Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’daki markete efsane ürün geldi!
Kastamonu’daki markete beklenen ürün geldi…
Kuzeykent Mahallesi ikinci muhtarına kavuştu!
Kuzeykent Mahallesi’nin ‘Doğal Muhtarı’ Hakan Çölez, ‘Yapay Muhtarı’ E-Muhtar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Telefonda çöp kutusu nasıl silinir? Iphone ve Android Telefonda Çöp Kutusu Nasıl Boşaltılır?
Telefonda çöp kutusu nasıl temizlenir diye düşünenler için bu oldukça basit bir işlemdir. Silinen dosyalar, cihazda yer kapladığından dolayı hafızanın dolmasına neden olur. Bu ise telefonların performansını düşürür. Kullanılmayan uygulamalar ile dosyaların silinmesi ve çöp kutusunun temizlenmesi gerekir. Bu nedenle, iPhone ve Android telefonda çöp kutusu nasıl boşaltılır kesinlikle öğrenilmelidir.
Depremler korkuttu, uzmanlar süre verdi
Haber 7'nin haberine göre; Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremin artçılarının 1-2 yıl daha devam edebileceğini kaydeden uzman isimler, 5-6 büyüklüğünde depremler olabileceğini söyledi.
Google’ın sistemi bize gelince çalışmamış!
İngiliz medya kuruluşu BBC, Android telefonlarda çalışan deprem uyarı sisteminin Türkiye'de çalışmadığını iddia etti. Söz konusu haberde, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ilk depremde çalışmadığı ifade edildi.
Instagram'da video donma sorunu nasıl çözülür?
Bazı telefonlarda Instagram uygulamasında donma sorunları meydana geliyor. Kullanıcılar video izlerken bazı zamanlarda donma meydana geliyor. Peki bu sorun nasıl çözülür?
Kullanıcıların yarısı bıraktı! Threads’ta büyük kayıp
Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'te kullanıcı kaybı başladı.
Isı haritanız ortada
Kişisel verilerimiz bazen konumumuzla ilgili veriler neyi sevip neyi sevmediğimiz hakkında veriler. Şu an ise gündemde Google Haritalar üzerinden çıkan “ısı haritası” var. Peki ısı haritası nedir? Bu veriler kimlerin işine yarar? İşte detaylar…
WhatsApp'tan şaşırıcı özellik: artık yapabileceksiniz
WhatsApp, kullanıcıları için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. WhatsApp'ın yeni bir özelliği ise ortaya çıktı. Bu özellik çok ses getirecek gibi duruyor. Üstelik bu özelliğin, iOS ve Android için WhatsApp'ın en son sürümlerini yükleyen kullanıcılar tarafından kullanılabildiği söyleniyor.
WhatsApp, baştan aşağı yenileniyor
WhatsApp, yeni özellikler ve uygulamanın dört bir yanındaki bölümlerde arayüz değişikliği üzerinde çalışıyor.
Binaların sağlamlığı, artık ‘cep’ten kontrol edilebilecek
Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEMAR) Müdürü Prof. Dr. Abdussamet Arslan tarafından geliştirilen Bina Kontrol (Yapı Hasar Tespit Uygulaması) mobil uygulama sayesinde binaların sağlam olup olmadığını cep telefonu ile kontrol edilebilecek.
'Küsmesin Yıldızlar’ öğrencilerle buluştu
Enerjisa Enerji, 12 yıldır devam ettirdiği uluslararası ödüllü proje “Enerjimi Koruyorum” ile çocuklara tasarruf bilincini aşılamaya devam ediyor. Proje kapsamında gerçekleşen tiyatro oyunu Küsmesin Yıldızlar, Kastamonu’da öğrencilerle buluştu.
Gerekirse kendim üretirim!
Elon Musk'ın son dönemde tepki çeken kararlar almasının ardından Twitter'ın bazı platformlardan kaldırılabileceği konusu gündeme geldi. Twitter CEO'su gerekirse akıllı telefon üretebileceğini söyledi.
Telefonların çekmediği yer kalmayacak
Apple ve Huawei'nin telefonlarda uydu bağlantısına destek vermeye başlamasıyla yeni bir dönem başlıyor. Günümüzde bazı Android telefonlar uzaydaki uydularla doğrudan iletişim kurabiliyor. Ancak bu cihazlar özel donanım gerektiriyor. Ayrıca uydu telefonları oldukça pahalı. iPhone'larda ise henüz tam anlamıyla bir uydu bağlantısı seçeneği bulunmuyor.
AFAD ‘Hayati Uyarı Bildirimi’ gönderdi
AFAD’dan ülke genelindeki meteorolojik şartlar nedeniyle tüm telefonlara acil durum mesajı geldi. Vatandaşlar, bugün telefonlarına gelen acil durum uyarısıyla irkildi.
Google depremden önce uyaracak
Google, altyapısı ve teknolojisinden faydalanarak dünya çapındaki depremleri algılayarak kullanıcılara uyarı gönderdiği ücretsiz bir sistem geliştirdi.
AFAD'tan tek tuşla ulaşılacak mobil uygulama
AFAD Başkanlığı tarafından 'Tek Tuş Hayata Dokunuş' sloganıyla mobil uygulama geliştirildi.
Yerli üretim Vivo Y21s Türkiye’de satışta; işte fiyatı ve özellikleri
Vivo, yerli üretim etiketi taşıyan ürünlerine Y serisinin en yeni modeli Y21s ile devam ediyor. Bu yeni Android telefon Türkiye’de satışa sunuldu. Fiyatı ve özellikleri haberimizde yer alıyor.
Vivo V23e üç arka kamera ve ince kasayla gelecek
Twitter’da yapılan bir paylaşım, Vivo’nun V23 serisinin çıkışının çok da uzak olmadığını gösteriyor. Bu seride kullanıcıları karşılayacak ilk cihazın ise Vivo V23e olması bekleniyor. Telefona ait olduğu belirtilen resmi fotoğraflar, V23e’nin tasarımı konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.
Netflix Games iOS kullanıcılarına App Store üzerinden oyun sunacak
Netflix Games geçtiğimiz hafta Android’de kullanıcılara açılmıştı. Apple’ın kısıtılamaları nedeniyle Netflix’in oyun kütüphanesinin iOS’e nasıl taşınacağı sorusu da duyurunun hemen ardından gündeme gelmişti. Görünen o ki, Netflix Games iOS platformuna “zorlu” bir yol üzerinden gelecek.
Google evcil hayvanların sanatsal ikizlerini bulacak
Google, 2018’de Arts & Culture (Sanat & Kültür) uygulamasında kullanıcılarının sanatsal ikizlerini bulmalarını sağlayan bir özellik sunmuştu. Bu özellik kapsamında şimdiye kadar 120 milyondan fazla selfie için eşleştirme yapılmış durumda. İnternet devi şimdi de evcil hayvanların sanatsal ikizlerini bulmayı mümkün kılıyor.
Huawei Mobil Servisleri ile ilgili son duruma dair rakamlar ve detaylar
Huawei, yıllık geliştirici konferansı HDC.Europe etkinliğini Web Summit 21 kapsamında gerçekleştirdi. Şirketin belirttiğine göre, 300’den fazla geliştirici ve iş liderinin bir araya geldiği toplantıda Huawei Mobil Servisleri’ndeki (HMS) son gelişmeler, heyecan verici hizmet güncellemeleri ve sektördeki ilerlemeyi destekleyen yapısı konuşuldu.
Windows 11’e Android uygulamaları yüklemek için kullanışlı bir araç
Bazı Windows kullanıcıları için, Android uygulamalarını doğrudan yükleme ve çalıştırma özelliği, Windows 11 sürümünün belki de en büyük avantajıdır. Bununla birlikte, Amazon’un Appstore’undan resmi olarak desteklenen uygulamalarla birlikte çok sınırlı seçeneklerin sunulması gibi bir husus var. Bu uygulama katalogu elbette zamanla büyüyecek, ancak bu durum hâlâ birçok Android uygulamasını dışarıda bırakıyor.
Whatsapp'dan İphone kullanıcılarına son uyarı
Whatsapp 1 Kasım itibariyle eski ve güncellenmeyen telefonlara desteğini keseceğini açıkladı
Windows 11 yayınlandı peki nasıl indirilir ? işte detaylar
Yazılım büyük Microsoft, tüm uyumlu PC'ler, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler için yeni Windows 11 çalışma sistemini piyasaya sürdü.