Resul Dindar ve Uğur Işılak Kastamonu'ya geliyor;

Resul Dindar ve Uğur Işılak Kastamonu'ya geliyor

Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali için geri sayım başladı. 4-6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek festivalde, Karadeniz şarkılarıyla sevilen şarkıcı Resul Dindar sahne alacak....

Abana Belediyesi Abana Kültür Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali'nin 4-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Bu yıl Abana Belediyesi'nin organizasyonuyla 4, 5, 6 Ağustos tarihlerinde 38.'sinin kutlanacağı Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali'nde Resul Dindar, Uğur Işılak ve DJ Nail sahne alacak.

ETKİNLİK TAKVİMİ DAHA SONRA AÇIKLANACAK

Festivalin ilk günü yani 4 Ağustos Cuma günü, DJ Nail saat 20.45 Kastamonulularla buluşacak. Aynı gün saat 22.00'de ie Resul Dindar sahne alacak. 5 Ağustos Cumartesi günü de Uğur Işılak saat 22.00'de Kastamonu halkıyla buluşacak.  Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Abana Festival Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Öte yandan  basketbol, plaj voleybolu, plaj futbolu, ayak tenisi, parkur, mangala, tavla, satranç, dart ve tenis turnuvalarına kayıtların başladığını da duyurdu. Etkinlik takviminin ileri bir tarihte açıklanacağı kaydedildi. Kayıtlar Zabıta Amirliği, Gençlik ve Merkezi ve Aban Belediyesi fitness merkezinde alınmaya başladı. Detaylı bilgi için; 0549 533 37 00 numarasını arayabilecekleri kaydedildi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum