"Çocuklarımızı  uzak okullara göndermeyelim";

"Çocuklarımızı uzak okullara göndermeyelim"

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, yeni eğitim - öğretim hayatına ilk adımını atan Hacıbey Anaokulunda incelemelerde bulundu...

3 Eylül 2023 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı  Mesut Şeker  ve  İnşaat ve Emlak Hizmetleri'nden sorumlu Şube Müdürü Hasan Sarıahmetoğlu yeni eğitim - öğretim döneminde faaliyete geçecek olan Hacıbey Anaokulunda incelemelerde bulundular.

İl Millî Eğitim Müdürü Gümüş, yapımı tamamlanan ve yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılması planlanan Hacıbey Anaokulunda incelemelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı  Mesut Şeker  ve  İnşaat ve Emlak Hizmetleri'nden sorumlu Şube Müdürü Hasan Sarıahmetoğlu'nun da yer aldığı incelemede Hacıbey Anaokulunun eğitim-öğretim öncesi son durumu değerlendirildi. Sadece bazı okullardaki eğitim kalitesinin yukarı çekilmesiyle eğitimde sorunun çözülmeyeceğini ifade eden İl Müdürü Gümüş, "Her kademede eğitim veren okullarımızın tüm imkânlarını en üst seviyeye çıkarmak için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Sözlerine devam eden Gümüş:  "Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, en iyi okul eve yakın okuldur. Çocuklarımızı diğer uzak okullara göndermek için bir çaba ve gayret içerisinde olmayalım. Mahallemizdeki okullara gönderelim" diyerek sözlerini bitirdi.

Gerçekleşen inceleme sonrası il Müdürü, yetkililerden bilgi alarak kendilerine teşekkür etti.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum