Galip Vidinlioğlu, istendiği yerde;

Galip Vidinlioğlu, istendiği yerde

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, sanayi esnaflarını ziyaret etti. Bir kesim tarafından sokağa çıkmadığı için sıkça eleştirilere maruz kalan Vidinlioğlu, özellikle son haftalarda; haftanın belli günlerinde vatandaşlarla buluşmayı ihmal etmiyor....

 

Eski sanayide Belediye tarafından yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen ve esnaflarla bir araya gelen Vidinlioğlu, ‘Esnafımız ekonomimizin en önemli can damarıdır’ notuyla sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

 

‘’Kastamonu’muzun kalkınması adına esnafımız ve hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz istişareleri değerli buluyoruz. Ortak akıl ile hareket ediyor, çağa ayak uydurabilen bir Kastamonu için mücadele ediyoruz.

Bugün de her yanıyla alın teri ve emek kokan eski sanayi sitemizdeki esnafımızı ziyaret ederek kendilerine bol ve bereketli kazançlar diledik. Ayrıca sanayi sitemizde gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarımızda da incelemeler yaptık.

Değerli esnaflarımıza ilgi ve muhabbetleri için teşekkür ediyorum. Daha güçlü ve daha güzel bir Kastamonu hedefine birlikte ulaşacağız.’’

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum