Arama
Arama Sonuçları
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
İhsangazi’de MHP’nin seçim bürosu açıldı!
İhsangazi ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim bürosunun açılımı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Kastamonu'da o yol tehlike saçıyor... Acil bakım çağrısı!
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde faaliyet gösteren veteriner kliniğinin sahibi Veteriner Hekim Muhammed Coduroğlu, ilçedeki önemli bir soruna dikkat çekti.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Yetkililerden KEAH'a baskın! 'Sorunlar çözülecek'
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Çağdaş Derdiyok, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bozuk yol ile yaşanan otopark sorunu ile alakalı açıklama yaptı. İl Müdürü Derdiyok açıklamasında; "Arnavut kaldırımının asfalt ile değiştirilmesi, yeni otopark alanının planlanması konusunda yaşanan problemlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacak" dedi.
Galip Vidinlioğlu, istendiği yerde
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, sanayi esnaflarını ziyaret etti. Bir kesim tarafından sokağa çıkmadığı için sıkça eleştirilere maruz kalan Vidinlioğlu, özellikle son haftalarda; haftanın belli günlerinde vatandaşlarla buluşmayı ihmal etmiyor.
Çatalzeytin Belediyesi, zemini elden geçiriyor..
Çatalzeytin Belediyesi, Merkez Mahallesi'nde Zemin Rehabilitasyon yapım işine başladı.
Veteriner Hekimden Kastamonu'nun o köyüne destek çağrısı
İnebolu Sıla Veteriner Kliniği sahibi Muhammed Coduroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, önemli bir konuya dikkat çekti. Coduroğlu, Küre ilçesi Çaybükü köyüne veteriner hekim olarak hizmet götürdüklerini, ancak köyün yollarının çok sıkıntılı olduğunu vurguladı. Veteriner Hekim Muhammed Coduroğlu paylaşımında; "Saygıdeğer İnebolu ve Küre Kaymakamlarımızın birlikte bu köye hizmet götürmesini bekliyoruz. Bu köy sizlerden acil hizmet bekliyor" ifadelerine yer verdi.
Grup yoluna asfalt yama
AK Parti Ağlı İlçe Başkanı Mehmet Sait Yulu, Ağlı Küre grup yolunda asfalt yama çalışmalarının başladığını açıkladı.
Çağır: ‘Bu topraklar bizim kaderimiz’
Küre Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Eko Turizm Derneği Başkanı Mustafa Çağır, kalker ocağı ve kırma eleme tesisine kesinlikle karşı olduklarını belirtti.
‘Ölmesi gerekiyordu, öldü!’
Katil kocanın eşini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra yaptığı paylaşımlar kan dondurdu
Orman emvali konusu Meclis gündeminde; 'Yaptırım getirebiliriz"
İl Genel Meclisi (İGM) eylül ayı olağan ilk toplantısı İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. Meclisin son gündem maddesinde orman emvali taşıyan araçlar dolayısıyla yolların bozulması gündeme getirildi. İGM Başkanı Güray Parçal konuya ilişkin; "Orman emvallerinin ağır tonajlı arabaların bizim yollarımızı bozduğuyla ilgili bakanlarımıza da ilettik. Burada komisyon raporları yaptık, yolladık. Ama bir yol kat edemedik. Artı olarak orman emvalleri yapılan yerlerde temizlik de yapılmıyor. Artık ‘Bazı yaptırımlara gitmek zorunda kalır mıyız?’ diye düşürmeye başladık" dedi.
Metrekareye 103 kilo yağış düştü, şehir sel sularıyla doldu
Samsun'da metrekareye 103 kilo yağış düşmesi sonucu şehri sel vurdu. Sel nedeniyle ana yollar ve caddeler göle döndü, hayat felç oldu.
O okulda da çalışmalar başladı
Tosya Belediyesi okullardaki üst yapı iyileştirme çalışmaları kapsamında, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun bahçesinin tamamen asfaltla kaplandığını açıklamıştı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesinde de asfalt için zemin hazırlıklarının başladığını duyurdu.
Okulun bahçesi tamamen asfaltla kaplandı
Tosya ilçesinde eğitim kurumlarının üst yapı çalışmaları devam ediyor. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinin tamamen sıcak asfaltla kaplandığını açıkladı.
Grup Yolunda asfalt yama,çalışmaları başlatıldı
Denizbükü, Küçüktepe, Taşlıpınar, Çakırlı, Boğazcık-Gökçe Grup Yolunda asfalt yama, bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.
Tosya Belediyesi'nden eğitim yuvalarına üst yapı dokunuşu
Tosya Belediyesi ilçedeki eğitim kurumlarının bahçelerinde üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede; " Eğitim yuvalarımızda geleceğimizin teminatı gençlerimizin en iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamak adına yaptığımız hizmetler aralıksız devam ediyor" dedi.
Akif Güzel’den ‘Devr-i Kastamonu’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, göreve gelişinin 3’ncü yılı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında faaliyetleri hakkında bilgi verdi… Geride kalan bir yılda 40 bine yakın hane ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Akif Güzel, köy yollarında ise son bir yılda 4 bin kilometre yol kat ederek; 177 köyde siyasi faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.
Başkan Kavaklıgil açıkladı: 'Tamamen yenileniyor'
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Harsat Mahallesi 12. Yukarı Sanayi Sokak'ın tamamen yenileneceğini açıkladı.Başkan Kavaklıgil açıklamasında, kilit parke uygulamasına geçildiğini kaydetti.
Çalışmalar yerinde incelendi
Taşköprü Kaymakamlığı Köylere hizmet götürme birliği tarafından köy yollarında BSK asfaltlama çalışmaları başlatıldı.
"Sıra hizmete başlamasında..."
Tosya ilçesinde yeni şehirlerarası otogarın ve galericiler sitesinde asfalt yapım çalışmaları tamamlandı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 'Sıra bu 2 yatırımımızın hizmete başlamasında' dedi.
Çalışmaları yerinde inceledi
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş ilçedeki yatırımları incelemeye ve köy ziyaretlerine devam ediyor.
Taşköprü köyleri asfaltlanıyor..
Taşköprü Kaymakamlığı Taşköprü'deki köy yollarında asfaltlama çalışmalarının başladığını açıkladı.
Tosya otogarı asfaltla buluşuyor
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yeni yapılan Tosya Otogarı'nda asfalt işlemlerinin başladığını duyurdu. Sosyal medya hesabından videolu paylaşım yapan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 'Otogar asfalt ile buluşuyor' dedi.
Hanönü'ye yağ gibi yol
Hanönü Kaymakamlığı Kayabaşı köyü grup yolunda asfalt yapım işinin tamamlandığını açıkladı.
Metal Sanayi Sitesi'nin yeni görünümü...
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, sosyal medya hesabından videolu paylaşım yaptı. Tosya Metal Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmasından önceki ve çalışma sonrası görüntülerinin yer aldığı videolu paylaşımda Başkan Kavaklıgil; "Daha nicelerini hizmete sunmak için gayretle çalışmaya devam" ifadelerine yer verdi.