Arama
Arama Sonuçları
15 Mart'ta akaryakıta çifte zam!
Uluslararası petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kısa bir süre indirim yaşanan benzin ve motorinde rüzgar tersine döndü. Yeni gelişmeye göre benzinin litresine 1,53 TL, motorinin litresine ise 1,10 TL zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışı 15 Mart itibarıyla pompaya yansıyacak.
Kadınlar Voleybol Sahnesinde Rekabet Başladı: Kozlar Paylaşıldı!
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde "Evinin Sultanları" voleybol turnuvası düzenlendi.
Kastamonu’da soğuk savaşı!
Kastamonu'da, 31 Mart Yerel Seçimleri için geri sayım sürerken, parti ve bağımsız belediye başkan adaylarının rekabeti adeta soğuk savaş atmosferine dönüştü. Kentin dört bir yanında, seçim araçları ve dev bayraklarla donatılmış sokaklar, seçmenlerin dikkatini çekiyor.
Kastamonu’da tartışma yaratan cümleyi Bakan da kurdu!
AK Parti Kastamonu Aday Tanıtım Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Kastamonu Belediyesi için “ŞOK” öneri!
Kastamonu belediye başkanlığı için tüm belediye başkan adaylarının dahil olacağı tarihi bir öneri sunuldu
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Kastamonulu yarışmacı kazandı
360 TV ekranlarında ilgiyle izlenen Alper Ateş’in sunduğu “Ben Bilirim” adlı yarışmanın kazananı Kastamonulu yarışmacı oldu. Finale kalan Kastamonulu yarışmacı son soruyu da bilerek, yarışmanın kazananı olmayı başardı.
Milletvekili Ekmekci, TBMM'de konuştu: 'Ellerinizi çekin'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantıda AK Partı grubu adına söz verdi. Toplantıda konuşmasının ardından bir önceki konuşmaya cevap veren AK Partili Ekmekci ve CHP Grubu arasında da tansiyon yükseldi.
İş dünyasının büyük buluşması KASTEXPO başlıyor
Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olacak KASTEXPO (Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı), 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 3. salonda inşaat, yapı ve daha birçok sektör paydaşını bir araya getirecek
İş dünyasının büyük buluşması KASTEXPO başlıyor
Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olacak KASTEXPO (Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı), 13-16 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 3. salonda inşaat, yapı ve daha birçok sektör paydaşını bir araya getirecek
Elden para verenler de yargılanabilir!
Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava, Türkiye gündemine oturdu.
Kastamonu'nun 'dev' yatırımı hızla ilerliyor
Kastamonu'da, tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir yatırım olan Devrekani Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor.
Kastamonu’nun o ilçesi ‘gelişmişlik’te 74 sıra birden yükseldi
İhsangazi ilçesi Türkiye’de 698’den, 624’üncü sıraya, Kastamonu il düzeyinde ise 15. sıradan 13’üncü sıraya yükseldi.
Şifre İstemeyen Güvenilir Takipçi & Beğeni Hizmetleri Sağlayıcısı Sosyalify
Sosyal medya platformlarına olan ilgi her geçen gün artmaktadır.
Yılın Ahisi Kastamonulu Ferhat ustaya, plaket töreni
Kastamonu Ağaç İşleri İmal ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığınca Yönetim ve Denetim Kurulu adına Cem Sultan Bedestanı Restaurant Salonu’nda ilimizden seçilen Yılın Ahisine Plaket töreni ve Odanın çalışmaları ile ilgili toplantı düzenlendi.