Arama
Arama Sonuçları
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonulu gaziler Kıbrıs'ta…
Kastamonulu Kıbrıs gazileri, Türkiye Cumhuriyeti Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı’nın yürüttüğü proje kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Vekili, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre'yi ziyaret etti.
Arslan: ‘Kadınlar, sendikal mücadeleye daha fazla ilgi göstermeli’
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Ilgaz’da düzenlenen toplantıda değerlendirmelerde bulundu
Dünya listesi açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası...
Dünyanın en uzun yaşayan ülkeleri açıklandı! İşte Türkiye'nin sırası
Bakanlıktan GKRY’deki cami saldırısına kınama
Dışişleri Bakanlığı, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY) Limasol kentinde bulunan Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camii’ne yapılan kundaklama saldırısını şiddetle kınadı. Açıklamada, "Bu konu hakkında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamayı tümüyle destekliyoruz" denildi.
MHP Lideri Bahçeli, çizme giyerek mesaj verdi
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) sosyal medya hesabından "Kıbrıs Türktür" mesajıyla video paylaşıldı.
Son bir haftada 53 terörist öldürüldü
Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadelede son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Rusya, KKTC'ye konsolosluk açıyor
Rus basınında yer alan habere göre KKTC'de Rusya konsolosluğu açılacak.
KKTC’den Ankara’ya “taksit yasağı bize uygulanmasın”
BDDK'nın yurtdışı için getirdiği kredi kartına taksit sınırlaması, KKTC turizminde paniğe sebep oldu. KKTC Turizm Bakanlığı Müsteşarı Aktunç, bu uygulamanın Kıbrıs seyahatlerinde uygulanmamasını talep etti.
Üniversitede doğru tercihin püf noktaları…
ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS sonuçların açıklanmasıyla birlikte aday öğrenciler, geleceklerini belirleyecek bir yola giriyor.
Tüm dünyaya "KKTC'yi tanıyın" çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gelin Ada'daki gerçeklere daha fazla sırtınızı dönmeyin. KKTC'yi bir an evvel tanıyın." dedi.
Kıbrıs Barış Harekatı’nda Kastamonulu 8 şehidimiz var
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı’nda Kastamonu’dan 8 şehit verdiklerini ve toplamda da harekatta 498 kişinin şehit düştüğünü söyledi.
Açılışına günler kaldı, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak! Bakan Uraloğlu "Başarıyla tamamlandı" diyerek duyurdu: 'Turizme ve ekonomiye önemli katkı sağlayacak'
Açılışına günler kalan yeni Ercan Havalimanı'yla ilgili Bakan Kuraloğlu'ndan paylaşım geldi. Uraloğlu "Açılış için artık gün sayıyoruz" ifadesini kullanırken havalimanının açılacağı tarihi belirtti. Açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı havalimanıyla ilgili bilgileri paylaşan Uraloğlu, "400 milyon euro yatırım bedelli havalimanı, 10 milyon yolcu kapasitesine sahip" dedi.
KKTC MÜSİAD ‘Gündoğdu’ ile devam
MÜSİAD KKTC’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olan Kuzey Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkan Vekili, Cideli hemşerimiz Ramazan Gündoğdu, yeniden genel başkanlık görevine getirildi.
Bakan Uraloğlu: ‘Rekorların kırıldığı bir bayram oldu’
Bakan Uraloğlu, “Bu bayram rekorların kırıldığı bayram oldu. Yapılan hizmetlerin karşılığını alıyoruz. Yatırım ve hizmetlerimizi daha da arttırarak devam edeceğiz” dedi.
Üniversite kontenjanları belli oldu
Yaklaşık 3,5 milyon aday yarın üniversite sınavına giriyor. Bu yılki kontenjanlar da netleşti. Depremzede öğrenciler için ek kontenjan tanındı.
Kastamonu Hentbol SK, plajda ikinci oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Hentbol Federasyonu ve Alanya Belediyesi’nin iş birliği ile düzenlenen Alanya Hentbol Şöleni Uluslararası Plaj Hentbolu Turnuvası 16 takımın katılımıyla 13-15 Haziran tarihleri arasında Galip Dere Plajı’nda gerçekleştirildi.
En genç aday 15, en yaşlı aday 89 yaşında
18 Haziran'da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na 3 milyon 527 bin 466 aday katılacak. Başvuran en genç aday 15, en yaşlı aday 89 yaşında. 50 yaş ve üzeri aday sayısı ise 29 bin 650.
YKS için hazırlıklar tamamlandı
3 milyon 527 bin 466 adayın başvurduğu YKS için hazırlıklar tamamlandı.
YKS için hazırlıklar tamamlandı
3 milyon 527 bin 466 adayın başvurduğu YKS için hazırlıklar tamamlandı.
Türk Dünyası Kastamonu’da tek vücut oldu
23. GELENEKSEL KASTAMONU TÜRK DÜNYASI GÜNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Kastamonu eğlenmeyi özlemiş
Türk Dünyası Günleri etkinlikleri başladı.
Merkez Ortaokulu Türkiye 2.si oldu
Okul spor faaliyetleri kapsamında Ordu'da oynanan Hentbol Yıldız Kız ve Erkek Finalleri'nde şampiyon olan okullar belli oldu.
Merkez Ortaokulu Türkiye 2.si oldu
Okul spor faaliyetleri kapsamında Ordu'da oynanan Hentbol Yıldız Kız ve Erkek Finalleri'nde şampiyon olan okullar belli oldu
Genel Başkan ‘Dim’ güven tazeledi
KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
Bursluluk Sınavı başvuruları başladı
Milli Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.
Tarihe geçen KKTC hamlesi
TÜRKPA Konseyinde oy birliğiyle alınan kararla gözlemci üye oldu
Tüm zamanların en yüksek başvurusu
17-18 Haziran tarihlerinde uygulanacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı’na (TYT) 3 milyon 498 bin 18 aday başvuru yaptı.