"Öğrencilerimizi sanal dijital dünyaya da esir yapmayacağız";

"Öğrencilerimizi sanal dijital dünyaya da esir yapmayacağız"

Yeni eğitim öğretim yılı başladı. Yaz tatilinin ardından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası Kastamonu’da da coşkuyla kutlandı. Kutlama programında konuşan Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş: " Bizler öğrencilerimizi yetiştirirken dijital dünyanın, dijital gerçekliklerinden faydalandıracağız. Fakat sanal dijital dünyaya da esir yapmayacağız." dedi....

Yeni eğitim öğretim yılı başladı. Yaz tatilinin ardından, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası Kastamonu’da da coşkuyla kutlandı.

Ali Fuat Darende İlkokulu’nda gerçekleştirilen İlköğretim Haftası kutlama programına  Vali Meftun Dallı, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Kastamonu Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Jandarma Komutanı J. Albay Zafer Özden, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

"ÖĞRENCİLERİMİZİ SANAL DİJİTAL DÜNYAYA DA ESİR YAPMAYACAĞIZ"

Programda konuşma gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş: “Bizler, öğrencilerimizi yetiştirirken sadece bugünün değil, yarının dünyasında anlamlandırabilecek ve yarının dünyasında üretime dönüştürebilecek kapasitede gençler yetiştireceğiz. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyetimizi gençlere emanet etmiştir. Bizler de gençlerimizi, medeniyetimizden aldığımız ilhamla onları ilgi, yetenek ve yeterliliklerini keşfeden, okuyan, sorgulayan, sonuçlandıran gençler yetiştireceğiz. Bizler öğrencilerimizi yetiştirirken dijital dünyanın, dijital gerçekliklerinden faydalandıracağız. Fakat sanal dijital dünyaya da esir yapmayacağız. Tarihiyle övünç duyan, şanlı bayrağıyla, şanlı kültürüyle övünç duyan gençler yetiştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere emniyete ithal etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tekrardan İlköğretim Haftası'nın ve eğitim öğretim sürecinin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum