Windows 11 yayınlandı peki nasıl indirilir ? işte detaylar;

Windows 11 yayınlandı peki nasıl indirilir ? işte detaylar

Yazılım büyük Microsoft, tüm uyumlu PC'ler, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler için yeni Windows 11 çalışma sistemini piyasaya sürdü....

Microsoft, Windows 11'in ISO dosyasını indirilebilir hale getirdi. Yakında Windows 10'da yürüyüşe çıkan ve donanım platformları yeni çalışan sistemin gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlar Windows 11'e geçebilecek.

 

Bu işlem belirli ülkelerde farklı şekilde çalışacak ve Microsoft'un 2022'nin ortalarında Windows Update aracılığıyla tüm Windows 11 uyumlu Windows 10 bilgisayarlarını yeni işletim aygıtına geçirmesi bekleniyor. Öte yandan, 5 Ekim'den itibaren makine üreticileri, Windows 11 ile önceden yüklenmiş dizüstü ve PC'lerin yanı sıra çalışma sisteminin kutulu versiyonlarını tanıtmaya başlayacaklar.

 

 

Windows 11 nasıl kurulur?


Dileyen herkesin Windows onbir ISO dosyasını resmi sitesinden hemen indirebileceğini belirtelim. Ayrıca PC Health Check uygulamasını kullanarak cihazınızın yeni işletim sistemi modeliyle uyumluluğunu kontrol edebilirsiniz. ISO dosyasının boyutu 5 GB'a kapatılmıştır ve her ikisi de 64 bit olan Home ve Pro sürümlerini içerir. Windows 11'in 32-bit varyasyonları asla olmayacak.

 

Windows onbir'in Windows 10'dan çok fazla görsel farklılığı olduğunu hatırlatalım. Baskın değişiklik, Başlat menüsünün görev çubuğunun ortasına taşınmasıdır. Windows uygulama mağazası ve widget'lar da güncellendi, Teams platformu entegre edildi, Android uygulama rehberi de gelecek ve tüm yenilikler artık bunlarla sınırlı değil.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum