Arama
Arama Sonuçları
Kastamonululardan ‘Zonguldak Günü’ desteği…
Zonguldak’ta faaliyet gösteren Kastamonu Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Başkanı Bahattin Şenol, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın yılın 67. Günü Zonguldak Günü olması tavsiyesini desteklediklerini açıkladı.  
Nafaka mağduru hızını alamadı! Şimdi belediyeye yürüyor
Kastamonu’da 1 gün evli kaldıktan sonra eşine nafaka ödemeye mahkum edilen Mustafa Duman (33) yaşadığı haksızlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyurmak için Kastamonu’dan İstanbul’a yürüyüşe çıkmıştı. Duman, şimdi belediyeye yürüyor.
CEO’ya 50 milyonluk boşanma davası
Ankara’da G.P. adlı kadın, büyük bir şirkette CEO olan eşine kendisini aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtı ve 25 milyon maddi 25 milyon ise manevi olmak üzere 50 milyon lira tazminat, kendisi için 250 bin ve kızı için de 250 bin olmak üzere aylık 500 bin lira da nafaka talep etti.
Kastamonulu ünlü sanatçı evleniyor
Geçtiğimiz günlerde yaptığı ‘Namaza başlayıp, köye yerleşeceğim, ama zamanı değil’ şeklindeki açıklamasıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı, bu defa 'Evleneceğim' diyerek aşkını ilan etti.
Ameliyat sırasında ilgi göstermemek boşanma sebebi
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Eşinin ameliyatı sırasında yeteri kadar ilgi göstermemek ve eşini üstlerine karşı şikâyet etmek boşanma sebebidir" dedi.
Erbakan: Hayra motor, şerre fren olacağız
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Hayra motor, şerre fren olma hassasiyet ve gayretimizden asla vazgeçmeyiz” dedi.
Aile hukukuna süresiz nafaka da dahil yeni düzenleme
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, nafaka, tazminat ve boşanmayı kapsayan aile hukuku konusunda çalışmalarının sürdüğünü, bir düzenlemenin geleceğini söyledi.
Boşanma Davası Çeşitleri Nelerdir?
Yasal olarak devam eden evlilik birlikteliğinin bitirilmesi için boşanma davası açılması ve mahkeme tarafından boşanma davasının neticelenmesi gereklidir.
Bakan Göktaş: Süresiz nafaka adil değil!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Süresiz nafaka gibi bir durum adil bir durum değil" dedi.
‘Hayallerimize pranga vurulmak isteniyor’
CHP Kadın Kolları Genel Merkezi öncülüğünde, 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenlendi.
OHAL bölgesinde alınan bazı tedbirler uzatıldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen kentlerde ilan edilen OHAL kapsamında, yargı alanında alınan tedbirlerin süresi, bazı il ve ilçelerde 1 Mayıs'a kadar uzatıldı.
Milyonları ilgilendiriyor
AK Parti, ekonomi alanında milyonları ilgilendiren teklifleri parça parça Meclis gündemine getirecek. Üçe bölünmesi beklenen torba teklif ile kur korumalı mevduat sisteminin süresi uzatılacak, KYK kredilerinde sadece alınan ana para ödenecek. Yurtlar Kurumu borçlarının faizi sinilecek. Asgari ücretli için ise koruma kalkanı getirilecek.
“25 şehri yürüyerek yetkililere seslendi”
'Bir gün' evli kaldığı eşine 5 yıldır nafaka ödeyen Kastamonulu 33 yaşındaki Mustafa Duman'ın hayatı adeta duman oldu. Türkiye'yi dolaşarak sesini duyurmaya çalışan Duman'ın ödediği nafaka, son asgari ücret zammıyla birlikte 1345 TL’ye yükseldi.
Her ay 5 bin 137 TL
1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere asgari ücrette yüzde 30'luk artışla en düşük işsizlik ücreti 2.568 TL oldu.
Kastamonulu nafaka mağduru: 'Tutuklayın beni'
Nafaka mağduru Mustafa Duman'ın hak mücadelesi sürüyor. Ece Üner'in programına konuk olan Duman, Adalet Bakanına 'Tutuklayın beni, gücüm kalmadı' diye seslendi.