Kastamonu'da dikkat çeken TOGG detayı;

Kastamonu'da dikkat çeken TOGG detayı

Üretilmeye başlandığı günden bu yana vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan yerli otomobilimiz TOGG’un; teslimat sayıları açıklanırken; Kastamonu’da ise bir detay dikkat çekti....

Türkiye'nin otomobili TOGG'da teslimatlar artarak devam ediyor. Toplam teslimatı yapılan araç sayısı 19 bin 583 olurken, Kastamonu’da teslim edilen TOGG sayısı ise 36 oldu.

36 TOGG’un teslimatı yapıldığı Kastamonu’nun yanı sıra; Karabük’te 26, Çankırı’da 23, Sinop’ta ise 11  TOGG teslimatı yapıldı.

81 İLDE 19 BİN 853 ADET

Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, " Türkiye’mize verdiğimiz sözü tuttuk. Aralık ayında çekilişle T10X almaya hak kazanan 6 bin 8 kullanıcımıza daha akıllı cihazlarını teslim ettik. Bugün itibarıyla 81 ilimizin tamamında, heyecanımızı paylaşan ve en başından beri desteğini esirgemeyen 19 bin 583 kullanıcımız T10X’lerine kavuştu. Söz verdiğimiz gibi yedek talihlilerimizin teslimatlarına da 2024 yılında hız kesmeden devam edeceğiz. Yollarda daha fazla karşılaşmak dileğiyle…" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum