Arama
Arama Sonuçları
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Baltacı, 3 medya organını daha açıkladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında Kastamonu Belediyesi'nin Türkgün ajansı, BengüTürk TV aboneliği ve Fikri Alem Reklam Firmasına harcanan miktarı açıkladı. Baltacı bu medya organlarına toplam aktarılan kaynağın 29 milyon 549 bin 945 TL olduğunu söyledi.
Kaderin cilvesi
Milliyetçi Hareket Partisi’nde Yüksel Aydın’ın Kastamonu Belediye Başkan adayı gösterilmesi ve AK Parti’de de Tahsin Babaş’ın bir kez daha aday olarak sahneye çıkmasıyla; akıllara 31 Mart 2019 yerel seçimleri geldi…
Vidinlioğlu: ’Kastamonu’nun 27 yıllık rüyasını gerçekleştirdik’
Kastamonu Belediye Başkanı R.Galip Vidinlioğlu, Posta Gazetesi’nden Banu Şen’e konuştu. Türk Dünyası Günleri dolayısıyla ilimize gelen Şen, Belediye Başkanı Vidinlioğlu’yla kısa bir söyleşi yaparak köşesine taşıdı. Diğer taraftan da Kastamonu için ‘Tarihin hiçbir döneminde işgale uğramamış büyülü şehir’ yorumunu yaptı.
Türk Dünyası Kastamonu’da tek vücut oldu
23. GELENEKSEL KASTAMONU TÜRK DÜNYASI GÜNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Türk Dünyası’nın kalbi yine Kastamonu’da atacak
Kastamonu Belediyesi, bu yıl 23’üncüsünü düzenleyeceği Türk Dünyası Günleri’nde muhteşem açılışa hazırlanıyor.
Ünlü sanatçılar, Kastamonu'da sahne alacak
9-10-11 Haziran'da müziğe doyacağız.
‘Bir yıldaki hastaya iki ayda bakılıyor’
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu; Kastamonu’da eskiden bir yılda bakılan hastaya şimdi iki ayda bakıldığına dikkat çekti.
Başkan’dan ‘altyapı’ vurgusu
>>>Belediye Başkanı Vidinlioğlu; “Alt yapı ve mazgal çalışmalarımızda epey yol aldık. Belediyecilik hizmetlerinde en sıkıntılı kısım alt yapıdır. 50 bin nüfuslu alt yapı ile şu anda 130 bin nüfuslu alt yapımız aynı
İş de yok, işçi de…
Geçtiğimiz günlerde Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Türkiye genelindeki işsizlik verileri açıklandı. Bu verilere göre işsizlik oranı yüzde 10.1 olarak gerçekleşti. Peki, Kastamonu’da vatandaşlar işsizlik konusu hakkında ne düşünüyor, işsizliğin azaltılması noktasında ne gibi adımlar atılmalı? CNG Haber ve Açıksöz TV muhabirleri mikrofonlarını vatandaş uzattı.
Yağmura rağmen binler meydandaydı
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde düzenlenen 23. Tosya Kültür ve Pirinç Festivalinde sahne alan Bengü, yağmura rağmen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
23.Uluslararası Tosya kültür ve pirinç festivali başlıyor
Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 23.Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivalinin Batı Karadeniz Bölgesi’nin en büyük festivali olacağını belirtirken, dört gün sürecek olan müzik ve eğlence ağırlıklı festivalde vatandaşları ve ilçe dışından gelecek misafirleri, sevilen 8 sanatçı ile buluşturacaklarını açıkladı.
Acı unutulmadı
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan sel felaketinin yıldönümünde, vatandaşlar yaşadıklarını anlattı. Vatandaşlar, selde yaşadıkları korkuyu ve hayatını kaybeden yakınlarının acısını unutamadıklarını söyledi.
“Karadeniz’in en iyi festivalini gerçekleştireceğiz”
Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Ağustos ayında düzenlenecek Tosya İpekyolu Fuarı ve Tosya Uluslararası Pirinç ve Kültür Festivalini tanıtan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “İddia ediyoruz, bu sene Karadeniz Bölgesi'nin en iyi festivalini Tosya olarak biz gerçekleştireceğiz” dedi.
Pirinç Festivali sanatçıları belli oldu
Bu zamana kadar bir çok yıldız sanatçı ağırlayan Tosya ilçesi, bu sene popülaritesi oldukça yüksek bir çok sanatçıya ev sahipliği yapacak.Gelen sanatçılar kadar, festivalin sunucusuda kendisinden çok söz ettirecek. Talk Show ve Haber Programlarından tanıdığımız isim Mesut Yar sunuculuk görevini üstlenecek.
En çok oy Haluk Levent’in
Taşköprü Belediyesi’nin düzenlediği ve ülke genelinde sayılı festivaller arasında yer alan Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali’ne bu yıl gelecek sanatçıların belirlenmesi için yapılan anket sona erdi.
"Kadınlarımızın gücüne inancımız tam"
Kastamonu Kent Konseyi Kadın Meclisi seçimi Kastamonu Belediyesi Muzaffer Berber Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
MHP Heyeti, muhtarlarla bir araya geldi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları sonrasında sahaya inen MHP Teşkilatı, 'Adım Adım 2023: İl İl Anadolu' programı kapsamında Kastamonu'da mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.