Arama
Arama Sonuçları
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Yine sıfır çekti!.. CHP için İstanbul’da ‘Kastamonu’ yok
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yaklaşan yerel seçimlere sayılı günler kala İstanbul Bahçelievler, Sultangazi ve Beykoz’dan aday adayı olan Kastamonulu 3 isimden hiçbirini aday göstermedi.
Kastamonulu hemşehrimizin cenazesine Murat Kurum da katıldı
Kastamonulu hemşehrimiz Azmi Aydemir’in cenazesine; AK Parti’den de üst düzey katılım oldu. AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu; partililer ve sevenleri katıldı…
Kastamonulu iş adamı hayatını kaybetti
İstanbul'da Gaziosmanpaşa semtinin tanınan ve sevilen isimlerinden; belediye başkan yardımcılığı görevlerinde de bulunmuş olan Kastamonulu iş adamı Azmi Aydemir, hayatını kaybetti.
37 bin Kastamonulu Beykoz'da buluştu...
Kastamonulular Dayanışma Derneği Genel Merkezi, Beykoz Spor Ormanı’nda ‘Büyük Kastamonu Buluşması’ gerçekleştirdi.
‘Kastamonu, artık İstanbul’un yönetiminde söz sahibi olmalı’
KASDER Genel Başkanı Remzi Şen’den ‘çok net’ tespit ve çağrı…
Beykoz’da büyük Kastamonu buluşması
Bakan Yumaklı, gurbetteki hemşehrileriyle hasret giderdi
Büyük Kastamonulular Buluşmasına geri sayım
Tosya Dernekler Federasyonu (TODEF) Genel Başkanı Ali Tekin, 24 Eylül'de İstanbul Beykoz Spor Orman'ında düzenlenecek olan Büyük Kastamonu Buluşması'na tüm Kastamonuluları davet etti. Dernek Başkanı Tekin açıklamasında; "Hep birlikte olmak ve beraberliğimizi güçlü şekilde hissederek gururla tarihi bir gün yaşamak için hemşehrilerimizle birlikte alanları dolduralım. İyi ki Kastamonu Var! İyi ki Kastamonulular var!" dedi.
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
Belediyespor’un Süper Kupa maçı 6 Eylül'de
Kadınlar Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezon şampiyon olan Kastamonu Belediyespıor, HDI Sigorta Türkiye Kupası şampiyonu Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü'nün karşılaşacağı Süper Kupa karşılaşması TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.
Erdoğan’dan ‘başıboş köpek sorunu’ açıklaması: Gelişmiş ülkelerde ne yapılıyorsa...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başıboş köpek sorunu için gelişmiş ülkelerdeki çözüm yöntemlerini hayata geçireceklerini söyledi.
Altın Kızlar’ın Süper Kupa maçı 6 Eylül’de
Kastamonu Belediyespor ile Yalıkavak Spor Kulübü'nün karşılaşacağı Süper Kupa karşılaşması 6 Eylül 2023 Çarşamba günü yapılacak.
Kastamonu Belediyespor’un yeni sezon fikstürü belli oldu
Hentbol kadın ve erkekler süper liglerinde fikstür çekildi
Altın Kızlar’ın Süper Kupa maçı 6 Eylül’de
Lig şampiyonu Kastamonu Belediyespor ile Türkiye Kupası şampiyonu Yalıkavak'ın karşılaşacağı Süper Kupa karşılaşması 6 Eylül'de yapılacak.
Kastamonu'da Örgütlerin yönetim kurulu sayıları arttı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP Parti Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda il ve ilçe başkanlarının göreve iade edilip edilmeyeceğine yönelik oylama yapıldı.
Liste açıklandı: Komşular Kastamonu’ya fark attı!!
Türkiye’nin En İyi Üniversiteleri Sıralaması (2023 yılı) listesi URAP tarafından açıklandı. Listenin birinci sırasını Koç Üniversitesi alırken ikinci sırada Hacettepe Üniversitesi, üçüncü sırada Orta Doğu Teknik Üniversitesi yer aldı.
Kastamonu CHP örgütlerinde üye sayısı arttırılacak
Kastamonu İl örgütü ile İnebolu ve Taşköprü ilçe örgütlerinin sayısı arttırılacak
Altın Kızlar’da Avrupa heyecanı
KASTAMONU BELEDİYESPOR’UN RAKİPLERİ 18 TEMMUZ’DA BELLİ OLACAK
Belediye Meclis Üyesi vefat etti
Şenpazar Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çınar vefat etti.
Milli Eğitim Bakanı’na Kastamonulu başdanışman
Akpınar, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından, bakan başdanışmanı olarak görevlendirildi.
Filiz, makarna sektörünün en itibarlısı seçildi
Yarım asırdır makarna sektörünün yıldızı ve sofraların vazgeçilmezi olmayı başaran Filiz, Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nda makarna kategorisinin en itibarlı markası oldu.
‘Bozkurt gibi, deprem bölgesini de tekrar ayağa kaldıracağız’
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Riskli tek bir yapı kalmayıncaya kadar her ilçede, her mahallede, her sokakta İstanbul için yerinde, gönüllü ve hızlı kentsel dönüşüm diyoruz. Sahada 93 bin konutumuzun dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyoruz" dedi.
İstanbul’daki Bozkurtlular, gönülleri fethetti
Kastamonu Bozkurt Görentaş Köyü Derneği, İstanbul’da her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gerçekleştirdikleri gıda yardımlarını bu yıl arttırarak devam etti.
Her okula deprem yaşam odası geliyor
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “İstanbul’da yeni proje başlattık: Her okulun sığınağına çadır, battaniye, uyku tulumu vb. depolayacağız. Bunlar sürekli hazır olacak. Çalışmamız başladı” dedi.
Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alım ilanı
Beykoz Üniversitesi Öğretim görevlisi ve Araştırma görevlisi alım ilanı