Yetkililerden KEAH'a baskın! 'Sorunlar çözülecek';

Yetkililerden KEAH'a baskın! 'Sorunlar çözülecek'

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Çağdaş Derdiyok, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bozuk yol ile yaşanan otopark sorunu ile alakalı açıklama yaptı. İl Müdürü Derdiyok açıklamasında; "Arnavut kaldırımının asfalt ile değiştirilmesi, yeni otopark alanının planlanması konusunda yaşanan problemlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacak" dedi....

"ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI"

İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Çağdaş Derdiyok KEAH iç yolundaki olumsuz durum yaşatan hastane yolu ile otopark konusu üzerine, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm Dr. Hasan Kepçioğlu, Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir, İl Sağlık Müdürlüğü İnşaat Yapı Teknik Ekibi, Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü Teknik İnceleme Ekibi, KEAH Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, Acil Tıp Kliniği Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Fatma Mutlu Kukul Güven, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatih Gün, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erman Yiğit, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Erkan Türkmen, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Saide Pakize Çetin ile beraber incelemelede bulundu.

"EN KISA SÜREDE..."


İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Hastanemizin içindeki mevcut mimari düzen de göz önünde bulundurularak, kullanımda bulunan yol ve etrafında yaşanan olumsuzluklar ile ihtiyaçlar dikkate alınarak, gerekli alt yapının oluşturulmasına yönelik olarak teknik inceleme yapıldı. Paydaş kurumlar ile işbirliği içerisinde yaşanan aksaklıkların çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Arnavut kaldırımının asfalt ile değiştirilmesi, yeni otopark alanının planlanması konusunda yaşanan problemlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum