Kastamonulu aile Müge Anlı'da;

Kastamonulu aile Müge Anlı'da

Kastamonulu aile kayıp babaları Mehmet Başar'ı bulmak için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu....

Gezmek için gittiği İstanbul’da kaybolan Kastamonulu Mehmet Başar, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bulundu.

Gezmek için Abana İlçesinden İstanbul'a giden 4 çocuk babası 77 yaşındaki Mehmet Başar’dan 2 gün boyunca haber alınamadı. Esenler'de yürüyüş yapmak için çıktığı sırada bir daha geri dönmediği öğrenildi. Yakınları ve polis ekipleri tarafından Esenler, Güngören, Bayrampaşa civarlarında arama çalışmaları başlatıldı. Başar'ın telefonunun çaldığı ancak cevap vermediği, akıl sağlığında herhangi bir sorunun olmadığı belirtildi.

Ancak endişe dolu bekleyiş sona erdi. Gezmeye geldiği İstanbul'da kaybolan Mehmet Başar, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bulundu. Kız çocukları, babalarından iki gün boyunca haber alamayınca ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım talebinde bulundular. Programı izleyen dikkatli bir izleyici sayesinde 77 yaşındaki Mehmet Başar kısa sürede bulundu.

Gece saatlerinde Belgrad’da dolaşan yaşlı bir adamı gören dikkatli bir izleyici, hemen polis ekiplerine haber verdi. Ekipler, Başar'ın bulunduğu yere giderek ailesine haber verdiler. Gece boyunca yaşadığı hiçbir şeyi hatırlamayan Mehmet Başar, ailesine kavuştu.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum