Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Anaokulu'nda dopdolu 23 Nisan kutlaması!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıldönümü Kastamonu'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kastamonu Anaokulu tarafından okul bahçesinde yapılan 23 Nisan kutlaması ise büyük ilgi gördü.
Devrekani'de Orman Haftası kutlaması
21-26 Mart Ormancılık Haftası, Devrekani ilçesinde de kutlandı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu eğitimine yeni ve aktif soluk...
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, son zamanlarda gösterdiği aktif çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
İlk deneyimler, öğretmen adaylarıyla paylaşıldı
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Kastamonu'daki öğretmenler, Kastamonu üniversitesi Eğitim Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencilerine öğretmenlik mesleği ve öğretimlerle ilgili deneyimlerini paylaştı.
Okullar depremlere hazır mı?
Özellikle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde karşılaşılacak bir acil durum ya da afet anında öğrencilerin nasıl davranacaklarını bilmeleri ve onları yönlendirecek olan kişilerin yeterlilikleri oldukça önemli.
Onun ismi taşıyan Anaokulu eğitime başladı
Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, 2023-2024 eğitim öğretim yılında hizmete başlayan ve adını 11 Ağustos sel felaketinde yaşamını yitiren anaokulu öğretmeni Duygu Çelikel'in ismini taşıyan anaokulunu ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Atak da eşlik etti.
"Anısını okulumuzda yaşatıyoruz"
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, 11 Ağustos sel afetinde hayatını kaybeden MEB personeli Duygu Çelikel'in ailesini ziyaret etti. İl Müdürü Gümüş, acılarını paylaştığını belirterek 'Personelimizin anısını Duygu Çelikel Anaokulu'muzda yaşatıyoruz' dedi.
Kastamonu MEM 3 projeye başvurdu...
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından; Erasmus Programı Stratejik Okul Ortaklıkları KA 210 faaliyet türünde Kastamonu ARGE Birimi tarafından tasarlanan 3 projenin başvurusu yapıldı.
Kendisi okuyamadı, 94 yıllık ömrünü eğitime adadı
Babasının okula göndermediği 94 yaşındaki hayırsever, okuyamamanın üzüntüsünü yaptırdığı okullarla gidermeye çalışıyor.
Binali Yıldırım: "Kastamonu’yu Türkiye yüzyılında en önde giden..."
Binali Yıldırım Kastamonu'yu ziyareti sırasında ""Kastamonu’yu Türkiye yüzyılında yine en önde giden ili haline getirmeye devam edeceğiz "
Binali Yıldırım: ‘Önceliğimiz yavrularımızı en güzel şekilde yetiştirmek’
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, AK Parti döneminde yapılan eğitim yatırımlarına dikkat çekti.
Yıldırım Ailesi’nden eğitime destek
Semiha Yıldırım’ın katkılarıyla yapılan ‘Safizer Mehmet Karaman Kızılay Anaokulu’ hizmete girdi
Türkiye'nin son Başbakanı Kastamonu'da
Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı ve 28'inci dönem TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Kastamonu'ya geldi.
Çocuğunuzun okula uyumunu kolaylaştırmak elinizde!
Uzun bir tatilin ardından okula başlamak çoğu çocuk için zor ve stresli olabiliyor.
Binali Yıldırım Kastamonu'ya geliyor
Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı Binali Yıldırım, Cuma günü Kastamonu'da gerçekleştirilecek olan Anaokulu açılışı için Kastamonu'ya geliyor.
Kaymakamdan yerinde inceleme
Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, İnşaatı devam eden anaokulu, fen lisesi ve jandarma komutanlığı binalarında kurum yetkilileri ve firma sahipleri ile birlikte incelemelerde bulundu.
"Çocuklarımızı uzak okullara göndermeyelim"
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, yeni eğitim - öğretim hayatına ilk adımını atan Hacıbey Anaokulunda incelemelerde bulundu
Sahte ürünler okul alışverişinde tehlike saçıyor!
Kokulu silgiler, rengârenk kalemler ve birbirinden ilginç kırtasiye ürünleri… Okul stresini eğlenceye dönüştüren kırtasiye ürünlerinin sahteleri, çocukların sağlığını bozabilecek tehlikeler içeriyor. Peki kırtasiye ürünü alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Veliler satın aldıkları ürünün güvenli olup olmadığını hangi yollarla tespit edebiliyor? Sahte ürünler çocuklarda hangi sağlık sorunlarına neden oluyor? İşte detaylar
Okul alışverişi telaşı başladı
2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dersine sayılı günler kala, öğrenci ile velileri okul alışverişi telaşı sardı.
Gümüş'ten yerinde inceleme
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Tosya İlçesinde yapımı tamamlanan anaokulunda incelemelerde bulundu
"Eğitim faaliyetlerimiz hızla devam ediyor"
İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Tosya ilçesinde yapımı tamamlanan anaokulunda incelemelerde bulundu.
İl Müdürü Gümüş sahaya indi
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Kastamonu'ya atanmasının ardından okul ziyaretlerine başladı. İl Müdürü Gümüş, Ali Fuat Darende İlkokulu ile Kastamonu Anaokulu'nu ziyaret etti. Gümüş, okul idarecileri ve personellerini gayretli çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Hasan Gümüş kimdir? Kaç yaşında? Nere okudu?
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan, Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş kaç yaşında? Hasan Gümüş nerede okudu? Hasan Gümüş nerede doğdu?
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
Oyuncak Kütüphanesi'nin minik misafirleri vardı
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu'nun talimatlarıyla yapımına başlanılan oyuncak kütüphanesi minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor
‘Afet anında habercilik ve risk yönetimi’ konuşuldu
İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu öncülüğünde düzenlenen Afet Anında Habercilik ve Risk Yönetimi paneli ile afet anında habercilik, arama-kurtarma ve ilk yardım, dezenformasyona karşı doğru bilgi aktarımı gibi konular alanında uzman sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ve akademisyenleri katılımı ile masaya yatırıldı.
Minik öğrencilerin ilk mezuniyet heyecanı
Kastamonu Anaokulu'nda öğrenim gören anaokulu öğrencileri, okul tarafından düzenlenen mezuniyet programıyla ilk karnelerini aldı.
Depremzede aileye doğum günü sürprizi
Cide Kaymakamı Tuncay Karataş beraberinde İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Aday, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uğur ile birlikte deprem bölgesinden Cide’ye gelen vatandaşlardan Yusuf Dikme ve ailesini evinde ziyaret etti.