Arama
Arama Sonuçları
Açık dünya oyunu MINECRAFT ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz!
2014 yılında Microsoft tarafından satın alınan Minecraft, temelde bir sanal dünya, açık dünya inşası oyunudur.
Görev yöneticisi nasıl açılır? bilgisayarda görev yöneticisi kısayol tuşu nedir?
bilgisayarda görev yöneticisi kısayol tuşu nedir? görev yöneticisi nasıl açılır? soruların cevapları haberimizde
Hemşehrimiz; İKMİB başkanlığına aday
İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin (İKMİB) mevcut yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak dört yıldır çalışmalarını yürüten ve aile şirketi Derby Konveyör Bant Sanayi ve Ticaret A.Ş. İş Geliştirme ve Teknolojik Gelişmelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hemşehrimiz; Özcan Doğu Kaya, Nisan 2022’de yapılacak seçimlerde İKMİB başkanlığına aday olduğunu duyurdu.
Oppo Reno 4 Pro, Poco F2 Pro ve Apple Watch Series 6’da indirimler, işte günün fırsatları
Akıllı telefon satın almak isteyenler için orta segment telefonlarda dikkate değer indirimler var. GittiGidiyor’a baktığımızda Oppo Reno 4 Pro‘nun 4955 TL yerine 4599 TL’lik indirimli fiyatıyla sunulduğunu görüyoruz. Geçen yılın başlarında çıkmış olsa da, sahip olduğu yüksek çözünürlüklü AMOLED ekranı ve şık tasarımıyla bu telefon fiyatının hakkını verecektir.
Windows 11’e Android uygulamaları yüklemek için kullanışlı bir araç
Bazı Windows kullanıcıları için, Android uygulamalarını doğrudan yükleme ve çalıştırma özelliği, Windows 11 sürümünün belki de en büyük avantajıdır. Bununla birlikte, Amazon’un Appstore’undan resmi olarak desteklenen uygulamalarla birlikte çok sınırlı seçeneklerin sunulması gibi bir husus var. Bu uygulama katalogu elbette zamanla büyüyecek, ancak bu durum hâlâ birçok Android uygulamasını dışarıda bırakıyor.
Windows 11 yayınlandı peki nasıl indirilir ? işte detaylar
Yazılım büyük Microsoft, tüm uyumlu PC'ler, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler için yeni Windows 11 çalışma sistemini piyasaya sürdü.