Arama
Arama Sonuçları
Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Uyarı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet uyarsını sandık aracılığıyla ifade eder. Yerel seçimlerde umduğumuz neticeye ulaşamadık. Özeleştirimizi cesaretle yapacağız. Milletin takdirini sorgulamayacağız" dedi.
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Okullarda yeni eğitim yılı başlıyor
Öğrenciler için yeni eğitim-öğretim yılı başlıyor. 20 milyon öğrenci için ilk ders zili 11 Eylül Pazartesi’den itibaren çalıyor.
Eriş: Asıl olan kazanmaktır
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, haftalık basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
İGM Eylül maratonu sürüyor...
İl Genel Meclisi (İGM) eylül ayı olağan ikinci toplantısı İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü.
YKS yerleştirme sonuçları açıklandı
YKS yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı.
YKS yerleştirme sonuçları açıklandı
YKS yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı.
Üniversitede doğru tercihin püf noktaları…
ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS sonuçların açıklanmasıyla birlikte aday öğrenciler, geleceklerini belirleyecek bir yola giriyor.
KPSS sınavı saat kaçta başlıyor? KPSS lisans sınavı başlangıç ve bitiş saatleri
KPSS saat kaçta başlayacak? A Grubu KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri sınavı bugün gerçekleşecek. Sınava girecek kamu personeli adayları ise merak içerisinde sınav başlangıç saatlerini merak ediyor. Peki, 2023 KPSS lisans Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri sınavı saat kaçta başlayıp saat kaçta bitecek? İşte merak edilen soruların cevabı...
Tarih belli oldu! 1 milyon kişi erken emekli olacak
Emeklilik sistemi için iki dev reform Meclis'in açılmasıyla gündeme gelecek...
Kastamonu Entegre’den gençlere gelişim ve kariyer fırsatı
Kastamonu Entegre, kurum içi girişimcilik deneyimlerini gençlerin yaratıcı ve yenilikçi fikirleriyle buluşturuyor.
Emekli olduktan sonra, yürüyerek Türkiye'yi gezmeye başladı
İstanbul’da yaşayan Necip Kökerer (54), emekli olduktan sonra Türkiye’yi yürüyerek dolaşmayı karar verdi.
İGM temmuz maratonu sona erdi
İl Genel Meclisi (İGM) temmuz ayı olağan son toplantısı dün düzenlenen oturumla gerçekleştirildi.
YKS maratonu sona erdi
Kastamonu’da da öğrenciler okul binalarında, veliler ise bina dışında aynı heyecanı yaşadı.
YKS maratonu başladı
Binlerce öğrencinin sene boyunca hazırlandığı Üniversiteye geçiş sınavı olan YKS maratonu bugün başladı.
Vali Çakır oyunu kullandı
Kastamonu Valisi Avni Çakır, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için oyunu kullandı.
Uluay'dan 'Sandıklara sahip çıkıyoruz' çağrısı
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, oyunu kullandı. Milletvekili Uluay, oy kullanılan okulları ziyaret ederek; "Sandıklarımıza sahip çıkıyoruz" çağrısında bulundu. Uluay vatandaşları, oy vermeye davet etti.
Başkan Vidinlioğlu oyunu kullandı
Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için oyunu kullandı. Oy kullanacağı okula eşi İlknur Vidinlioğlu ile beraber giden Başkan Vidinlioğlu; "Milletimizin ortaya koyacağı irade inanıyorum ki Türkiye’nin yüzyılının sağlam bir temeli olacaktır" ifadelerine yer verdi.
Milletvekili Ekmekci oyunu kullandı
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için oyunu kullandı. Oy kullanacağı okula giden Milletvekili Ekmekci, "Vatanımıza, milletimize, devletimize... Hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.
Milletvekili Baltacı oyunu kullandı
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için oyunu kullandı. Sabahın erken saatlerinde oy kullanacağı okula giden Milletvekili Baltacı, "Bugün eşitlik için, adalet için, demokrasi için sandıklarda buluşalım" ifadelerine yer verdi.
2'nci tur seçim maratonu başladı
Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 2'nci turu için oy kullanma işlemi başladı.
Tosya pirinci için mesaisi başladı
Tosya ilçesinde yetiştirilen, coğrafi işaret tecil belgeli Tosya pirinci için çiftçilerin zorlu çeltik ekim mesaisi başladı.
Fiyatlar yüzde 50 arttı
İkinci el ve sıfır kilometre araç piyasasındaki belirsiz atmosfer hala devam ederken, araç piyasasında yaşanan fiyat değişimi dikkat çekti.
Hobi olarak başladı, ekmek kapısı oldu
Kastamonu’da 8 yıl önce aldığı eğitim sonrasında hobi olarak taş baskı sanatıyla ürünler üretmeye başlayan taş baskı ustası kadın, kurduğu atölyede taleplere yetişemez hale geldi.
‘Tosya Altını’nda ekim zamanı
Tosya ilçesinde yetiştirilen, coğrafi işaret tecil belgeli Tosya pirinci için çiftçilerin zorlu çeltik ekim mesaisi başladı. 8 bin dönüm alanda yetiştirilmesi beklenen çeltikten yüksek verim alınması hedefleniyor.
AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'den ilk açıklama
"AK Parti'den seçildim ama tüm Kastamonuluların vekili olacağım" 14 Mayıs seçimleri sonrasında AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'den ilk açıklama geldi. Milletvekili Ekmeci yaptığı açıklamada; "AK Parti'den seçildim ama tüm Kastamonuluların milletvekili olarak görev yapacağım. Milletvekili görevimde Kastamonu'nun faydasını önde tutarak her vatandaşımızın derdine derman, sevincine sevincimle ortak olacağım. Kastamonu'muzda bir kişi darda kalırsa ve ben yanında olamazsam bundan kendini sorumlu tutacağım" ifadelerine yer verdi.
Erdoğan, zaferini ilan etti: 'Açık ara öndeyiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs 2023 seçimlerine dair balkon konuşması yaptı
Belediye Meclisi Mayıs maratonuna başladı
Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 5 gündem maddesi görüşüldü.
Maraton İzmir heyecanı başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ve bu sene dördüncü kez organize edeceği Uluslararası maraton olan Maroton İzmir 7 Mayıs Pazar günü saat 07.00’de Şair Eşref Bulvarı’ndan start alacak.