Arama
Arama Sonuçları
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Dikili satışlar denetleniyor
Orman Zararlılarıyla Mücadele Dairesi Başkan Yardımcısı Serkan Gülenay, Daday Orman İşletme Müdürlüğü'nde hem arazi hem büro çalışmaları ile dikili satışlarda karşılaşılan sorunlar hakkında toplantı gerçekleştirildi.
Kafes yırtılmıştı, avcılık yasaklandı
Kastamonu Tarım Ve Orman İl Müdürlüğü'nden Taşköprü ilçesinde Donalar Köyü sınırları içerisinde kalan Karadere barajında yırtılan balık kafesi sonrası avcılığın yasaklandığını duyurdu.
ORMAN EMVALİ İSTİF İŞİ HİZMET ALIMI
KARADERE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Kastamonu'da 6 Kızıl Geyik avlanacak: Bedeli 80 bin TL
Tarım ve Orman bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Kastamonu'da bulunan kızıl geyiğin avlanma şartlarını açıkladı. Karara göre bölgelere avlanacak hayvan yaşı, sayısı ve ücretleri gibi bir dizi kurallar duyuruldu. Kastamonu'da 6 kızıl geyik avlanacak. Şartlar ve avlanacak geyik sayısı haberimizde...
Kastamonu’da kızıl geyik avına izin!
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinde yayınlanan kararda; av kotaları belirlendi.
Kastamonu’da kızıl geyik avına izin!
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinde yayınlanan kararda; av kotaları belirlendi.
Acun Ilıcalı "SMS yok, meydan senin" diyerek açıkladı!
Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı oyuncu Nihat Altınkaya olmuştu. Acun Ilıcalı yarışmaya katılacak ikinci yarışmacıyı da açıkladı. Son yarışmada sert ifadeler kullanan ve şampiyonu eleştirerek "Bir daha asla gitmem" diyen Nagihan Karadere yine yarışmaya dahil oldu.
B TİPİ ORMAN YOLU YAPIM İŞİ
KARADERE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Daday HEM'de bayrak değişimi
Daday Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şeref Beşir 'in Kastamonu İsfendiyar Bey İlkokulu Müdürlüğüne tayininin çıkması nedeniyle yerine atanan yeni Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Satı Daşcıoğlu göreve başladı.
AKKAYA YANGIN HAVUZU ONARIM İŞİ
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-KARADERE
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
"Ormanlar emin ellerde"
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından meşçere altı bakımı yapılacak sahalarda incelemelerde bulunuldu.
Sirenlerle gittiler
Kastamonu Orman Bölge müdürlüğüne ait araçlar Ankara yolundan sirenler eşliğinde geçti.
Kastamonu OBM'de bayram kutlaması
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Yangın kulesinde bayramlaşma
Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, Teke Tepesi Yangın Kulesi'ni ziyaret ederek görevi başındaki orman personelinin bayramını tebrik etti.
"Gençliğin gelişimi çok iyi düzeyde"
Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu Karadere Orman İşletme Müdürlüğü Aşağıdağ Orman İşletme Şefliği'nde tabii gençleştirme çalışmaları devam eden sahada incelemelerde bulundu.
Köylüler, barajı tıkayan ağaçları temizledi
TARIM ARAZİLERİNİ SELDEN KORUMAK İÇİN KOLLARI SIVADILAR
Kaymakam Özen’den inceleme
Kastamonu’nun son günlerde büyük ölçüde yağış almasıyla beraber barajlarda su seviyesi arttı.
Kastamonu merkez ve ilçelerinde bugün planlanan elektrik kesintileri (05 Mayıs Cuma)
Başkent EDAŞ, Kastamonu merkez ve ilçelerde gerçekleştireceği planlı elektrik kesintisi bilgilerini paylaştı.
Maranki’den dikkat çeken yazı: ‘Dikkat petrol çıkabilü Kastamonu!'
İnebolulu yazar Ahmet Maranki, Kastamonu başta olmak üzere bölgedeki enerji potansiyeli hakkında dikkat çekici bir köşe yazısı yazdı.
KARADERE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
1+565 KM 203 KOD NO'LU CEVAT-PİRİZOĞLU VE 4+145 KM 220 KOD NO'LU HOZLAN SR-GAYSE SR B TİPİ ORMAN YOLU YAPIM İŞİ
OBM’de 2023 mesaisi başladı
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nde (OBM) Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu başkanlığında 2023 yılı ilk şube müdürleri toplantısı yapıldı.
“2023’e kadar her yere, herkese ulaşacağız”
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla başlatılan “Adım Adım 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları” temalı köy ziyaretleri kapsamındamerkez ve Taşköprü ilçesindeki köylerde toplantılar düzenledi. Düzenlenen toplantılara Genel Merkez Heyeti Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MYK Üyesi Yüksel Aydın, MYK Üyesi Davut Haskırış’ın katılım sağladı. Mhp İl Başkanı Emin Çınar konuyla ilgili ytaptığı açıklamasında; “‘Köyüm Benim Sohbet Programlarında’ Cumhur İttifakı’nın öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını ve vatandaşlarımızın bizlere olan güveninin arttığını gördük.2023’e kadar her yere, herkese ulaşacağız. İl programları, ilçe programları ve köy programlarımızı yoğun katılımla başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızı anladık, onlar da bizi anladılar” ifadelerine yer verdi.
Şenel göreve başladı
Karadere Orman İşletme Müdürlüğü Yurttepe Orman İşletme Şefi iken Kastamonu Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Müdür Yardımcısı olarak atanan Gizem Şenel görevine başladı.
Yardıma gidiyorlar
Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’nde konuşlanmak üzere Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yola çıktı.