TOGG 2023 fiyat listesi güncellendi!.. İşte yeni fiyatlar;

TOGG 2023 fiyat listesi güncellendi!.. İşte yeni fiyatlar

......

Türkiye’nin yerli aracı olan TOGG 2023 fiyat listesinde güncelleme yaparak yeni fiyat listesini yayınladı. TOGG 2023 fiyat listesi ile birlikte, TOGG modellerinde yeni özellikler sunulacağını açıkladı. TOGG fiyat listesi işte sizlerle birlikte...

TOGG, yerli otomotiv pazarında etkileyici bir çıkış yaparak, otomotiv sektöründe hızlı ve kararlı adımlarla adını altın harflerle yazmaya devam ederken, gündemden düşmeyen TOGG modellerinin fiyat listesini ve TOGG modelleri ile ilgili ayrıntıları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

TOGG 2023 FİYAT LİSTESİNİ GÜNCELLEDİ!

TOGG, yerli otomotiv pazarında etkileyici bir çıkış yaparak, otomotiv sektöründe hızlı ve kararlı adımlarla ilerlemeye devam ederken, yenilikçi işletim sistemiyle sürücülere birbirinden farklı özellikler sunmaya hazırlanıyor. TOGG, farklı navigasyon uygulamalarıyla ve akıllı cihazları üzerinden erişim sağlayabilecek aynı zamanda da akıllı cihazlar için özel olarak tasarlanan yazılım güncellemesi ile birlikte, araç içi elektronik sistemlerinde yer alacak bazı yeni özellikler kullanıcılara sunulacağı açıklanırken, Türkiye’nin yerli aracı TOGG 2023 fiyat listesinde güncelleme yapıldığı bilgisi verildi.

TOGG yetkilileri tarafından yapılan açıklamadan elde edilen bilgilere göre, TOGG üretim faaliyetlerinin çift vardiya sistemine geçileceği ve bu durumda da Ekim ayına kadar günlük araç üretim kapasitesini 160’dan 280’e yükselmesi planlandığı bilgisi yer alırken, TOGG 2023 fiyat listesini güncelledi. TOGG modellerinin yeni fiyatları gündeme bomba gibi düşerken, kısa süre içerisinde popüler olan araç markası TOGG modellerinin 2023 yeni fiyat listesi ise şu şekilde yer alıyor;

2023 TOGG V1 RWD Standart Menzil modeli: 1 milyon 227 bin 500 TL olarak satışa sunuluyor.

2023 TOGG V2 RWD Standart Menzil modeli: 1 milyon 329 bin 500 TL olarak alıcısı ile buluşmaya hazır.

2023 TOGG V2 RWD Uzun Menzil modeli: 1 milyon 563 bin 500 TL olarak satışa sunuluyor.

TOGG yetkilileri tarafından yapılan açıklamadan elde edilen bilgilere göre, Temmuz ayından sonra araç teslimatlarını alan kişiler, yukarıda belirtilen yeni fiyatlandırma üzerinden satın alımlarını gerçekleştireceği bilgisi yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER:

TOGG'UN YENİ MODELİ İÇİN TARİH VERİLDİ

https://www.aciksoz.com.tr/haber/51189/toggun-yeni-modeli-icin-tarih-verildi

POLİS TOGG'U BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

https://www.aciksoz.com.tr/haber/50629/polis-toggu-buyuk-ilgi-gordu

CHP'Lİ VEKİLLER TOGG FABRİKASINI GEZDİ, ÖVGÜLER YAĞDIRDI

https://www.aciksoz.com.tr/haber/50063/chpli-vekiller-togg-fabrikasini-gezdi-ovguler-yagdirdi

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum