Vali Dallı Azdavay'da!;

Vali Dallı Azdavay'da!

Vali Meftun Dallı, Kastamonu'da bir süredir devam ettiği ilçe ziyaretleri kapsamında Azdavay ilçesini ziyaret etti....


Vali Meftun Dallı ilçe ziyaretlerine Azdavay ilçesi ile devam etti. Vali Dallı Azdavay Kaymakamlığı ve Azdavay Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek Kaymakam Mustafa Arslanşahin ile Belediye Başkan Vekili Feyzullah Tosman'dan ilçede yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Vali Meftun Dallı akabinde Azdavay İlçe Emniyet Amirliği ile Azdavay İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Vali Dallı güvenlik güçleriyle bir araya gelerek, çalışmalarında başarılar diledi.



Vali Meftun Dallı, Azdavay Samanlık Cafe'de Azdavay MYO öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Vali Meftun Dallı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında gençlere başarılar diledi.

VALİ DALLI, AZDAVAY ÇATAK KANYONU'NU GEZDİ

Vali Meftun Dallı akabinde, baş döndüren yüksekliği ve eşsiz manzarasıyla kendisine hayran bırakan Azdavay Çatak Kanyonu'nu ziyaret etti. Vali Meftun Dallı beraberindeki heyet ile birlikte  Azdavay Çatak Kanyonu Cam terası gezdi. Vali Dallı daha sonra ilçede esnaflarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti. 


Vali Meftun Dallı son olarak güçlü bir turizm atağı olan Azdavay Atlı Turizm Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.AK Parti 4. Olağanüstü Genel Kurul için Ankara'ya giden ve Vali Meftun Dallı'nın Azdavay Atlı Turizm Merkezi ziyaretine yetişen Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, yapılan çalışmalar hakkında Vali Meftun Dallı'yı bilgilendirdi.


Başkan Civelek, yaptığı açıklamada; "Kastamonu Valimiz Meftun Dallı ve beraberindeki Jandarma Alay Komutanımız Albay Zafer Özden, Emniyet Müdürümüz Kayhan Ay ve Özel İdare Genel Sekreterimiz Nida Sinsi ile ilçemizi ziyaret ettiler. 4. Olağanüstü Genel Kurulumuza katılmak üzere Ankara’da oluşumuz sebebi ile Valimize akşam saatlerinde Atlı Turizim Merkezimizde refakat edebildik. Gün boyu İlçe Kaymakamlığımızı, Belediye Başkanlığımızı,esnaflarımızı ve turizim tesislerimizi ziyaret eden  Valimiz Meftun Dallı ve heyetine şahsım ve İlçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum