Kastamonulu nafaka mağduru: 'Tutuklayın beni';

Kastamonulu nafaka mağduru: 'Tutuklayın beni'

Nafaka mağduru Mustafa Duman'ın hak mücadelesi sürüyor. Ece Üner'in programına konuk olan Duman, Adalet Bakanına 'Tutuklayın beni, gücüm kalmadı' diye seslendi....

Kastamonu’nun merkeze bağlı Pehlivan köyünde ikamet eden 32 yaşındaki Mustafa Duman, sosyal medyadan tanıştığı Ayşe ile iki yıllık birlikteliğin ardından 2017 yılının Ekim ayında evlendi.

Eşinin yüzünü sadece nikah günü görebilen Mustafa Duman, ailesi ile birlikte İstanbul’a döndükten sonra bir daha  alamadığı gerekçesiyle boşanma davası açtı.

 

1 GÜN EVLİ KALDIĞI EŞİNE NAFAKA ÖDÜYOR

Davanın görüldüğü sırada aylık 700 TL nafaka ödemeye mahkum edilen Duman, yaşadığı haksızlığı duyurmak için İstanbul'a yürüyen Duman, İstanbul'da da televizyon programlarında sorunlarını anlatıyor.

Ece Üner ile Susma programına katılan Duman, programda Adalet Bakanı'na seslenerek şu ifadelere yer verdi,

''Dört yıldır, hukuki linç girişimi altındayım. Artık sürekli yollardayım, dayanacak gücüm kalmadı. Hukuktan asla sapmadım. Bunlar beni vatan hainliğiyle suçladılar ve 8 bin 700 lira daha para cezası üç gün önce geldi. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Beni tutuklamanızı istiyorum. Beni tutuklayın. Gerçekten bittim. Yayından sonra tutuklamadığınız takdirde tekrardan yürüyüşe geçeceğim. Cebimde raporlar var, tedavi olmam gerekirken 580 kilometre yürüdüm. Ankara'ya varamayacağım, çünkü gücüm kalmadı.''



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum