Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
Kastamonu Şeker Fabrikası'na sağlam alım!
Kastamonulu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şeker Fabrikası personel alımını duyurdu.
‘Kastamonu bize uğurlu geldi’
11 kez Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül, olimpiyatlara Kastamonu’da hazırlanıyor
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Kastamonu sahilinde ‘Üç Hilal’ dönemi...
31 Mart yerel seçimlerinde CHP yönetimindeki Cide ve AK Parti yönetimindeki İnebolu Belediyelerinde MHP dönemi başladı.
Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Uyarı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet uyarsını sandık aracılığıyla ifade eder. Yerel seçimlerde umduğumuz neticeye ulaşamadık. Özeleştirimizi cesaretle yapacağız. Milletin takdirini sorgulamayacağız" dedi.
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
O belediyede, en düşük maaş 25 bin 630 oldu!
Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Daday Belediyesinde en düşük işçi maaşına yüzde 100’ün üzerinde zam yaparak 12 bin 605 liradan 25 bin 630 liraya yükselttiklerini açıkladı.
Güzel’den ‘20 mahalle’ vurgusu: ‘Hemşehrilerimizin, yanındayız’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel Kastamonu’nun 20 mahallesinde çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı. Güzel açıklamasında; “20 Mahallemizde Kastamonu’muz için hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Her evde her sokakta her mahallede AK Kadrolarımız ile hemşehrilerimizin yanındayız” dedi.
8 bin işçi alınacak!.. İşte şartlar
Sağlık Bakanlığına işçi alımlarının da olacağını hatırlatan Bakan Koca, “İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız" dedi.
Karabacak; 'Hangi 'Türkiye Yüzyılından' bahsediyor!'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, videolu paylaşımda yaptığı açıklamalarda AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'nin Türkiye Yüzyılı söylemleri üzerine; "Serap Ekmekci bir Türkiye Yüzyılı diye tutturmuş gidiyor.Burada kendisine soruyorum 'Hangi Türkiye 100 yılından bahsediyor?' Bu memlekette bebeğine mama bıraktırmaya çalışan anneler var" diyerek tepki gösterdi.
DSİ Kastamonu’da yüksek maaşla personel alımı başlattı
Devlet Su İşleri (DSİ), Kastamonu Sulama Birliği'ndeki personel eksikliklerini gidermek amacıyla, KPSS şartı olmaksızın çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu.
‘Bağımsız çalışmalar ihanettir’
AK Parti İlçe Başkanı Utku Eren; “Cumhurbaşkanımızın kesin talimatı ile bu ihanete af olmayacaktır”
Kastamonu’daki çocuk işçinin müdürlüğe yükselişi
Kastamonu’da İşçi olarak başlayıp müdürlüğe kadar yükselen Mehmet Bekar, kamuya 48 yıl hizmet verdi
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
Azdavay'da sağlık alanında yeni gelişme!
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, 112 Acil Sağlık Hizmeti'nin yapılacak olan atamalar sonrasında Mart ayı itibariyle faaliyete geçeceğini kaydetti. Öte yandan Sağlık Bakanlığı'nın bu dönem yapacağı atamalarda Azdavay'a 18 personelin geleceğini de kaydetti.
‘Adalet yok’ dedi, AK Parti’den istifa etti
Bazı isimler var ki; yıllarca partilerine gönül vermiş, hizmet etmiş, hatta hemen her seçimde aday adayı olmasına karşın ne milletvekilliği, ne belediye başkanlığı, ne de meclis üyeliği konusunda hak ettiği değer gösterilememiş.
Kastamonu’da 110 personel alımı için sonuçlar açıklandı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sonuçları ve taban puanları 2024 ÖSYM'den gelen son dakika açıklaması ile erişime açıldı. KPSS 2024/4 tercih sonuçları gelecek açıklama bekleniyordu.
Erbilgin'den Yalçın ve Aydın'a gönderme!
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, konuşmasında İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın ve MHP Belediye Başkan Adayı  Yüksel Aydın'ın, 'Hasan Baltacı'nın Milletvekilliği'nden istifa etmesi gerektiği' söylemlerine ilişkin; "Siyasette hakim değilsen, siyaset yapmayı sadece söylem üzerine kurarsan çuvallarsın" diyerek her iki adaya da gönderme yaptı.
Timur Temeltaş, Kastamonuspor'da
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
1999-2008 arası için kademeli emeklilik torba yasada
Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor.
Tüm Türkiye’nin beklediği alım, Kastamonu’da bitiyor!
Kastamonu Valiliği bünyesinde, personel alımları bugün sona eriyor. Başvurusunu yapan vatandaşlar, artık sonuçların açıklanması için bekleyişte olacak.
Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı.
Kastamonuspor’da ‘Cengiz Aygün’ sesleri!..
KULÜP BAŞKAN BURAK İZBELİ BIRAKIYOR, YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDI. ONURSAL BAŞKAN CENGİZ AYGÜN'ÜN KULÜP BAŞKANI OLMASI BEKLENİYOR
Bakanlık, Kastamonu’da memur alacak!
İçişleri Bakanlığı tarafından Kastamonu’nun da aralarında yer aldığı, personeli alımı başvuruları açıklandı. Kadrolu memur atama başvuru süreci ve tüm detaylar haberimizde.
Tuncay Sönmezışık’a önemli görev
Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) Birlik Müdürü Tuncay Sönmezışık görevine başladı. KASMİB Birlik Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tuncay Sönmezışık Adnan Tot’ tan görevi devraldı.
Aygün’den sinyal: ‘Birinci ligde durmayız’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu. İlk devreyi ve kamp sürecini değerlendiren Başkan Aygün; dikkat çeken de bir Süper Lig sinyali verdi. Sezonun ilk devresinde en yakın rakipleri Amedspor ve Iğdır FK'ya 7 puan fark atarak önemli bir avantajı bulunan temsilcimiz; sezonu sonu kupayı kaldırmanın hesaplarını yapıyor.