Tosya'da 'Yol Atışması';

Tosya'da 'Yol Atışması'

Tosya Şoförler Odası Genel Kurulu gerçekleşti....

Toplantıya, Kastamonu  AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü , AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, MHP Tosya İlçe Başkan Suat Bazlamaçcı, KESOB Başkanı Dursun Ergin, STK temsilcileri davetliler ve oda üyeleri katıldı.

 

Toplantıda selamlama konuşması için kürsüye davet edilen Kastamonu Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Tosya İlçesine yapılan ve yapılması planlanan projelerden bahsederken  konuşmasında;  ''Tosya demek Ak Parti demektir'' sözleri salonda büyük bir alkış ve şaşkınlık ile karşılandı. Ünlü Yapılan genel kurulun tüm üyelere ve Oda Başkanı Ahmet Baş’a hayırlı olmasını dilerim” diyerek kürsüden ayrıldı. 

 

Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü’nün konuşmasının ardından söz hakkı isteyen Tosya İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvenç’in talebi başta kabul görmemesi ile kısa bir gerginlik yaşanırken   Güvenç’in ''Madem AK Partiye söz verildi bende konuşmak istiyorum Tosya’nın sorunlarını dile getireceğim'' öylemi sonrasında kürsüye davet edildi.

 

Mustafa Güvenç, konuşmasında, ''Şoförler ile ilgili bir seçim sonuçta fazla siyasete girmeden konuşmak istiyorum . Tosya-Kastamonu yolu ne olacak bununla ilgili net cevap istiyoruz Tosya-Kastamonu Karayolu, 20 yıldır seçim vaatleri olarak dile geldi. Bu artık seçim vaadi olmasın diyoruz, bununla ilgili sözler veriliyor, vaatler veriliyor, her sene iki tane viraj yolu düzeltilseydi böyle bir sorun olmazdı . Bununla ilgili artık vaat değil icraat istiyoruz” dedi. 

 

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.  Seçime tek liste katılan Ahmet Baş, tekrar Tosya Şoförler Esnaf Odası Başkanı seçilerek güven tazeledi.



 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum