŞKAN BURAK İZBELİ BIRAKIYOR, YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDI. ONURSAL BAŞKAN CENGİZ AYGÜN'ÜN KULÜP BAŞKANI OLMASI BEKLENİYOR...

Mücadele ettiği TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon fırtınalar estiren GMG Kastamonuspor’da ‘değişim’ için düğmeye basıldı. Kulüp yönetimi, 2 Şubat’ta olağanüstü genel kurul kararı alırken, KSK Başkanı Burak İzbeli ise tekrar aday olmayacağını açıkladı. Öte yandan Başkan İzbeli, GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün resmi olarak kulüp başkanı olmasını istediğini kendisine ilettiğini ifade etti.

3 yıldır yürüttüğü kulüp başkanlığı görevini bırakma kararı aldığını duyuran KSK Başkanı Burak İzbeli, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti; “Yaklaşık olarak 3 yıldır büyük onur ve gururla yürüttüğüm GMG Kastamonuspor Kulübü Başkanlığı görevimi değerli Onursal Başkanımız sayın Cengiz Aygün ve yönetim kurulumuzun da onayını alarak aşırı iş yoğunluğum neticesinde bırakma kararı aldım. Bu kararı alırken kıymetli büyüğüm ve Onursal Başkanımız sayın Cengiz Aygün’den ricacı olarak kendisinin artık takımın başına resmi olarak geçmesini de rica ettim. İnşallah bizleri kırmayacaklarını umuyorum. Ayrıca akşam saatlerinde yönetim kurulumuzla bir araya gelerek 2 Şubat’ta 2024 tarihinde olağan üstü genel kurul yapma kararı aldık. Bu süreçte desteklerini bir an olsun bile eksiltmeden her daim yanımızda olan GMG Kastamonuspor’umuzun tüm aile üyeleri ile birlikte hiç bir beklenti içerisine girmeden sahiplenen Onursal Başkanımız sayın Cengiz Aygün ile kıymetli ailesi başta olmak üzere tüm yönetim ve denetim kurulu üyelerimize, kulüp çalışanlarımıza ve cefakar GMG Kastamonuspor taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Onursal Başkanımız sayın Cengiz Aygün ve ekibinin yürüteceği tüm çalışmalara aynı şevk ve heyecanla destek vereceğimin bilinmesini isterim. Teknik Direktörümüz Levent Eriş, teknik kadro ve futbolcu kardeşlerime de şampiyonluk yolunda canı gönülden başarılar diliyorum.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum