Seydiler'e kadın eli değecek;

Seydiler'e kadın eli değecek

....

Kastamonu Seydiler İlçesi kaymakamlık görevine Kezban Yerlikaya Akpınar atandı.

Ülke genelinde yapılan kaymakam atamaları ve görev yeri değişikliği neticesinde Seydiler Kaymakamı Cihat Abukan'ın Muş Vali Yardımcısı olarak görevlendirilmesinin ardından Kezban Yerlikaya Akpınar Seydiler Kaymakamı olarak göreve başladı.

Bakanlık Makamının 28.09.2023 tarihli Atama Onayı ile Seydiler Kaymakamı olarak atanan Kezban Yerlikaya Akpınar 07.10.2023 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevine başladı.

KAYMAKAM KEZBAN YERLİKAYA AKPINAR KİMDİR?

Kastamonu Seydiler İlçesi Kaymakamı Kezban Yerlikaya Akpınar;

1997’ de Bolu’ da doğan Kaymakam Akpınar, ilk ve ortaöğrenimini Bolu Kıbrıscık Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda tamamladı. 2015 yılında Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölümü’nden şeref öğrencisi olarak mezun oldu.

2021 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık Sınavını kazanarak 2021 yılında 110. Dönem Mülki İdare Amiri olarak Afyonkarahisar Valiliği’nde Kaymakam Adaylığı görevine başlayan Kaymakam il stajını tamamladıktan sonra sırasıyla; Refiklik stajlarını Ankara-Gölbaşı ve Balıkesir-Altıeylül ilçelerinde tamamladı. Giresun-Piraziz ilçesinde 22.08.2022 tarihinden bu yana Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

Bakanlık Makamının 28.09.2023 tarihli Atama Onayı ile Seydiler İlçe Kaymakamı olarak atanan Kezban Yerlikaya Akpınar 07.10.2023 tarihi itibariyle Seydiler İlçesindeki görevine başladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum