Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'daki bu yoldan geçmek yürek ister!
Kastamonu'da yüzlerce kişinin kullandığı yolda kokudan geçilmiyor...
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
İYİ Parti kesin listesini açıkladı!
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
AVM'de ağır koku
Olukbaşı mevkiinde bulunan bir AVM'nin otopark kısmında su ve kanalizasyon borusu patladı. Söz konusu boru patlaması AVM'nin otopark ve zemin katında ağır kokuya neden oldu.
Cebrail Mahallesi'nde; vatandaşlardan büyük tepki!
Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde vatandaşlar isyan noktasına geldi. Cebrail Mahallesi'nde 11 Ocak itibariyle su kaçağı sebebiyle düşen bar, bir çok vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak duruma getirdi.
Kastamonu Üniversitesi'nde teyakkuz!
Kastamonu Üniversitesi kampüsü ve Şeyh Şaban-ı Veli Yurdu civarında yayılan gaz, yetkilileri teyakkuza soktu ve öğrenciler tahliye edilmeye başlandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Kastamonu Belediyesi'nden sayaç uyarısı!
Kastamonu Belediyesi ekipleri sıcaklıkların hızla düşmesiyle birlikte oluşabilecek don olaylarına karşı bir dizi uyarı ve önerilerde bulundu.
Cumhuriyet’in 100. Yılına özel 100 metrelik kebap
Adanalı kebapçı, Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle tek şişte 100 metrelik boru kebabı yaptı. Hazırlanan kebap vatandaşlara ikram edilirken, dumanı gökyüzünü kapladı.
Nasrullah'ta ‘milli sporumuz’
Tarihi Nasrullah Meydanı’nda yağışlar sonrasında oluşan su basma sorunu için yapılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar sürerken güneşli havada Kastamonu halkı, toplum arasında ‘milli sporumuz’ olarak adlandırılan iş makinesi izleme zevkine de vardı.
KAPALI SİSTEM SULAMA SUYU TESİSİ YAPIM İŞİ
KASTAMONU İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Erbakan; "D60 projesi şart!"
Tosya İlçe Başkanlığı'nda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Filistin İsrail arasında geçen olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erbakan konuşmasında D60 projesinin önemine dikkat çekerek Müslüman Ülkelerin birleşmesi gerektiğini dikkat çekti. Erbakan açıklamasında; "D60'ın İslam birliğinin yek vücut bir şekilde bu zulümlere karşı koyması gerekir" dedi
Toptan ve Perakende Güncel Demir Fiyatları
İnşaat sektörü için en elzem malzemelerden olan demir, mevcut ekonomik koşullar ve çeşitlerine göre farklı fiyat aralıklarına sahiptir.
Karaçomak Deresi'ne pislik mi karışıyor?
Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçmaya devam ediyor. Öte yandan söz konusu alanda, kanalizasyon borusundan dereye akan pislik de vatandaşların tepkisini çekti. Söz konusu alanda bir an önce tedbir alınması isteniyor.
Kastamonu’da odun, kömür hazırlıkları başladı
Kastamonu’da havaların soğumasıyla birlikte vatandaşları yakacak talaşı sardı.
Ev Isıtma Sistemleri: Konforlu ve Verimli Isıtmanın Anahtarı
ev ısıtma sistemleri modern yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Evlerimizi soğuk kış günlerinde ısıtarak konforlu bir yaşam alanı sağlar. Bu haberde, ev yerden ısıtma sistemlerinin nasıl çalıştığından, avantajlarından ve dezavantajlarından bahsedeceğiz.
Kastamonu’da arsanız varsa devlet el koyabilir! Acele kamulaştırma kararı…
Aralarında Kastamonu’nun da olduğu, Türkiye'nin dört bir yanında enerji nakil hatları, lojistik merkezi ve doğalgaz dağıtım tesisi yapımı için acele kamulaştırma kararı alındı. Konuya dair Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de de yayımlandı
Kastamonu’da 16 Eylül elektrik kesintisi hangi bölgele, ilçe ve mahallelerde yaşanacak?
Kastamonu’da elektrik kesintisi nerede olacak? Kastamonu planlı kesinti ne zaman? Kastamonu’da elektrik hangi bölgelerde kesilecek. 16 Eylül 2023 Cumartesi günü Kastamonu’da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak. İşte o ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.
Kale ve hamamda yok olma tehlikesi...
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Roma döneminden kaldığı düşünülen Kızlar Kalesi ve Kızlar Hamamı, defineciler tarafından talan edildi. Yok olmanın eşiğine gelen kale ve hamamın koruma altına alınması isteniyor.
Doğal Gazda faturasız dönem
Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı