Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da dikkat çeken TOGG detayı
Üretilmeye başlandığı günden bu yana vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan yerli otomobilimiz TOGG’un; teslimat sayıları açıklanırken; Kastamonu’da ise bir detay dikkat çekti.
TOGG’un yeni modeli için tarih verildi!
Türkiye'nin otomobili Togg'un, Gemlik fabrikası ikili vardiya sistemine geçildi. Yıl sonuna kadar 26 bin 565 aracın sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelin de 2024 yılında tanıtımının yapılması öngörülüyor.
Polis Togg’u büyük ilgi gördü!
Ankara'da polis aracı olarak kullanılmak üzerine tahsis edilen Togg, Kızılay Meydanı'nda görev yapıyor. Motosikletli Polis (Yunus) ekiplerine tahsis edilen Togg T10X marka otomobil, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
Otomobil yatırım aracı olmaktan çıktı, ikinci elde fiyatlar düştü
İkinci el otomobil piyasasında sektör dışı alım satımların azalmasıyla araç fiyatları yüzde 10 düştü.
Togg'a 105 bin liralık faiz zammı
Yerli otomobil Togg için bankaların özel olarak kullandırdığı taşıt kredisi faiz oranları yüzde 0.99’dan yüzde 1.59'a yükseldi.
Kastamonu'da şarj istasyonları artıyor
Taşköprü Belediyesi tarafından Taşköprü Cuma Pazarı alanında yapımına başlanan şarj istasyonu hizmete başladı
Ticaret Bakanlığı’ndan ikinci el TOGG satışına inceleme
Ticaret Bakanlığı, ikinci el TOGG satışına ilişkin inceleme başlattığını duyurdu. Açıklamada, "Markamızın itibarını zedeleyecek girişimlere göz yumulmayacaktır" ifadelerine yer verildi.
2 binden fazla TOGG yollarda
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır,"Togg için 177 bin ön talep gerçekleşmişti, bu yıl toplam 28 bin araç üretilecek ama önümüzdeki yıl bu sayı 2,5 katına çıkacak" dedi.
16 günde 909 adet TOGG teslim edildi
Türkiye’nin yerli otomobili Togg’da teslimatlar devam ediyor. Togg’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Ağustos ayının ilk 16 gününde 909 adet T10X Togg teslimatı gerçekleşti.
Togg'dan yeni paylaşım! Fazlası var
"Ağustos ayı içinde Gemlik'teki Togg Teknoloji Kampüsümüzde üretilerek kullanıcılarına teslim edilen T10X adedi Temmuz ayında yaptığımız toplam teslimat sayısını şimdiden geçti."
Prensesi gezdiren TOGG kaza yaptı
Kahramanmaraş’ı ziyarete gelen Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Sauda, yerli otomobil Togg ile yaptığı gezinti sırasında ufak bir kaza atlattı. Kaza sırasında direksiyon koltuğunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör vardı
TOGG’un yeni modeli kapıda! Bakan Kacır açıkladı
C-SUV segmentiyle piyasayı sallayan yerli ve milli otomobil Togg'un yeni modellerinin ne zaman çıkaracağı merak ediliyor. Konuyla ilgili olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan açıklama geldi. Bakan Kacır, "tek olmayacak" diyerek Togg'un yeni modeli için tarih verdi.
Togg sünnet arabası oldu
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Çorum’da erkekliğe ilk adımı atan çocukların sünnet arabası oldu.
TOGG fabrikası şantiyesinde grev: ‘2 aydır maaşlarımızı alamıyoruz’
İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası (İYİ-SEN) üyesi işçiler TOGG fabrika şantiyesinde iş bırakma eylemine başladı.
Temmuz ayında 627 adet Togg teslimatı gerçekleşti
Togg'dan yapılan açıklamada Temmuz ayı içerisinde 627 adet teslimat gerçekleştirildiği duyuruldu.
Taşköprü elektrikli araçlar için adım attı
TOGG’un sahalara inmesiyle birlikte Kastamonu Taşköprü İlçesi Cuma pazarı alanına elektrikli araçlar için şarj istasyonu kuruluyor.
Hangi elektrikli otomobiller Türkiye’de satılıyor?
Hangi elektrikli otomobiller ülkemizde satılıyor. Ülkemizde halihazırda piyasada satışı devam eden elektrikli otomobil modellerini güncel fiyat listesiyle birlikte sizin için derledik.
BAE anlaşması, Türkiye’de 100 bin kişiye istihdam sağlayacak
Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ankara Büyükelçisi Said Sani ez-Zahiri, “Türkiye-BAE arasında Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması imzalanmasının ardından gerçekleşecek yatırımlar önemli. Bu anlaşma BAE’de 25 bin, Türkiye’de 100 bin kişiye istihdam sağlayacak” dedi.
TOGG’a bir zam daha!
Geçtiğimiz hafta kurdaki yükselişi fiyatlarına yansıtan Togg, KDV artışı nedeniyle fiyatları bir kez daha güncellendi.
TOGG’a pat pat çarptı
TOGG, maddi hasarlı kazaya karıştı.
Elektrikli SUV segmentinde pazar lideri
Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, haziran sonu itibarıyla 808 adet T10X satışı ile tüm sınıflardaki elektrikli SUV’ları geride bırakarak pazar lideri oldu.
TOGG fiyatlarına ilk zam geldi!
TOGG fiyatlarına ilk zam yansıtıldı. TOGG tarafından gönderilen mailde yeni fiyatlar açıklandı.
Togg Türkmenistan’a teslim edildi
Daha önce Azerbaycan ve Kazakistan’a teslim edilen Togg’un yeni varış noktası Türkmenistan oldu.