Arama
Arama Sonuçları
TFF’nin yayınlayacağı maçlar belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarını canlı olarak yayınlamaya devam ediyor. 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta YouTube üzerinden ekranlara gelecek karşılaşmalar belli oldu.
Kastamonulu aile Müge Anlı'da
Kastamonulu aile kayıp babaları Mehmet Başar'ı bulmak için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
‘Ağaç olmasaydı hepimiz ölmüştük’
Kastamonu'da 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan vatandaş, devrilen otobüsü ağacın tuttuğunu belirterek, "Ağaç olmasaydı belki şu anda bizler de yaşamıyorduk" dedi. 
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonulu taksici hayatını kaybetti
İstanbul’da yıllarca taksicilik yapan Muzaffer Türkmen, yaşamını yitirdi.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında 1000 yıllık hafıza” El sanatları sergisi Ankara’da bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi.  
UNESCO, Çivisiz Camii'nde yeni planlama yapacak
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, UNESCO Dünya Miras Komitesi toplantısında Dünya Mirası olarak ilan edilen Kastamonu Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii’ni ziyaret etti.
'Sizin amacınız hiçbir zaman üzüm yemek olmadı'
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek'ten 'barınak' iddialarına sert tepki
Torosların Meşhur Kekik Balı
Torosların meşhur kekik balı, kendine has kokusu ve özel bileşenleriyle öne çıkıyor. Sofraların vazgeçilmezi olan bu değerli balın üretim serüveni, işçi arıların kekik nektarlarından aldığı özlerin toplanmasıyla başlıyor. Anadolu'da doğallığı ve zengin bitki florasıyla adını duyurmuş olan Toros Dağları, bu doğal kekik balının üretiminin özel adresidir. Dolayısıyla doğal kekik balı ürünleri, burada üretilerek lezzet tutkunlarının beğenisine sunuluyor.
İlk yerli uydu TÜRKSAT 6A için tarih belli oldu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A ziyaretinde, “TÜRKSAT 6A uydusunun mevcut takvime göre de Haziran 2024’te uzaya fırlatılmasını planlıyoruz” dedi.
Çocuklarda okul reddine karşı alınması gereken önlemler
Okul, akademik becerilerin yanı sıra bilişsel, sosyal ve duygusal alanlardaki kazanımların elde edilebilmesinde önemli role sahiptir.
Çiğdemin şifa dolu sırları ortaya çıktı
İçeriğinde 23 farklı bileşen olduğu tespit edilen çiğdem çiçeğinin cilt enfeksiyonlarının, deri lezyonlarının ve enflamatuar bozuklukların tedavisinde etkili olabileceği tespit edildi.
Maden suyu ve soda arasındaki farklar nedir? soda ve maden suyu arasındaki farklar nasıl anlaşılır?
Soda ve maden suyu arasındaki farklar pek çok halk arasında karıştırılsa da, bu iki içecek farklı özelliklerdedir. Asitli içeceklere istinaden bu içecekler oldukça sağlığa faydalı geliyor. Soda ve maden suyu mide rahatlatıyor ama içerikleri bambaşka. Peki, soda ve maden suyunun arasındaki fark nedir?
Sahte ürünler okul alışverişinde tehlike saçıyor!
Kokulu silgiler, rengârenk kalemler ve birbirinden ilginç kırtasiye ürünleri… Okul stresini eğlenceye dönüştüren kırtasiye ürünlerinin sahteleri, çocukların sağlığını bozabilecek tehlikeler içeriyor. Peki kırtasiye ürünü alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Veliler satın aldıkları ürünün güvenli olup olmadığını hangi yollarla tespit edebiliyor? Sahte ürünler çocuklarda hangi sağlık sorunlarına neden oluyor? İşte detaylar
Limon otu çayı nedir? neye iyi gelir?
Asya ve Güney Amerika mutfağında özellikle balık yemeklerinde yaygın olarak kullanılan limon otunun çayı da çok faydalıdır. Peki limon otu çayı nasıl yapılır? Limon otu çayı neye iyi gelir?
Tehlike artıyor! popüler uygulamalar siber saldırıların hedefinde
Sundukları olanaklarla kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan teknolojik çözümler, karşı karşıya kaldıkları zafiyetler nedeniyle kullanıcıları için riskleri de beraberinde getiriyor.
Akşener: ‘Türk milletimizden özür dilerim!’
Seçimlere kendi kadrolarıyla gireceklerini duyuran Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu ve 6'lı masa ortaklarına da büyük tepki gösterdi.
Bir bu eksikti! Muayene ücretlerine zam
SGK Sağlık Uygulama Tebliği'nde değişiklik yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
Dünyanın en zehirli örümceği, Türkiye'de görüldü [VİDEO HABER]
Gümüşhane’de vatandaşlar tesadüfen dünyanın en zehirli örümceklerinden birisi olan "argiope lobata" türü örümcekle karşılaştı.
Köri neye iyi gelir? Körinin faydaları neler?
Dünyada Asya kıtasında bulunan, çok farklı dinleri ve dünyanın 7 harikasından biri olan taç mahal ile ünlü olan ülke Hindistan’ın dünya mutfaklarına ün edinen yerel lezzeti olarak bilinen köri, birçok baharatın karışımı olarak meydana gelmektedir. Bu ünlü lezzetlerden olan baharat türü Asya mutfaklarındaki yerinden sonra Avrupa mutfaklarında da kullanılan yaygın bir tat olarak yerini almıştır. Ayrıca ülkemizdeki Türk mutfağında da daha yeni yeni yer edinen bir lezzet olarak yaygın bir şekilde kullanılmaya yavaş yavaş başlamaktadır. Baharat severler tarafından çokça beğenilen ünlü bir tat haline gelmiştir. Bu meşhur baharat olan körinin faydaları nelerdir? Bu konu hakkında detaylı değineceğiz. Köri nasıl kullanılır, hangi hastalıkları önler? İşte tüm detaylar…
Belediyeler ard arda gayrimenkul satıyor!
Türkiye genelinde belediyelerin son bir ayda satışa çıkardığı gayrimenkullerin değeri 10 milyar liraya yaklaştı.
Bakan Koca: “Health Türkiye'yi tüm dünyaya duyuracağız”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Özbekistan’ın Semerkant kentinde TDT Sağlık Bakanları Toplantısı’ndan sonra Türkiye – Özbekistan 2'nci Sağlık İş Forumu’nda konuştu. Bakan Koca konuşmasında 'Health Türkiye' markasını tüm dünyaya duyurmaya devam edeceklerini vurguladı.