Arama
Arama Sonuçları
Oktay Vural, Kastamonu'da
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kastamonu'ya geldi
Rugancı ve Yılmaz ailelerinin en mutlu günü…
Avukat Ahmet Rugancı ile Yazılımcı Mervecan Yılmaz, Şahane Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.
Bakan Yumaklı’ya ‘Kastamonu’ raporu sunulacak
KATSO’DA ‘TARIM, ORMAN VE HAYVANCILIK ZİRVESİ’ TOPLANDI
İŞGEM, enerjisini güneşten alacak
Kastamonu’da yeni girişimlerin kuluçka merkezi olarak önemli görevler üstlenen İş Geliştirme Merkezi’ne (İŞGEM) Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından sağlanan destekle enerji maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla güneş enerji sistemi kurulacak.
Liseli Şefler ödüllerine kavuştu
21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri çerçevesinde yöresel lezzetler ve Türk mutfağına yönelik farkındalık oluşturmak amacı ile Fakültemiz ev sahipliğinde düzenlenen “Liseli Şefler Yarışıyor” yemek yarışmasının final etabı, 24 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşti. Yarışmada, Göl Anadolu Lisesi’nden EKBAB takımı, “Ecevit Çorbası, İslim Kebabı ve Kalburabastı” ile birinci oldu.
‘Liseli Şefler’de finalistler belli oldu
Kastamonu yöresel lezzetleri ve Türk Mutfağı farkındalığının oluşturulmasına yönelik olarak il genelinde ilk kez lise düzeyindeki okullar arasında düzenlenen yemek yarışmasında yarı final müsabakaları tamamlandı.
Adım adım ‘en lezzetli’ finale
Kastamonu yöresel lezzetleri ve Türk mutfağı farkındalığının oluşturulmasına yönelik il genelinde lise düzeyinde okullar arasında ilk kez düzenlenen yemek yarışmasının yarı finali için geri sayım başladı.
‘Çok verimli projelere birlikte imza atacağız’
AK Parti Kastamonu 2. Sıra Milletvekili Adayı Fatma Serap Ekmekci, meslek odalarına gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kastamonu’nun kalkınma yolculuğunda birlikte yürüyeceğiz” dedi.
‘Liseli Şefler Yarışıyor’ Yemek Yarışması başlıyor
Kastamonu yöresel lezzetleri ve Türk Mutfağı farkındalığının oluşturulmasına yönelik olarak il genelinde ilk kez lise düzeyindeki okullar arasında yemek yarışması düzenleniyor. 3-24 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmanın eleme müsabakaları, 3 Mayıs’ta başlıyor.
Teknokent genel kurulu toplandı
Kastamonu Teknokent’in 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Teknokent İdare Binası ve Kuluçka Merkezi Göknar Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Esnaf temsilcilerinden Vali Çakır’a ziyaret
14. Ahilik Haftası kutlama etkinlikleri programları başladı. Etkinlik kapsamında ilk olarak, Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Başkanları ve temsilcileri, Kastamonu Valisi Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti.
'Fiyat istikrarı sağlanmalı'
Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek listeyle seçime giden mevcut Başkan Dursun Ergin yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Genel Kurul öncesinde konuşan Dursun Ergin esnafların, devletin ve milletin yanında olduklarını belirterek; “Devletimiz ve milletimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. İktidardan beklentimiz özellikle esnaflarımızı ciddi anlamda sıkıntıya sokan girdilerdeki sürekli değişen fiyatlar. Yakın zamanda fiyat istikrarı sağlanırsa esnaflarımız da aldığı ve sattığı arasındaki dengeyi kuracak bu sayede yine eski günlerimize döneriz” dedi.
'İlk günkü heyecanla devam edeceğiz'
Kastamonu Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârları Odası Olağan Genel Kurulu, Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı.
Başkan Uykucu güven tazeledi
Küre Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu Küre Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Küre Esnaf Odası Başkanı Atay güven tazeledi…
Küre Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu dün Belediye Başkanlığı Salonu’nda yapıldı.
Ekmek zammı için Bakanlık onayı bekleniyor
Geçtiğimiz günlerde ekmeğe getirilecek zam için Kastamonu Esnaf Odaları Birliği ilçe temsilcileriyle bir araya gelmişti.  Edinilen bilgiye göre ortak paydada ekmeğin zamlı fiyatının 220 gram ekmek 3 TL, 440 gram ekmek ise 6 TL olması noktasında karar kılındı.
Ücretsiz Yeşilçam konseri
Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun KESOB ile imzaladığı protokolün ardından onarımını gerçekleştirdiği ve Kastamonu Meslek Edindirme Kursları adıyla hizmete açtığı Kastamonu Belediyesi Eğitim Merkezi 7’den 70’e herkese hizmet vermeye devam ediyor.
Ekmek fiyatının Ramazan’da 3 TL olması bekleniyor
Kastamonu’da ekmeğe zam gelecek. Yeni ekmek fiyatları merak konusu oldu.
Çekme Helva’da hammadde problemi
Kastamonu’nun geleneksel coğrafi işaretli ürünü olan “çekme helva”nın üreticileri, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nda(KATSO) bir araya gelerek son zamanlarda en önemli hammaddeleri olan “şekeri” alamadıklarını ifade ederek soruna çözüm aramaları için KATSO ve KESOB Başkanlarından destek istedi.
Tosya'da 'Yol Atışması'
Tosya Şoförler Odası Genel Kurulu gerçekleşti.
“İlgili acente yetkililerini şehrimizde ağırlayacağız”
12 Şubat’ta kapılarını açan ve bu yıl 25’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), Kastamonu Standı’nda şehrimizin yöresel ürünlerinden tarihine, turizminden kültürel değerlerine kadar tüm yönleriyle tanıtılmaya devam ediyor.
Başkan Gedik güven tazeledi
Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Ünal Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Kuaförler ve Berberler Odası’nda Kıcıroğlu dönemi
Kastamonu Kuaförler ve Berberler Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Kuyudibi Nazar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Altıkulaçoğlu, güven tazeledi
Devrekâni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu dün Eser Düğün Salonu’nda yapıldı.
Başkan Karabıyıkoğlu güven tazeledi
Kastamonu'da Tosya Marangozlar, Bıçkıcılar Odası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan Olağan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Salim Karabıyıkoğlu tekrar başkan seçildi.
Kunduracılar Odası'nda Kalyoncuoğlu güven tazeledi
Kastamonu Kunduracılar Odası Olağan Genel Kurulu Kastamonu Esnaf Odaları Birliği (KESOB) Toplantı Salonu’nda yapıldı.
7’den 70’e herkes KASMEK’te buluşuyor
Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatlarıyla faaliyete geçirilen Kastamonu Mesleki Eğitim Kurs Merkezi (KASMEK) bugün 7’den 70’e herkese hizmet veriyor