Instagram, Wattpad ve Roblox Sonrası Sırada Discord mu?;

Instagram, Wattpad ve Roblox Sonrası Sırada Discord mu?

Son günlerde Bilişim Teknolojileri Kurumu (BTK) tarafından alınan kararlar sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı uyandırmaya devam ediyor....

Son günlerde Bilişim Teknolojileri Kurumu (BTK) tarafından alınan kararlar sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı uyandırmaya devam ediyor. Instagram ve Wattpad’ in ardından, popüler çevrimiçi oyun platformu Roblox'a erişim engeli getirilmesi gündemde büyük tartışmalara yol açtı. Şimdi ise sıranın Discord'a gelebileceği konuşuluyor.

Discord, topluluk kurma amacıyla tasarlanmış bir Amerikan anlık mesajlaşma ve dijital dağıtım platformudur. 2020 yılı itibarıyla 300 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ve aylık 140 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Discord, dünya çapında geniş bir kullanıcı kitlesine hizmet veriyor. Platform; Windows, macOS, Linux, iOS, Android ve web tarayıcıları üzerinden erişilebiliyor.

Sosyal medyada, Discord'un olası kapanması ile ilgili paylaşımlar artarken, konunun detayları henüz netlik kazanmış değil. Kullanıcılar arasında tedirginlik sürerken, BTK'nın alacağı yeni kararlar merakla bekleniyor.

Kaynak: açıksöz

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum