O bölümden mezun olanlar yaşadı! Alımlar başladı;

O bölümden mezun olanlar yaşadı! Alımlar başladı

.......

Milli Savunma Bakanlığı 57 Personel alımı ilanı yayımlandı. KPSS Puanı ile veya KPSS siz farklı alanlarda 57 Bilişim Personeli alımı şartları…

Milli Savunma Bakanlığı, kadrosunu güçlendirmek ve ihtiyaç duyulan personeli temin etmek için 57 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirecek. Bu alımlar, adayların KPSS puanıyla ya da KPSS olmaksızın başvurabileceği esnek bir süreçle gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Alımlarda kontenjan dağılımı ve başvuru şartları hakkındaki detaylar haberimizde yer almakta. Bu alımlara kimlerin başvurabileceği ve başvuru süreci hakkındaki ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. Bu önemli alım ilanının detaylarını inceleyerek başvuru yapabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 57 personel alımı yapacak ve bu alımlar kapsamında çeşitli pozisyonlarda uzmanlar aranıyor. Başvuru sürecinde adaylardan hangi şartlar aranacağına dair detaylar da paylaşıldı.

Alımların kontenjanları şu şekilde belirlendi:

- 3 Ağ (Network) Yönetim Uzmanı

 

- 1 Kıdemli Ağ (Network) Yönetim Uzmanı

 

- 1 Ağ ve Güvenlik Uzmanı

 

- 1 Kıdemli Ağ ve Güvenlik Uzmanı

 

- 1 Android Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı

 

- 1 IOS Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı

 

- 4 İş Analist Uzmanı

 

- 6 Java Yazılım Uzmanı

 

- 1 Siber Güvenlik Uzmanı

 

- 1 Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı

 

- 2 Siber Operasyon Merkezi Uzmanı

 

- 9 Sistem Uzmanı

 

- 1 Yapay Zekâ Uzmanı

 

- 1 Kıdemli Sistem Uzmanı

 

- 2 Kurumsal Yazılım Mimarı

 

- 5 Proje Yöneticisi

 

- 1 Sistem Çözüm Mimarı

 

- 1 Sızma Testi Uzmanı

 

- 1 Veri Bilimi Uzmanı

 

- 1 Veritabanı ve İş Zekası Uzmanı

 

- 3 Veri Tabanı Uzmanı-Oracle

 

- 3 Veri Tabanı Uzmanı-(PostgreSQL)

 

- 1 Web Önyüz Geliştirme Uzmanı

 

- 1 Yazılım Analiz ve Tasarım Uzmanı

 

- 5 Yazılım (Asp.Net) Uzmanı

 

Başvuru için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum olmama, sağlık sorunları olmama, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alma, askerlik durumu gibi kriterler aranacak. Adaylarda herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamalıdır. Bu şartlar dahilinde adaylar başvuruda bulunabilecek.

 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 57 personel alımı için gerekli şartları ve başvuru detaylarını duyurdu. Bu alımlar, Bilişim Personeli pozisyonları için gerçekleştirilecek ve adaylardan belirli nitelikler aranacak.

 

Eğitim şartları açısından adayların lisans mezunu olmaları bekleniyor. Bu kapsamda, fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, elektronik haberleşme mühendisliği, bilgisayar bilimleri gibi bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

 

KPSS şartı da aranacak ve adayların 2022 ya da 2023 tarihinde yapılan KPSS'den Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden minimum 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, son 5 yıl içerisinde yapılan Yabancı Dil Sınavı'ndan İngilizce dilinden puan almış olmak da gereklidir.

 

KPSS puanı olmayan adaylar da başvuru yapabilecek. Bu durumda, MSB Personel Alımı'nda puanlar Taban 70 olarak belirlenecek. Değerlendirmelerde ise %70 KPSS ve %30 YDS puanı hesaplanacaktır.

 

Başvurular 9 - 24 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılabilecek ve bu başvurular sadece MSB PERTEM sistemi üzerinden alınacaktır. Adaylar için başvuru ekranı ve detaylar "https://personeltemin.msb.gov.tr" adresinde bulunmaktadır. Bu tarihler içerisinde adaylar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum