Görev yöneticisi nasıl açılır? bilgisayarda görev yöneticisi kısayol tuşu nedir?;

Görev yöneticisi nasıl açılır? bilgisayarda görev yöneticisi kısayol tuşu nedir?

bilgisayarda görev yöneticisi kısayol tuşu nedir? görev yöneticisi nasıl açılır? soruların cevapları haberimizde...

Bilgisayarda görev yöneticisini açmanın yolları

Bilgisayarda görev yöneticisini açmak için birkaç farklı yol vardır. Bunlardan biri, klavyenizdeki Ctrl+Shift+Esc klavye tuşlarını kullanmaktır. Bu tuşlara aynı ve tuşla Görev Yöneticisi'ni açabilirsiniz . Ayrıca, Ctrl+Alt+Delete kısayollarını kullanarak da "Görev Yöneticisi"ni açabilirsiniz. Böylece, işletme çalışanlarının tüm işlemlerini yönetebilir ve hatta gereksiz uygulamaları sonlandırabilirsiniz .

Görev iznine sağ tıklayarak da "Görev Yöneticisi"ni açabilirsiniz. Bu seçenek, diğerlerine göre daha az bilinen, ancak oldukça kullanışlıdır . Ayrıca, Windows 11'de görevlendirme kısıtlamaları "Görev Yöneticisi" seçeneği Bulunmamaktadır. Ancak, Görev Yöneticisi'ni açmanın yedi farklı yolu vardır . Bu yollar arasında klavye kısayolu kullanarak veya masaüstünden da seçim yapabilirsiniz .

Görev Yöneticisi, yönetici çalışan tüm işlemleri barındırmanıza olanak sağlar . Bu nedenle, bilgisayar performans sistemlerini veya bir programın yanıt vermediğini fark ettiğinizde, Görev Yöneticisi'ni saç sorununu tespit etmek ve izlemek için gereken için düzenlemeyi atabilirsiniz . Ayrıca, Görev Yöneticisi'ni açmak için farklı kısayolları kullanabilirsiniz. Bu tuşlar arasında Ctrl+Shift+Esc, Ctrl+Alt+Delete ve Ctrl+Shift+Esc yer alır .

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum