Kastamonu'da şarj istasyonları artıyor;

Kastamonu'da şarj istasyonları artıyor

Taşköprü Belediyesi tarafından Taşköprü Cuma Pazarı alanında yapımına başlanan şarj istasyonu hizmete başladı...

Günümüzde elektrikli araçların yaygınlaşmasıyla birlikte şarj istasyonlarına da ihtiyaç artıyor. Kastamonu'da da yeni nesil araçlara talebin artmasıyla birlikte şarj istasyonların kurulmaları noktasında adımlar atılmaya başlandı. bu noktada ilk olarak İnebolu yolu üzerinde bulunan Taşçıoğlu Petrol, ilk adımı atarak şarj istasyonu kurdu. Hemen sonrasında Taşköprü belediyesi çalışmalara başladı.


TAŞKÖPRÜ İLÇESİ DE BİR ADIM ATTI

Yerli ve milli aracımız TOGG'un da sahalara inmesi şarj istasyonlarının kurulmasını zorunlu hale getirdi. Bu noktada harekete geçen Taşköprü Belediyesi, Taşköprü'de bulunan Cuma pazarı alanına elektrikli araçlar için şarj istasyonu kurdu.

Taşköprü Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Taşköprü Cuma Pazarı alanında yapımına başlanan şarj istasyonu vatandaşların hizmetine açıldı. 

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, şarj istasyonunun faaliyete geçmesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Girişimlerimiz sonucu Cuma Pazarı alanında yerini belirlediğimiz Şarj İstasyonumuzun kurulumu tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum