Arama
Arama Sonuçları
Makam koltuğuna çocuklar geçti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, öğrenciler Vali Meftun Dallı'yı makamında ziyaret etti. Makam koltuğuna Şehit Burak Kapucu İlköğretim Okulu öğrencilerinden 3-C sınıfı öğrencisi Göktürk  Ömer Çoşgun oturdu.
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Hayırsever iş adamı hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Araç ilçesinde; Aile Sağlığı Merkezi ve Ortaokul yaptırarak vatandaşların hizmetine girmesini sağlayan Hayırsever iş adamı Kemallettin Uçar, hayatını kaybetti.
Kastamonulu Yazar, büyüleyici hikayesini kitaba döktü
Uzun yıllar kanserle mücadele eden Kastamonulu  Yazar Ayfer Savaş Aydın, ilk romanı ‘Rıza’ için Kastamonu'dan sonra Ankara'da da okurlarıyla bir araya geldi
Türkiye birincilerinden İl Müdürü Gümüş'e ziyaret
2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Türkiye birincileri Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş'ü ziyaret etti.
DSİ İlköğretim mezunu personel alacak
DSİ 24. bölge Müdürlüğüne personel alınacak! KPSS’siz en az ilköğretim mezunları başvurabilir…
Bilinçli çocuklar ve güvenli bir gelecek için...
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TDP Şube Müdürlüğü ekipleri, bilinçli çocuklar ve güvenli bir gelecek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilkokul öğrencileri ile bir araya gelen TDP ekipleri, çocuklara yaptıkları bilgilendirme faaliyetlerinin ardından, öğrencilere hediyeler verdi.
Sonuçlar açıklandı! Bursluluk sınav sonucu sorgulama
Milyonlarca öğrencinin beklediği haber geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı. İşte bursluluk sınav sonuçları sorgulama
Beşiroğlu Pide Kebap Salonu, Kastamonu'nun damak zevkine hitap ediyor...
Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonu, Kastamonu'da lezzetiyle fark yaratmaya devam ediyor. 16 yaşından bu yana bu sektörü bildiğini ve içerisinde olduğunu belirten Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonunun sahibi Erkan Beşiroğlu, kullandığı et ve sebzeleri de günlük olarak temin ediyor. Ustalıkla ürettiği ürünlerle, Kastamonuluların damak zevkine hitap eden Erkan Beşiroğlu, Karabük Safranbolu'da bayi açmayı hedefliyor.
Azdavay'da İlköğretim Haftası coşkusu...
Azdavay ilçesinde İlköğretim Haftası kutlandı. Hükümet Konağı Atatürk büstüne çelenklerin bırakılmasının ardından çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
İhsangazi'de İlköğretim Haftası coşkusu
İhsangazi ilçesinde İlköğretim Haftası kutlandı.
Daday'da 'İlköğretim Haftası' kutlandı
Daday'da İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri düzenlendi. Daday Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Burhan Ak, kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmenler ve veliler katıldı.
Başkan Kavaklıgil, İlköğretim Haftası'nı kutladı
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yeni eğitim öğretim yılını kutladığı bir açıklama yayımladı. Başkan Kavaklıgil açıklamasında; "Türk eğitim sisteminin iyi insan ve iyi bir vatandaş olarak gelecek nesillerin yetişmesini amaçladığı İlköğretim Haftası kutlu olsun" dedi.
"Öğrencilerimizi sanal dijital dünyaya da esir yapmayacağız"
Yeni eğitim öğretim yılı başladı. Yaz tatilinin ardından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası Kastamonu’da da coşkuyla kutlandı. Kutlama programında konuşan Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş: " Bizler öğrencilerimizi yetiştirirken dijital dünyanın, dijital gerçekliklerinden faydalandıracağız. Fakat sanal dijital dünyaya da esir yapmayacağız." dedi.
"Altın kural: Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma!"
Yeni eğitim öğretim yılı başladı. Yaz tatilinin ardından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası Kastamonu’da da coşkuyla kutlandı. Kutlama programında öğrencilere seslenen Vali Meftun Dallı: " Sevgili gençler dünyanın neresine giderseniz gidiniz bütün inançlarda, bütün kültür sistemlerinde evrensel bir kural var. Buna İngilizcede "golden rule" diyorlar. Türkçesi altın kural. Nedir o altın kural? Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Bu tek başına her insanın hayatını doğru şekilde yaşamasına yetecek bir kural."dedi.
YouTube kanalından ilginç başlık: "Kastamonu ayısı kıza saldırdı"
Korku konseptli bir YouTube kanalı videosunda, kanal sahibi ilginç bir başlık kullanmayı tercih etti.
Yeni Müdür: Hakan Civelekoğlu
Hakan Civelekoğlu, İnebolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Hayal kurmak bile zamlandı!.. Ağustos'un zam şampiyonu şans oyunları oldu
Ağustos ayında fiyatı en çok artan ürün yüzde 74,67'yle şans oyunları oldu. En yüksek düşüş ise patateste görüldü.
İOKBS sonuçları ne zaman açıklanacak?
İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları öğrencilerin gündeminde. Sınav, 3 Eylül Pazar günü tek oturumda tamamlandı. MEB İOKBS sonuçları için tarih verdi. Peki, Bursluluk Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
120 Öğretmen Kastamonu'da buluştu
Eski adıyla İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü yeni adıyla Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi 1974-1978 mezunlarından 120 emekli öğretmen Kastamonu'da buluştu.
Okullarda yeni seçmeli ders
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Başkanı Suat Aksu, halk oyunlarının okullarda seçmeli ders olarak okutulacağı kaydetti.
Daday'da köy okulu hayat mı bulacak?
Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Daday ilçesine bağlı Alipaşa köyünde atıl vaziyette bulınan Alipaşa İlköğretim Okulunda incelemelerde bulundu. Kaymakam Yıldırım köy okulu ve lojmanın proje ile hayata geçirilmesinin halkın ve devletin yararına olacağını kaydetti.
"Eğitimde dünya markası olmaya devam edeceğiz"
2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Bahçeşehir Koleji yeni eğitim dönemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu bir basın toplantısı düzenledi. Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüsü'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bahçeşehir Koleji Kuzeykent Kampüs Müdürü ve Kurucu Temsilcisi İsmail Bakmaz; "Eğitim bir ekip işidir. Bizler geleceğe dair içimizdeki umutla ve yeni nesle duyduğumuz güvenle 2023/2024 eğitim öğretim yılında da 65 il, 160 kampüs ile eğitimde bir dünya markası olmaya devam edeceğiz" dedi.