‘Kamu Spor Oyunları’nın Kastamonu etabı başladı;

‘Kamu Spor Oyunları’nın Kastamonu etabı başladı

......

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 81 il de eş zamanlı olarak “Cumhuriyetimizin 100’üncü Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” düzenleyecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 24 EYLÜL

Projenin Kastamonu etabı başvuruları dün başladı. Projeye katılmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlar için son başvuru tarihi 24 Eylül 2023 Pazar günü… Başvurular E-Devlet Kapısı-Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek. E-Devlet Kapısı üzerinden başvuruda bulunmak için katılımcılar Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan Ulusal Spor Projeleri Modül Kullanım Kılavuzu’ndaki yönlendirmeleri takip ederek başvurularını tamamlayabilecek.

Kamu Spor Oyunları projesinde yer almak isteyen katılımcılar talimat, başvuru formu gibi evraklara da Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi (kastamonu.gsb.gov.tr) adresinde duyurular bölümünden ulaşabilecekler ve E-Devlet Kapısı üzerinden başvuru yapan katılımcılar “Takım Başvuru Formu”nu Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine teslim edecekler.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum