Arama
Arama Sonuçları
Şehidimiz ile babası aynı tarihte vefat etti
Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’nden şehidimiz Adem Akman'ın babası, Cemil Akman, Taşköprü ilçesinin Tekke mahallesindeki evinde vefat etti. Şehit babası olan Cemil Akman, oğlu Adem Akman'ın şehadetinin yıldönümünde hayatını kaybetti.  Adem Akman, 20 Nisan 1993 tarihinde şehit düşmüştü. Baba Cemil Akman ise 20 Nisan 2024 tarihinde hakkın rahmetine kavuştu.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Kastamonu'da Nevruz coşkusu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.
Şehidimiz, Tosya'da anıldı
Şehit Hava Pilot Teğmen Yavuz Eracar, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kabri başında anıldı.
İkinci elde hareketlilik! Fiyat artışı durmuyor
Yeni yıl itibarıyla araç piyasasındaki fiyat değişimleri oldukça dikkat çekiyor. Aralık ayından bu yana yükseliş eğilimi gösteren ikinci el araç piyasasında üst üste son 3 aylık süre zarfında ibre yukarı döndü. Peki piyasada fiyatları yükselten nedenler neler? İşte detaylar...
Kastamonu ayazında; Kalpler ısındı
Türkiye’nin en soğuk şehirlerinden biri olan, dört bir yanı ormanlarla kaplı Kastamonu, kalpleri ısıtan görüntülere şahit oldu.
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Kastamonulu genç; ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı
Star gazetesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle "Doğdu Batmayan Güneş" teması ile sunulan "2023 Necip Fazıl Ödülleri’nin 10’ncusu düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde Kastamonulu yazar da; ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.
İkinci elde fiyatlar düşüyor
İkinci el araç platformu VavaCars’ın verilerine göre, otomobil fiyatları iki yılın ardından ilk kez eylül ayında düşüş kaydetti.
TOGG’un yeni modeli için tarih verildi!
Türkiye'nin otomobili Togg'un, Gemlik fabrikası ikili vardiya sistemine geçildi. Yıl sonuna kadar 26 bin 565 aracın sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelin de 2024 yılında tanıtımının yapılması öngörülüyor.
10 evin küle döndüğü yangın masaya yatırıldı
Araç ilçesine bağlı Tavşanlı köyünde çıkan ve 10 ev ile 3 samanlığın küle döndüğü yangınla ilgili Araç Kaymakam Vekili Ayşegül Yıldırım başkanlığında değerlendirme toplantısı yapıldı.
Kastamonu çocukları için ‘obezite’ alarmı!..
Dr. Şerifoğlu: “İleride daha dramatik bir durum bizi bekliyor”
8 aylık acı bilanço!.. 2 bine yaklaştı
2023'ün Ocak-Ağustos döneminde ülke genelinde meydana gelen 335 bin 111 kazada bin 946 kişi hayatını kaybetti
3’ü Kastamonulu 141 Gediz şehidi için ‘şehitlik’ yapılması isteniyor
Gediz harbinde, Yunan işgali sırasında düşman askerlerini püskürtmek için savaşırken şehit düşen, Kastamonulu 3 askerin de bulunduğu 17. Tümen askerlerinin naaşlarının yer aldığı alan Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Müdürlüğü tarafından şehitlik olarak tescillenmişti.
Fas’taki deprem felaketinde ‘Van depremi’ detayı
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Fas'ta meydana gelen depremin Van'da 2011 yılında meydana gelen depremle benzerliğine dikkat çekti. Sözbilir, iki depremin de 8-9 şiddetinde hissedildiğine dikkat çekerek, "Deprem üretme potansiyeline sahip 30'a yakın fay segmenti bulunuyor" dedi.
Kastamonulu belediye başkanının sözleri bomba etkisi yaptı
Vergili, "Ben bir tek şunu söylüyorum; AK Partili arkadaşlar bizim bu şehirlerimize elinizi sürmeyin, biz gerekeni yaparız"
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
Çağır: ‘Bu topraklar bizim kaderimiz’
Küre Ersizlerdere Kalkınma Eğitim ve Eko Turizm Derneği Başkanı Mustafa Çağır, kalker ocağı ve kırma eleme tesisine kesinlikle karşı olduklarını belirtti.
Kastamonulu iki bilardocu, Türkiye Şampiyonası’na gidiyor
Kastamonu 3 Bant Bilardo İl Kontenjan Şampiyonası 2-5 Eylül 2023 tarihleri arasında Merkez Spor Salonunda gerçekleşti.