"MİEM, Kastamonu'ya büyük katkı sağlayacak";

"MİEM, Kastamonu'ya büyük katkı sağlayacak"

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, Kastamonu Kadıdağı Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'ni (MİEM) ziyaret etti. Milletvekili Ekmekci, yaptığı açıklamasında; "MİEM spor turizmi açısından da ilimize büyük katkı sağlayacak" dedi....

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, içerisinde basketbol, voleybol ve hentbol branşlarına uygun 3 adet spor salonu, minder sporları salonu, fitness salonu, 8 kulvarlı, tüm disiplinlere uygun ve IAAF onaylı atletizm pisti, sağlık merkezi, açık sahalar, 150 yatak kapasiteli dinlenme merkezi ile 500 seyirci kapasiteli kongre merkezinin bulunduğu Kadıdağı Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'ni (MİEM) ziyaret etti. Milletvekili Ekmekci burada incelemelerde bulundu.

"MİEM FARKLI SPOR BRANŞLARINDAKİ MİLLİ SPORCULARIMIZI AĞIRLAYACAK"

Milletvekili Ekmekci MİEM ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları kaydetti; "Kastamonu Kadıdağı Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi (MİEM) farklı spor branşlarındaki Milli sporcularımızı ağırlayacak. Bu sayede ilimizdeki sporcular için de önemli bir motivasyon kaynağı olacak. Spor turizmi açısından da ilimize büyük katkı sağlayacak" dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum