Belediye Meclisi Mayıs maratonuna başladı;

Belediye Meclisi Mayıs maratonuna başladı

Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, 5 gündem maddesi görüşüldü....

Toplantıda 2022 Mali Yılı Gelir Gider kesin hesabının görüşülerek karara bağlanması talebi, Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

Müteahhitlerin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne iş bitirme belgesi talep edenlerden istenen ücretin fazla olması dolayısıyla ücretin yeniden belirlenmesi konusu gündeme geldi. Söz konusu talep, meclisin oy birliğiyle  Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilmesine karar verdi.

Bir diğer maddede Afet İşleri Müdürlüğü kadrosunun ihdası meclisin oylamasına sunuldu. Söz konusu madde Meclisin oy birliğiyle kabul edildi.

Bir diğer maddede Öz Tan Makine Elemanları Sanayi Ticaret AŞ. tarafından 08 Mayıs 2023 ile 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında  Avustralya ve İtalya ülkelerindeki Atık su arıtma tesisleri ve içme suyu şebeke hatlarında kurulan vana ve pompa üretim fabrikalarına yapılacak olan teknik gezi için  Su ve Kanalizasyon Müdürü İsmail Ümit Güler'in katılımı talebi görüşüldü. Talep meclisin oy birliğiyle kabul edildi.

Mecliste son maddede ise Sarıömer mera niteliğindeki parselin rezerv alanı olarak kullanılması amacıyla imar planlarının yapılması ve ilgili kurumdan tahsis amacı değişikliği ile ilgili talep görüşüldü. Talep meclisin oy çokluğuyla kabul edilerek İmar Komisyonu'na havale edildi.  

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum