Arama
Arama Sonuçları
"İsrail, kanlı ellerini Gazze'nin üzerinden çek!
AK Parti Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda Anneler Günü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısında Gazze'deki zulme  vurgu yapıldı. Açıklamada; "81 ilde AK Partili kadınlar olarak Gazzeli anneler için dimdik ayaktayız! Kalbi Gazzeli anneler için çarpan kadınlar olarak haykırıyoruz:  Bu zulüm daha ne kadar sürecek! Yeter artık İsrail, kanlı ellerini sivillerin, annelerin, çocukların üzerinden çek!"
Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!
Tosya'da bir hayvan severin bulduğu bacağı kırık kedi, ilçede yeterli tedavi görememesi nedeniyle hayvan severlerin desteğiyle şifayı Kastamonu'da buldu.
Kastamonu ‘kansız’ kaldı!.. Son çare sosyal medya
Kan stokları azaldı, vatandaşlar hasta yakınları için sosyal medyadan kan arayışına giriyor
Derdiyok; "4 ayda Kastamonu'da yoğun tempo yaşadık"
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok, 4 aylık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Kastamonu'da sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastaların daha etkin bir şekilde tedavi edilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yapan İl Müdürü Derdiyok, hastaların il dışına sevklerinin azaltılması noktasında da gayret içerisinde olduklarını kaydetti. 
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Köpeğin Tümör Nedeniyle Kulağı Ampute Edildi
Zonguldak’ta bir köpeğin kulağı tümör nedeniyle ampute edildi.
İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi
Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.
Kastamonu’da rahatsızlandı şifayı Karabük’te buldu
Aort damarı yırtılan Kamp Merkezi Müdürü acil sevk edildi
KEAH'ta 'başarılı' bir operasyon daha!
Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve ekibi başarılı bir ameliyatla bir hastayı daha sağlığına kavuşturdu.
Kastamonu’da 302 personel alınacak!.. Başvurular başladı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Sağlık Bakanlığı’nın ülke genelinde alımını yapacağı 27 bin sözleşmeli personelin 302’sinin ilimize atanacağını kaydetti.
Kastamonu'da göz sağlığında devrim!
Akıllı Lens ameliyatları büyük şehirlerde olduğu gibi artık Kastamonu’da da başarılı bir şekilde yapılıyor. Nefes Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Alper Şanlı, vatandaşların da merak ettiği akıllı lenslerle ilgili konuştu.  Akıllı Lens nedir, kimlere uygulanabilir ve avantajları nelerdir, konusunda Op. Dr. Alper Şanlı, bilgilendirmelerde bulundu.
Kastamonu'da iş yerine silahlı saldırı! 1 yaralı
Kastamonu’nun en işlek caddesinde bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı neticesinde iş yeri çalışanı kasık bölgesinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Feci kazada yeni gelişme
Organize Sanayide meydana gelen feci kazada, yaralanan Celal Demirbaş hakkında son detaylar öğrenildi.
KEAH'tan beklenmeyen sürpriz
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden müjde verildi. Artık sadece sağlık hizmeti verilmeyecek....
Felçli genç, Kastamonu’da ayağa kalktı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Kastamonu Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Burak Tamtekin; yaptıkları başarılı operasyonları kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.
"Çözüm yok!" denildi: “KEAH BAŞARDI”
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Kalp Damar Cerrahi Dr. Öğretim Üyesi Burak Tamtekin ve uzman ekibi başarılı bir “biyolojik aort kapak değişimi” operasyonuna imza attı
Çocuklarda okul reddine karşı alınması gereken önlemler
Okul, akademik becerilerin yanı sıra bilişsel, sosyal ve duygusal alanlardaki kazanımların elde edilebilmesinde önemli role sahiptir.
Yumurta büyüklüğündeki taştan 9 yıl sonra kurtuldu
Şenpazar ilçesinde dokuz yıldır mesanesindeki yumurta büyüklüğünde taş ile yaşayan yaşlı adam, yaşadığı ağrılardan ameliyatla kurtuldu.
Eğlenmek isterken felaketi yaşadı!
Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad (15), tatil için geldiği Antalya'da ölümden döndü. Eğlenmek için go-kart aracına binen Lara'nın uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı. Lara'nın başından sıyrılan saçlı derisi, saatler süren ameliyatla yerine dikildi. Kaza anını hatırlamadığını belirten Lara, "Kask takmadılar bana, bir anda saçım açıldı ve motora dolanıp çekildi. Büyük acı yaşadım. Eğlenmek amacıyla ilk defa bindim bu araca, ne olduğunu öğrenmek istemiştim. Olan oldu" dedi.
Boyunu 15 cm uzatmak için ameliyata girdi! Pişman oldu
Alman sosyal medya fenomeni Theresia Fischer, sevgilisinin fiziksel görüntüsünü beğenmediğini söylediği için boyunu uzatmak adına ameliyat oldu. Boyunu 15 cm uzatmak için 130 bin sterlin (yaklaşık 4 milyon 369 bin TL) ödeyen fenomen isim prosedürden pişmanlık duyduğunu dile getirdi.
Gururumuz Melissa Vargas hakkında bilinmeyenler
Sırbistan’ı darma duman eden Melissa Vargas’ın film gibi hayatı olmuş! İşte yıldız voleybolcunun yaşadıkları
4,5 saat denizde yaşam mücadelesi verdi
Mezgit avı için denize açılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan yaşlı adam, akıntıya kapılarak 4,5 saat denizde yaşam mücadelesi verdi.