Aygün; “Resmi bir anlaşma yapmadık”;

Aygün; “Resmi bir anlaşma yapmadık”

Çaykur Rizespor, GMG Kastamonuspor'un 2004 doğumlu 10 numarası Mustafa Alptekin Çaylı'yı kadrosuna katmak istiyor. GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, Alptekin’in Çaykur Rizespor’a transferi hakkında açıklamalarda bulundu....

Çaykur Rizespor, GMG Kastamonuspor'un 2004 doğumlu 10 numarası Mustafa Alptekin Çaylı'yı kadrosuna katmak istiyor. Transfer görüşmesi hakkında söylentilerin ardından Başkan Cengiz Aygün açıklama yaptı.

“RESMİ BİR ANLAŞMA YAPMADIK”

GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, Rizespor'la bir takım görüşmeler yaptık başkan yardımcımızla da sohbet ettim ve Alptekin'in Süper Lig'e gitmesini ben de çok istiyorum bu konuda da asla önünü kesmem. Ancak Rizespor'la herhangi bir resmi anlaşma yapmadık Rizespor'un resmi teklifi geldikten sonra son kararımı vereceğim. düşündüğüm tek şey Alptekin, Kastamonu'ya yakışır şekilde gitmeli. Aksi taktirde gitmesinin bir anlamı yok bizim en değerli futbolcularımızdan biri ve üstelik evlat...”

HAYALİYDİ

Genç futbolcu Alptekin Çaylı, geçtiğimiz sezonda "Hedefim Allah izin verirse tabii ki ilk öncelikle Kastamonuspor’da iyi bir sezon geçirip şampiyonluk yaşamak ama ondan sonra Süper Lig’de oynamak." demişti.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum