Arama
Arama Sonuçları
Ecel Bulgaristan’da yakaladı
İnebolulu tır şoförü Mehmet Çalıkoğlu (51) Bulgaristan’da hayatını kaybetti.
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Kastamonu'nun şehidi TBMM'de anıldı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci TBMM'deki konuşmasında, kalp krizi geçirmesi sonucu şehit düşen Kastamonu Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa başta olmak üzere tüm şehitleri andı.
Kastamonulu hemşehrimiz, İngiltere'de kalbine yenildi!
İngiltere'de yaşayan ve orada ticaret yapan Kastamonulu hemşehrimiz, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Miniklerden KSK ziyareti
Kastamonu Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’u ziyaret etti.
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
Boğmaca Vakalarına Karşı Aşı Tavsiyesi
KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Gökçe Gayretli Aydın: "Ne yazık ki aşı kararsızlığı ülkemizde de artmaya başladı. Bu yüzden bütün anne babaları bilimin ışığında aşılamaya tekrar davet etmek istiyorum"
Bartın'daki Korkunç Kazada Yaralananların Sayısı Yükseldi
Bartın’da iki servis aracının çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, kazadaki yaralı sayısı 27 olarak açıklandı.
Kastamonu'da namaz kıldığı sırada hayatını kaybetti
Kastamonu'da camide namaz kılan 74 yaşındaki Hacı Ahmet Güney, kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Kastamonu ayazında; Kalpler ısındı
Türkiye’nin en soğuk şehirlerinden biri olan, dört bir yanı ormanlarla kaplı Kastamonu, kalpleri ısıtan görüntülere şahit oldu.
Kalbi duran genç, hayatını kaybetti
Kalp krizi geçiren Kastamonulu genç hayatını kaybetti.
Kastamonu'da bir kahramanlık!
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, gittiği banka şubesinde kalp krizi geçiren vatandaşı, kalp masajı ve sunni teneffüs ile hayata döndüren polis memurlarına başarı belgesi takdim etti.
Tehlike Kastamonu’ya da geliyor!
Türkiye pazar gecesi uykuya dalacak, pazartesi günü resmen içimize dolacak. Libya'dan kütle kütle geliş yapacak
Film senaryolarını aratmayan hikâye
Kastamonu’dan trenle Çanakkale Savaşı’na gittiği sırada ağabeyi tarafından Eskişehir’de "Sen küçüksün" denilerek trenden indirilen ve zorluklara rağmen buraya yerleşen Recep Açıkalp’in ailesi, 4 kuşaktır kentte yaşıyor.  
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu’daki kahraman polislere teşekkür
İçişleri Bakanlığı; resmi X hesabından; Kastamonu’da görev yapan polislerin yerinde müdahalesini paylaştı. Bankada kalp krizi geçiren vatandaşa müdahale ederek hayata tutunmasını sağlayan polis ekipleri, ‘’Kahraman polis memurlarımız, kalbi duran vatandaşımızı hayata döndürdü’’ notuyla paylaşıldı.
Kalbi duran vatandaşa polisten ‘hayat’ öpücüğü…
Kastamonu'da bir bankada sıra beklerken kalbi duran kişiyi trafik polisleri kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürdü.
Termal otelin havuzunda hayatını kaybetti
Ordu’da bir termal otelin sıcak su havuzunda yüzerken kalbi duran bir kişi, Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Umrede kalp krizi geçiren hemşehrimiz, hayatını kaybetti
Kastamonu’dan umre için gittiği kutsal topraklarda, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Kastamonu AK Parti’de siyasi arena kızışıyor!
2024 Yerel Seçimlere yaklaşırken partiler adaylarını açıklamaya başladı…
Felçli genç, Kastamonu’da ayağa kalktı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Kastamonu Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Burak Tamtekin; yaptıkları başarılı operasyonları kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.
54 yıllık Kastamonulu pastaneci hayatını kaybetti
Yaklaşık 54 yıldır pastanecilik yapan Kastamonu'nun Araç ilçesinden Şükrü Uzun, hayatını kaybetti.
"Çözüm yok!" denildi: “KEAH BAŞARDI”
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Kalp Damar Cerrahi Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve uzman ekibi başarılı bir “biyolojik aort kapak değişimi” operasyonuna imza attı
Kastamonu'daki veteriner kliniğinde ilginç anlar!
Kastamonu'daki bir veteriner kliniği ilginç anlara şahitlik etti.
Ani ölümü, sevenlerini üzdü…
Kastamonu’nun sevilen isimlerinden Yavuz Karaduman, 73 yaşında hayatını kaybetti.
Sağlığa bomba etkisi Kastamonu’dan!
Taşköprü sarımsağı, sadece eşsiz lezzetiyle değil aynı zamanda sağlığa olan olumlu etkileriyle de dikkat çekiyor. Bu doğal mucize, içeriğindeki zengin besin değerleri sayesinde adeta sağlık için bir bomba etkisi yaratıyor.
Haber alınamıyordu, evinde ölü bulundu...
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kısa süre önce tedavi altında olan yaşlı adam evinde ölü bulundu.