Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’daki kuruma personel alımı başladı!
Kastamonu’da yer alan kuruma devlet işçisi alımı başladı.
Kastamonu Belediyesi'nde önemli görev değişiklikleri!
Kastamonu Belediyesi'nde bazı birimlerde görev değişiklikleri yaşandı.
Cenazede bir araya geldiler…
Eski Devlet Bakanlarından Bekir Aksoy, hayatını kaybetmişti. Aralarında Kastamonulu hemşehrimiz Murat Başesgioğlu’nun da bulunduğu cenaze töreninde eski bakanlar bir araya geldi.
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Kastamonu Belediyesi’nde büyük değişim!
Kastamonu Belediyesi’nde aktif olarak çalışan birim müdürlerinde değişiklik yaşandı. Bir çoğunun terfi aldığı belediye çalışanlarında yapılan değişiklik Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın imzasıyla duyuruldu.
Çatalzeytin'de bir memur ve işçinin görev yeri değişti!
 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nden sonra Çatalzeytin Belediyesi’nde bir memur ve bir işçinin görev yerleri değiştirildi. Memur Topcuoğlu’na Belediye önünde Hilal Masa görevi verildi. Marangozhanenin deneyimli Mobilya Ustası Sinan Eryiğit de 29 Nisan 2024’te temizlik hizmetine çıkarıldı.
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
Kastamonu ‘kansız’ kaldı!.. Son çare sosyal medya
Kan stokları azaldı, vatandaşlar hasta yakınları için sosyal medyadan kan arayışına giriyor
Belediyenin 2023 raporuna 'yetersiz' oyu çıktı
Kastamonu Belediyesi Nisan ayı ilk toplantısı, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Öte yandan 2023 Faaliyet Raporu da oylandı. 2023 Faaliyet Raporu Kastamonu Belediye Meclisi'nin oy birliğiyle yetersiz bulundu.
İl Müdürü Gümüş, iftarını Özlem Burma'da yaptı...
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş,  Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
İşte, Kastamonu'da yeni dönem Mahalle Muhtarları!
Kastamonu'da yerel seçim sonuçları açıklandı. Mahalle Muhtarları merak konusu oldu. Peki Kastamonu'nun 20 mahallesinde hangi adaylar muhtar oldu? İşte detaylar...
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
Özel: “İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Filistin’de halen katliamın sürüyor olması, İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez” dedi.
Köpeğin Tümör Nedeniyle Kulağı Ampute Edildi
Zonguldak’ta bir köpeğin kulağı tümör nedeniyle ampute edildi.
İşte Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, 3 Mart Pazar günü (bugün) il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
İşte MHP'nin 'kesin' aday listesi!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Asırlar, Kastamonu’yu değiştiremedi!
Gaslar sert karakterli, cengaver kişiler olarak bilinmektedir. Bugün Kastamonu ve çevresindeki illeri de içine alan ve Romalılar devrinde adına Paflagonya (Pophlaginia) denilen Gasların kurduğu şehirlerden bir tanesi de “Timonion veya Tumanna“dır. Yani günümüzdeki Kastamonu
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi.
MHP'nin aday listesi açıklandı!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Kuzeykent’in yeni talibi! “Köprü olacağız”
Kamil Topdan, Kuzeykent Mahallesi için muhtarlık adaylığını resmen duyurdu.
Babaş, “Sayın Erbilgin eşin nerde çalışıyor?”
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş Açıksöz TV ve TV 366 ortak yayınında konuşan CHP PM üyesi Hikmet Erbilgin’e cevap verdi.
Bu köy, Kastamonu’nun 8 ilçesinden daha büyük
Komşudaki "Türkiye'nin en kalabalık köyü", nüfus oranıyla Kastamonu’da 2023 sonu itibariyle nüfusu 6 binin altında kalan Abana (4461), Ağlı (3521), Doğanyurt (5433), Hanönü (4395), İhsangazi (5235), Küre (5644), Seydiler (4796) ve Şenpazar (4844) ilçelerinden daha kalabalık…
Erbilgin; ‘Projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur’
CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, açıklamasında Atık Su Arıtma tesisi ile ilgili konuştu. AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ile Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu arasında bir ‘proje benim’ yarışı olduğunu dile getiren Erbilgin; “Eğer Tahsin Babaş ve Galip Vidinlioğlu arasında bir yarış varsa projenin kökü Faruk Nuhoğlu’dur” dedi.
Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, açıklamasında; "Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir" dedi.
Kastamonu'da iş yerine silahlı saldırı! 1 yaralı
Kastamonu’nun en işlek caddesinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı neticesinde iş yeri çalışanı kasık bölgesinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Baltacı’dan Topçuoğlu’na destek!
Hasan Baltacı: “Tuğer Topçuoğlu MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın'a gereğini söylemiş”