Arama
Arama Sonuçları
Bisiklet Yolu’nda sona gelindi!
Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde inşaatı süren 500 metre uzunluğundaki yürüyüş ve bisiklet yolunun büyük bölümü tamamlandı.
Kastamonu'nun bisiklet yoluna, büyük ayıp!
Kastamonu’nun bisiklet yolu, şimdilerde gelişigüzel yazılan duvar yazılarıyla çevrilmiş durumda. Yolda bisiklet haricinde her türden motosiklet ve otomobil geçse de, bölge ilgi bekliyor.
Selde tahrip olmuştu... Yeniden yapılıyor!
Azdavay ilçesinde Devrekani Çayı’nın iki yakasına DSİ tarafından yapılan taşkın koruma duvarları ilçede yaşanan sel afetleri dolayısıyla tahrip olmuştu. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, DSİ tarafından duvarların yeniden projelendirilerek ihaleye çıktığını ve müteahhit firmanın şantiyesini kurmaya başladığını açıkladı.
Babaş; 'Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynattırmam!'
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Tv366 ve Açıksöz TV ortak yayınına konuk oldu. Programda konuşan Babaş, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'in Bisiklet Yolu ile ilgili iddiaları için; ''Oraya 'Akşamcıların yeri' diyor. Yapılan projeleri karalayacağız diye hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmem. Sayın Erbilgin ile buyursun gidelim orada bir kahve içelim, görelim söylediği gibi mi?' dedi.
Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Sadece stad değil, dev bir spor tesisi
Milletvekili Uluay’dan, yeni stad projesiyle ilgili yer ve içerik önerisi...
‘Beni mahvetti!..’  Kastamonulu sanatçının büyük pişmanlığı
Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Kastamonulu ünlü sanatçı Serdar Ortaç, bir televizyon programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu.
Sil baştan yapılıp, halka sunulacak...
Tosya Belediyesi, Üçoluklar Mesire alanı genişletilmesi çalışmalarını sürdürüyor. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, alanda 100 kamelya, barbekü yürüyüş ve bisiklet yolları ile bölgenin peyzajının sil baştan yapılarak halkın hizmetine sunulacağını kaydetti.
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Mesire alanı için kollar sıvandı
Tosya ilçesinde, mesire alanı için bordür ve zemin hazırlık çalışmaları başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; "Tosya'mıza ve insanımıza yakışır şekilde inşa edilecek olan Üç Oluklar inşallah hızlıca tamamlanarak hizmete açılacak" dedi.
Kastamonu'nun yaşam süresi belli oldu!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı şehirlerin ortalama yaşam süresi verilerini açıkladı.
Biraz coğrafya: Kastamonu’nun köy ve ilçeleri
Kastamonu, Karadeniz Bölgesi’nin batısında yer alan bir ildir. Kastamonu’nun 20 ilçesi ve 1.200’den fazla köyü vardır. Kastamonu’nun köyleri, tarihi, doğası ve yaşamı ile dikkat çekmektedir. Bu haberde, Kastamonu’nun köylerinin eski isimleri, en güzel köyleri, ilçe ve köyleri, merkeze yakın köyleri, sahil köyleri, rakımı ve haritası hakkında bilgiler.
Çocuğunuzun okula uyumunu kolaylaştırmak elinizde!
Uzun bir tatilin ardından okula başlamak çoğu çocuk için zor ve stresli olabiliyor.
Üçoluklar genişletiliyor...
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, park ve mesire alanlarının artırılması için yeni projelere4 imza attıklarını duyurdu. Başkan Kavaklıgil, Üçoluklar Mesire Alanının genişletilmesi için yapılan projenin ardından ilk kazmanın vurulduğunu açıkladı.
Kastamonu Park Dedeman'da Yerlikaya dönemi
Park Dedeman Kastamonu Genel Müdürü değişti! Yönetimi Burak Yerlikaya devraldı
Ünlü şirket patentini aldı! İşte yapay zekalı…
Yapay zekalı robot, yapay zekalı süpürge derken yapay zekanın girmediği alan neredeyse kalmadı! Şimdi de teknoloji gündemine tam da bu konuyla ilgili tuhaf bir haber daha düştü... O habere göre ABD'li ünlü şirket Microsoft, sensörlerle donatılan yapay zeka destekli bir sırt çantasının patentini aldı.
Sokak köpeklerinin kovaladığı çocuk yaralandı
Konya’nın Karapınar ilçesinde köpeklerin kovaladığı çocuk, bisikletten düşerek yaralandı.
Kastamonu’suz ‘Kurtuluş Yolu’ mu olur?
30 Ağustos’ta Samsun’dan Ankara’ya düzenlenecek bisiklet turu güzergahında Kastamonu yok!
Tosya’da otomobille çarpışan bisikletli çocuk yaralandı
Tosya ilçesinde otomobil ile çarpışan bisikletli çocuk yaralandı.
Başkan Civelek, Atlı Turizm ziyaretçilerine seslendi
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Azdavay Atlı Turizm Merkezi hizmetlerinin ücretleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Çoğu hizmetin üvretsiz bazı hizmetlerin ise uygun bir tutar olduğunu belirten Başkan Civelek açıklamasında; "Bu kadar ücretsiz aldığınız hizmetler yanında bu piknik kamelya ücretlerini ödemeniz, hatta teşvik amaçlı özverili personelimizi bahşiş ile ödüllendirmeniz bir şeref olacaktır" dedi.
Çocukların sağlığında en çok babalar etkili
Babalar, çocuklarının sağlığını nasıl etkiledikleri konusundaki araştırmalarda bazen göz ardı edilir. Ancak Nashville, Tennessee'deki Vanderbilt Üniversitesi Hemşirelik Okulu'nda yardımcı doçent olan James Muchira, en başından beri babaların çocuklarının sağlığını önemli şekillerde şekillendirdiğini söyledi.