Arama
Arama Sonuçları
Batı Karadeniz’in kalbi Kastamonu’da attı
Gençlik Merkezleri Arası Spor Ligi (Genç Lig) Batı Karadeniz Bölge Şampiyonası Kastamonu’nun ev sahipliğinde düzenlendi.
Mağarada ders yaptılar
Kastamonu'da üniversite öğrencileri, Araç ilçesinde buz sarkıtlarıyla dikkat çeken mağarada ders yapıp, incelemelerde bulundu.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Kastamonu Üniversitesi'nde KHALID heyecanı
Kastamonu Üniversitesi’nde Endonezya Öğrenci Topluluğu ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından Bartın, Karabük ve Kastamonu’da eğitim gören toplam 81 Endonezyalı öğrencinin katılımı ile Kastamonu Harika Olimpiyat Etkinliği, (KHALID) düzenlendi.
Bu proje Kastamonu’yu ‘spor şehri’ yapacak
Kastamonu İl Genel Meclisi’nde “Spor Vadisi”nin tüm ayrıntıları masaya yatırıldı
Ataşehir'de Gezilecek 10 Sıra Dışı Yer
Ataşehir, İstanbul'un en popüler semtlerinden biri olmasının yanı sıra, birbirinden ilginç ve sıra dışı mekanlarıyla da dikkat çekmektedir.
Koşarak Kaç Kalori Harcarsınız? Koşu - Kalori Hesaplama
Koşu, hem sağlığımızı korumak hem de formumuzu korumak için popüler bir egzersiz yöntemidir. Ancak, ne kadar kalori yaktığımızı bilmek, egzersizin etkinliğini ve hedeflerimize ulaşma sürecini anlamamıza yardımcı olabilir. Koşu esnasında harcadığınız kalori miktarını belirlemek ise oldukça önemlidir. Bu noktada koşu kalori hesaplama devreye girer.
12 Dev Adam, olimpiyat elemelerine veda etti
A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası final maçında Hırvatistan’a 84-71’lik skorla yenildi ve FIBA Olimpiyat Elemeleri’ne katılma hakkı elde edemedi.
Milli Takım'ın rakibi belli oldu!
A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı finalinde İsveç ile karşı karşıya gelecek.
Karadeniz'in güzelliklerini Aydın’da yaşıyorlar: ‘Ilgaz’ı aratmıyor’
Aydın'ın rakımı en yüksek yerleri arasında yer alan Kuyucak ilçesine bağlı 1200 rakımlı Belenova Yaylası, sosyal tesisleri, havası ve muhteşem manzarası ile dört mevsim ziyaretçi akınına uğruyor.
Ankaralı sporcular Daday'da
Ankara Başkent Jimnastik Kulübü ve Ankara Yeni Ufuklar Voleybol ve Basketbol Kulübü, Gençlik Spor Müdürlüğüne bağlı tesislerde kamp yapmak amacıyla Kastamonu'nun Daday ilçesine geldi. Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Daday Kapalı Spor Salonu'na gelen sporcularla bir araya geldi.
Kastamonulu başkan, ‘Şöhretler Karması’ ile sahaya çıktı
Kastamonulu hemşehrimiz Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yanısıra, eski ünlü futbolcuların da yer aldığı 'Şöhretler Karması' ile birlikte maç yaptı.
Büyükten Küçüğe Spor Ayakkabı Rahatlığı
Spor ayakkabılarının konfor ve kullanım kolaylığı, insanların hayatında şüphesiz ki önemli bir yer ediniyor.
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
"MİEM, Kastamonu'ya büyük katkı sağlayacak"
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, Kastamonu Kadıdağı Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'ni (MİEM) ziyaret etti. Milletvekili Ekmekci, yaptığı açıklamasında; "MİEM spor turizmi açısından da ilimize büyük katkı sağlayacak" dedi.
Turnuvalar için kayıtlar başladı!
Abana Belediyesi, 38. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivalinde yapılacak turnuvalar için kayıtların başladığını açıkladı.
Resul Dindar ve Uğur Işılak Kastamonu'ya geliyor
Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali için geri sayım başladı. 4-6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek festivalde, Karadeniz şarkılarıyla sevilen şarkıcı Resul Dindar sahne alacak.
Basketbol Milli Takımımız, Avrupa 6.’sı...
Basketbol Milli Takımımız, Avrupa 6.’sı...
8 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
8 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 8 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 8 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 8 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
7 Temmuz tarihte bugün olanlar: Kim doğdu? Kim öldü?
7 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları sizler için derledik. Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 7 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 7 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 7 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol oynadığı video gündem oldu [VİDEO]
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basketbol oynarken gösterdiği performans dikkat çekti. Son zamanlarda çıkan hastalık iddialarına karşı net bir cevap olan videoyu; eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank paylaştı. Videoda Erdoğan’ın fiziği ve hareketleri dikkat çekerken; eski bakan Varank da, videoyu ‘Arada maçtan kaytarıp video çektiğim doğrudur...’ notuyla paylaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan basketbol maçı yaptı
Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'la oynadıkları basketbol maçının görüntülerini paylaştı.
TÜGVA Yaz Okulu gençleri bekliyor
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu Temsilciliği her yaz olduğu gibi bu yaz tatilinde de Ücretsiz Yaz Okulu Çalışmalarına başladı.
Kaymakam Karataş'tan Ankara çıkarması
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş ilçeye yeni yapı ve donatılar kazandırmak amacıyla Ankara'ya giderek İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığına ziyaretlerde bulundu.
Cide hızla gelişiyor
Cide’de yeni yapı ve donatılar kazandırmak amacıyla İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı kuruldu.
Taşköprü GSİM Spor Kulübü kuruldu
Taşköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü (GSİM) Spor Kulübü kuruldu.