MHP Heyeti, muhtarlarla bir araya geldi;

MHP Heyeti, muhtarlarla bir araya geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları sonrasında sahaya inen MHP Teşkilatı, 'Adım Adım 2023: İl İl Anadolu' programı kapsamında Kastamonu'da mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi....

 Programa, muhtarların yanı sıra  MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar,  Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu,  MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK üyesi Hüseyin Edis, MYK üyesi Yüksel Aydın, MYK üyesi Davut Haskırış, MYK üyesi Çağrı Acı,  ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

VİDİNLİOĞLU: İLÇE VE KÖYLERDEN GELEN TALEPLERE İMKANLAR DOĞRULTUSUNDA YARDIMCI OLUYORUZ''

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, her mahallede Kastamonu Belediyesinin çalışmasının bulunduğunu belirterek, sadece Mehmet Akif Ersoy Mahallesine bu yıl altyapısı için 30 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi.

MHP Kastamonu İl Başkanlığının “Adım Adım 2023: İl İl Anadolu” temasıyla Kebeci Restoranda Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla düzenlediği toplantıda konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Pandemiden dolayı toplu yapacağımız törenlerin hepsini ötelemek ya da iptal etmek zorunda kaldık. Hatta her yıl yaptığımız Türk Dünyası Günleri ertelendi, diğer düzenlenen festivalleri ertelemek zorunda kaldık. Ama artık birazcık ta pandemi ile yaşamayı da öğrendik. Aşılamalarımız artınca yavaş yavaş rutin programlara dönmeye başladık. Genel Başkanımızın talimatıyla bütün illerimizde geniş katılımlı heyetlerle birlikte toplantılar tertip ediyoruz. Maksadımız muhtarlarımızın problemlerini çözüm ya da katkıda bulunmak. Ben, her ne kadar Merkez Belediye Başkanı olsam da öncesinden verilmiş sözümüz vardı, ilçelerden ya da köylerimizden, muhtarlarımızdan gelen her türlü talebe imkanlarımız ölçüsünde elimizden geldiğince yanlarınca olacağımızı söyledik. Bununla ilgili de birçok çalışmada bulunduk. Bu çalışmalarımızı bundan sonrada inşallah devam ettireceğiz.” dedi.

''UMUDUMUZ VAR''

Ülke olarak zor günlerden geçtiklerini söyleyen Başkan Vidinlioğlu, “Sağlık açısından zor günlerden geçiyoruz. Bir takım pandeminin getirdiği şartlar var. Bu konuda esnaflarımız sıkıntı yaşadı, bu benzer olarak herkese sirayet etti. Son günlerde görüldüğü üzere bir de dolar ve avro kurunda ani artışlar var. Eskiden Cenab-ı Allah dert vermediği zaman hani derlerdi acaba kıyıda köşede mi kaldık. Onun için Cenab-ı Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Milletimiz gerçekten çok vefakar bir millet. Türkiye’miz, bütün Turan coğrafyasının göz bebeği, olmazsa olmazı hem de bütün mazlum milletlerin olmazsa olmazıdır. Onlar biliyor ki Türkiye güçlü olursa bizimde beslediğimiz umudumuz var, bizimde geleceğe yönelik planlarımız var diyorlar. Onun için önce biz güçlü olmak zorundayız. Tabii ki bizim güçlü olmamızı da herkes istemiyor. Türkiye’nin üç tarafı denizlerle, dört tarafı da düşmanlarla çevrili. Dolayısıyla bir olmamız, beraber olmamız, birlik içinde olmamız, diri olmamız ve diri kalmamız lazım.” diye konuştu.

''MEHMET AKİF ERSOY'A BU YIL YAPILAN YATIRIM 30 MİLYON TL''

“Muhtarlarımız, bugün bizler, sizinle biriz ve beraberiz” diyen Başkan Vidinlioğlu, şöyle konuştu: “Her türlü sıkıntıda yanınızdayız. Kapımızda gönlümüzde sizlere her daim açık. Kastamonu’muzu gelece birlikte taşıyacağız. Her türlü sıkıntıda yanınızda olacağız. Kastamonu Belediyesi olarak pandemiye rağmen yaptığımız çok fazla çalışma var. Sadece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi için bu yıl ki yatırımımız 30 milyon TL’dir. Bilindiği üzere Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ne çamurdan ne de tozdan çok ciddi sıkıntılarla karşılaşıyorlardı. Altyapısı tamamlanmadan insanlar binalara oturmaya başlamış. Bunun getirdiği bir takım sıkıntılar vardı. Allah’a şükür ciddi yaptığımız yatırımla bu sorunları çözdük. Hemen hemen her mahallemizde yürüttüğümüz çalışmalar var, özellikle yeni mahalle olan Budamış Mahallemize çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Önceki gün İller Bankası kredimiz onaylandı. Altyapısıyla üstyapısıyla inşallah Budamış Mahallemizi de ihya edeceğiz. Her zaman muhtarlarımızın, vatandaşımızın yanındayız. Her türlü sıkıntıda kapımız her daim açık.”

ÇINAR: “HEM BELEDİYELERİMİZ HEM DE TEŞKİLATLARIMIZ OLARAK VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, hem MHP’li belediyeler olarak hem de il ve ilçe teşkilatlarıyla vatandaşların ve muhtarların yanında olduklarını ve sorunlarını çözmek için çaba sarf ettiklerini kaydetti.

MHP Kastamonu İl Başkanlığının “Adım Adım 2023: İl İl Anadolu” temasıyla Kebeci Restoranda Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla düzenlediği toplantıda konuşan MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, “Arıtma Tesisini ziyaret ettik. Özellikle merkez bölgesinden Taşköprü’ye kadar bütün köylerimizi yakinen ilgilendirecek olan tesisimiz Allah razı olsun emeği geçen herkesten son aşamasına geldi. Yine birçok tesisimizin gelen heyetimize görsel manada tanıtımını yaptık. Yaklaşık olarak birinci yılını doldurduğum il başkanlığı görevinde bütün saygıdeğer muhtarlarımıza her noktada gücümüzün yettiği kadarıyla onlara katkı sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Biz, sizlerin gece gündüz her daim gerek belediyelerimiz ve teşkilatlarımız olarak yanınızdayız. Bugün burada çok sayıda muhtarımız ile bir arada olmaktan mutluluk duyduk, bizlere güç ve onur verdi. MHP olarak Cumhur İttifakına sadakat ile hizmet eden, onun anlayışından asla çıkmayan bir siyaset kavramının içerisinde Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin bizlere verdiği talimatlar çerçevesinde siyasetimizi devam ettiriyoruz. Bütün milletvekili arkadaşlarımız, genel başkan yardımcılarımız, sizlerden edindiğimiz sorunlarla yakından ilgilendiriyorlar. Ama geçen dönemden MHP olarak bizim bir kolumuz eksik. Parlamentoda temsil edildiğimiz noktada inşallah önümüzdeki dönemlerde siz değerli muhtarlarımızın sorunlarını çözmek, onların dertleriyle hemhal olmak noktasında daha güçlü olacağımıza cani gönülden inanıyorum.”

KAŞLI: “BUGÜNE KADAR 70 İLİMİZDE PROGRAMLARI TERTİP ETTİK”

 

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, bugüne kadar 70 ilde buna benzer programları tertip ettiklerini söyledi. Türkiye Büyük Millet Meclisinde milletvekili olarak çalışmalarının devam ettiğini söyleyen MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Bilindiği üzere 1,5 yıllık süreç koronavirüs ile geçti. Kısmen normale dönmesi 1 Temmuz itibariyle başladı ve 15 Temmuz’da meclisin tatile girmesiyle adım adım Türkiye’yi, Aksaray’ı, Niğde’yi, Kastamonu’yu, Anadolu’yu, yarında inşallah Sinop’ta olacağız geziyoruz. Gittiğimiz yerlerde Ülkücü hareketin durduğu noktayı, hükümete neden ve nasıl destek verdiğini, ülkemizin içinde bulunduğu durumu, Genel Başkanımızın duruşunu değerli vatandaşlarımıza adım adım, köy köy, kasaba kasaba, ilçe ilçe anlatmaya çalışıyoruz. Bugün itibariyle 70 ilimizde bu programlar tertip edildi. Bütün Merkez Kurulu Üyelerimiz ve milletvekillerimiz, Türkiye’nin her yerinde Türk milletinin birliği, dirliği, vatanın bölünmez bütünlüğü için Milliyetçi Hareket Partisinin nasıl elini değil gövdesini taşın altına koyduğunu, kıymetli milletimize anlatmaya çalışıyoruz. Bu süreç içerisinde gittiğimiz her yerde özellikle son 4-5 ayda vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisine olan bakış açılarının nasıl değiştiğini, liderine olan güvenin nasıl arttığını, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin teminatının MHP olduğunu daha önce anlatmaya çalıştığımız vatandaşlarımızdan bugün bizler sahada dinliyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz desteği buraya yaptığınız katılımla göstermiş olmanızdan büyük mutluluk duyduk. Yüksek katılımdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

KARA:  ''CHP,  FETÖ VE PKK'NIN ARKA BAHÇESİDİR''

 

MHP Konya Milletvekili Esin Kara ise yaptığı konuşmasında CHP ve İYİ Parti'ye eleştirilerde bulundu.

Kara,  'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu'  programı hakkında şu ifadeleri kullandı: ''Adım Adım 2023 İl İl Anadolu programı çerçevesinde liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin  selamlarını getirdik. Sayın Genel Başkanımız, bizlere bir talimat verdi. Dedi ki; '81 vilayetimizi gezin, neden Türkiye'de beka sorunu var? Neden Türkiye içerisinde CHP  ve İP ya da diğer partiler  zilletin içerisinde, düştükleri durum nedir, tek tek vatandaşlarımızla hasbıhal edin'. Bizler de bugün bu görevi, sizlere beyan etmek için geldik. Son iki seçimdir beka dedik. Bu Beka sorunu aslında  sayın genel başkanımızın grup toplantılarından birinde hitap ettiği bir söylemde gizliydi. Bir gün demişti ki; 'Bu bir haçlı seferidir, ey haçlılar, siz oradaysanız biz buradayız' aslında başlamış olan haçlı seferi, Irak'taki ilk parçalanmayla körfez hareketlenmeleriyle başlamıştı. Amerikan Başkanı o zaman ilk açıklamayı yapmıştı ve haçlı seferleri başlamıştı demişti. O gün herkes 'Haçlı seferlerini yanlışlıkla mı kullandı' diye tartışıyordu. Hayır, haçlı seferleri aslında bilinçli olarak kullanılmış bir sözdür. Çünkü, 1. Kafkas harekatından itibaren  ne Irak Irak'lığını bildi, ne Libya Libya olabildi, ne Suriye, ne Ürdün, ne Filistin... Müslüman coğrafyası karmaşa içerisindeydi. Türkiye Cumhuriyeti üzerinde de 40 yıldır oynanan bir oyun vardı. Bir tarafta din kullanılarak FETÖ,  diğer tarafta da etnik milliyetçilikle PKK canlandırılıyordu. Türkiye'nin boyunun uzamasına izin verilmiyor, her hamlede bir tokat indiriliyordu. Beka sorunu, 15 Temmuz'da kendini gösterdi. Türkiye; bir Irak'a, Libya'ya, Ürdün'e, Suriye'ye çevrilmek istendi. Şer'den hayır doğdu. 15 Temmuz'da  Türkiye'nin işgal planı devreye giremedi ve o gün Cumhur İttifakı'nın temeli atıldı.''

''28 YILDIR, KARABAĞ AĞLIYORDU''

Cumhur İttifakı'yla birlikte Türkiye'nin yeni adımlar attığını hatırlatan Kara, ''Öncesinde 17-25 Aralık'ın yaşandığı, Kobani kalkışmasının olduğu, bombaların patladığı, ekonomik krizlerin yaşandığı, ülke içerisinde nefes alamadığımız sıkıntılar yaşanıyordu. Ama 15 Temmuz sonrasında biz neleri başardık? Öncelikle terörün kökü kazınmalıdır dedik, Suriye'ye, Irak'a Mehmetçiği gönderdik. 18 bin 500'den fazla teröristin leşini  serdik. Türkiye içerisinde terörist sayısı yüzün altına indi. Yetmedi, siyasi ayağını da rahat bırakmayacağız dedik, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında terörist, nefes almasın dedik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak da HDP'nin kapatılma sürecini başlattık.  Bununla da yetinmedik. FETÖ'yle mücadeleyi destekledik, 28 yıldır Karabağ ağlıyordu, işgal edilirken sadece dua edebiliyorduk ama büyük devlet olmanın göstergesi olarak Karabağ'a İHA ve SİHA'lar gitti ve destekle birlikte dalga geçe geçe geri aldık topraklarımızı. Kıbrıs Türk'ten ayrı değildir, öz ve öz Türk'tür.  Kıbrıs'ın da artık Cumhurbaşkanı, Lefkoşa'nın kaderiyle Ankara'nın kaderi birdir diyor ve beni sizden ayırmayın, ben de Türk'üm diyor. Kapalı Maraş, Uluslararası kanunlara göre açtık, kimse de bir şey diyemedi. Türkiye'nin yaptığı her hamlede ya Yunanistan  Başkanı, ya Güney Kıbrıs Rum Başkanı, Avrupa Birliği'nin Amerika'nın kapısın aşındırdı.  Yetmedi, Doğu Akdeniz paylaşıldı. 783 bin 562 kilometre kare vatan toprağının çakılından vazgeçmeyenler, Doğu Akdeniz'in bir damlasından da vazgeçmedi. Libya'yla kıta sahanlığı anlaşması  yapıyoruz,  ey Fransa, ey İtalya, Yunanistan, Güney  Kıbrıs Rum Cumhuriyeti...  Anlaştınız, böldünüz Akdeniz'i, Türk'e sadece otellerin altında bir kilometrelik alanı bıraktınız, ey Dünya, benim de anlaşmam var, Libya'yla anlaşma yaptım, ben de sizi tanımıyorum dedik. Doğu Akdeniz'de de Türk'ün varlığını gösterdik. Yetmedi,  Libya'ya asker gönderdik. Libya'nın da bir Suriye'ye, Irak'a dönmesini engelledik. Oradaki Türk kardeşlerimizin yardımına koştuk. Bugün, Doğu Akdeniz'de yaşananlar, bugün Kıbrıs'ta yaşananlar, terörle mücadele, Azerbaycan'la dostluğumuz, Türk Dili konuşan devletlerin adının Türk Konseyi olması, başkentinin  Türkmenistan olması, bugün Kızıl Elma ülküsünün benimsenmesi Türk Milleti tarafından Cumhur İttifakı sayesinde olmuştur'' ifadelerine yer verdi.

Kara,  Millet İttifakı'na şöyle yüklendi; ''CHP'den başlıyorum,  'Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin işi var Libya'yla anlaşma yapalım' derken; bu cesaretsizler bir taraftan diyordu ki; Doğu Akdeniz'de Amerika, Yunanistan, Rum ve Mısır var, Katar var neden Türkiye yok diyordu.  Türkiye anlaşma yapmaya kalktı, 'Ne işimiz var Libya'yla' dedi. Dengesiz siyasetlerini size şikayet ediyorum. İdlib'e asker gönderilmesini,  operasyon yapılmasına destek veriyorum dedi, döndü bir taraftan; 'İdlib'ten gelen her şehidin kanında Recep Tayyip Erdoğan'ın elinin izi var' dedi. Dengesizliğe bakın. Afrin'e asker göndermeyelim dedi. Sonra da  döndü ve 'tezkereye iyiki evet dedik' ifadelerini kullandı.  Son tezkerede de 'Hayır' dedi. Sonra da ertesi gün 'Kandil dümdüz edeceğim' dedi.  Kandili dümdüz etmen için önce meclisteki tezkereye evet demen gerekiyordu. 15 Temmuz olur meclise gelirler, 'Parlamenter sisteme darbe yapılıyor' derler. İki gün sonra dönerler, 'Kontrollü bir darbe girişimidir, AK Parti kendi senaryosunu yazmıştır' der. Cumhuriyet Halk Partisi bugün, FETÖ'nün, PKK'nın arka bahçesidir.  Terörle  iş birliği içerisinde olmaktan da hiç gocunmazlar. Selahattin Demirtaş'a, Osman Kavala'ya özgürlük diye davullar çalarlar.  Bir diğer parti var ki; Milliyetçiliğin yanından bile geçemezken, Bozkurt işareti yapmayı kendinde bir maharet sanar. Ablamız, 'Selo'ya özgürlük' diye bağırır yetmez,  'Selo'ya kahvaltı sofraları hazırlar, o da yetmez Genel Başkan yardımcısı vardır Mehmet Salim Ensarioğlu, der ki 'Selo özgür olsa yetmez, Apo'ya da özgürlük, Apo'ya internet, villa verelim' der. Dönerler hainin biri 'Kürdistan' dediği zaman sesini kısar. Ben Türkiye'de Kürdistan diye bir yer görmedim. Kürdistan diyenin de alnını karışlarım. Siz elinizi Bozkurt yapınca olacağını zannedersiniz ama  o Bozkurt yapan minik parmakları, zamanında  sizin nasıl büktüğünüzü biliriz.  Küçük çocuklar Bozkurt yaparken, 'Evladım yapma' dediğinizi de hatırlıyoruz. Şehit bacısına kalkar, ağza alınmayacak küfürler edersiniz.''

OSMANAĞAOĞLU: “MÜELLİFLER BİRLİK OLMUŞ, KAOSU TETİKLEMEK İÇİN VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞMAKTADIR”

Toplantıda konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu: , “Attığımız her adımda, Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışının bir eseri ile karşılaştığımız Kastamonu’da, Yüce Allah’ın lütfettiği güzelliklerin bin bir türlüsüne şahitlik etmekten dolayı da bahtiyarlık duyuyorum.Attığımız her adımda; Kastamonu’nun, haysiyeti, gururu ve kabiliyeti yüksek insanlarıyla tanışmaktan da ayrıca büyük bir memnuniyet duyuyorum.Şüphesiz ki; bugün burada gerçekleştirdiğimiz toplantımız, ülkemizin içinden geçtiği hassas süreç göz önüne alındığında, muhteva, anlam ve önem açısından çok daha kıymetli bir hal almıştır. Her zamankinden daha fazla birlik ve dirlik içinde olmamız gerektiği açık olan bu süreçte, milletimizin dibi belli olmayan karanlık bir dehlize çekilmeye, devletimizin otoritesinin zaafa uğratılmaya çalışıldığına hep birlikte şahitlik etmekteyiz.Bir yanda siyasi hayallerini Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde uygulamaya koymaya çalışan oyun kurucular, onların hemen ardında provakatif açıklamalarıyla onların değirmenine su taşımayı meslek edinmiş sözde bir muhalefet, onların yanı başında ise kalemleriyle birlikte ruhlarını da sattığından şüphemiz olmayan sözde müellifler birlik olmuş, kaosu tetiklemek için var güçleriyle çalışmaktadır. Tüm bunların yanında; ekonomik göstergelerin adeta bir silah gibi kullanılması, siyasi hırsları uğruna döviz kurlarındaki dalgalanmaları dünden hazır oldukları kargaşa için fırsat olarak gören muhterislerin bir anda kendini göstermesi, siyasi ikballerini Türkiye’nin batmasında görenlerin büyük bir yüzsüzlük içinde ekranlarda boy gösterme yarışına girmesi, içinden geçtiğimiz sürecin çok daha farklı bir zemine çekilmeye çalışıldığını açık bir şekilde göstermektedir.” dedi.

“BEDELİ ECDADIMIZIN KANLARIYLA ÖDENEN HAKLARIMIZDAN 3 LİRALIK DÖVİZ KURU KARŞILIĞINDA VAZ MI GEÇELİM?”

MHP’nin ve Cumhur İttifakının topyekûn bir şekilde hedef alınmasının sebeplerini açıklayan Osmanağaoğlu, “Türkiye’nin son 5 yılında attığı Ankara merkezli adımların çıkış noktası olan, milli haysiyetimizin muhafızı, milli istikbalimizin teminatı MHP’nin ve Cumhur İttifakının topyekûn bir şekilde hedef alınmasının sebebi de tam olarak budur. 2016’da yaşanan FETÖ’cü hain darbe girişimine rağmen, PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin eylem birlikteliklerini hedef birlikteliğine döndürmelerine rağmen büyük bir milletin sahip olabileceği büyük bir sorumluluk anlayışı içinde, hızlı ve etkin adımlarla mücadelemizi değerli kılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hedef alınmasının sebebi tam olarak budur. Evet; beşeriz, şaşarız! Haşa; eksiksiz olduğumuzu iddia etmiyoruz! Bazı sorunlarımızın olmadığını, vatandaşlarımızın bazı sorunlarla mücadele ettiğini, insanlarımızın bazı sıkıntıları olduğunu asla ve kata inkâr da etmiyoruz. Ancak diyoruz ki; Bu sorunlarla Türkiye’yi tahakküm altında bırakmaya çalışanlar zilletin ta kendisidir! Bu sorunların oluşmasına zemin hazırlayanlar, Kandil’deki eli kanlı teröristlerin çağrısına alelacele cevap verirken, bizim uzattığımız elimizi ellerinin tersiyle iten ihtiraslarının kölesi olmuş muhterislerin ta kendisidir.Türkiye’nin Suriye’de terör devleti oluşmaması için göstermiş olduğu kutlu mücadelede geri adım mı atmalıyız? Türkiye’nin Irak’ın kuzeyindeki haklı terörle mücadelesinde geri adım atması için çabalayanlara eyvallah mı diyelim? Libya’da, Doğu Akdeniz’de, Mavi Vatan’ın dört bir yanında, Karadeniz’in Kuzeyinde, Balkanlar’da verilen meşru mücadelemize son mu verelim? Onların istedikleri gibi Kıbrıs’ı gözden mi çıkaralım? Bedeli ecdadımızın kanlarıyla ödenen haklarımızdan 3 liralık döviz kuru karşılığında vaz mı geçelim? Milli Mücadele daha yeni başlamışken; Milli Mücadeleye destek vermek için teşkilatlanmasını tamamlamış, Kastamonu Müdafaa-ı Hukuk Cemiyeti’nin kurucularının torunlarıyla birlikte bu salondayız! Milli Mücadele dönemine bambaşka bir boyut kazandıran, Anadolu’nun elleri kınalı kadınlarına ilham kaynağı olan, Müdafaa-ı Hukuk Hanımlar Cemiyeti’nin kurucularının torunlarıyla bu salondayız ve hepimiz biliyoruz ki bu devlet üç beş döviz baronunun, tefecinin, soy kütüğü şaibeli aydıncıkların icazetiyle kurulmamıştır. Bu devletin temelleri; Duruçaylı Halime Çavuş’un imanıyla atılmıştır. Bu devletin duvarları Hafız Selman İzbeli’nin fedakârlıklarıyla yükselmiştir. Bu Devletin çatısı Şerife Bacının adanmışlığıyla kurulmuştur” diye konuştu.

“YÜKÜNÜZE OMUZ VERMEK İÇİN HAZIRIZ”

Muhtarlara da çağrıda bulunan Osmanağaoğlu, “Ankara’da 48 milletvekiliniz vardır. Derdinize derman olmak için çabalamaya hazır, sesinize kulak vermek için bekleyen, attığınız bir adıma on adımla karşılık vermek için hazır duran 48 milletvekiliniz vardır. Kısıtlı imkânlarla da olsa ifa etmeye çalıştığınız görevin ağırlığının, devletiyle vatandaş arasındaki en önemli halka olduğunuzun da farkındayız. Yükünüzü hafifletmek için buradayız, yükünüze omuz vermek için hazırız.” şeklinde konuştu.

“YÜZ YIL ÖNCEKİ PANORAMADA YER ALAN ŞER ŞEBEKESİ, BÜTÜN KADROSUYLA YENİDEN AYAKLANDI”

Her gün televizyon ekranlarından MHP’ye, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Cumhur İttifakına ve Cumhur İttifakının en büyük eserlerinden birisi olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine saldırıların olduğunu söyleyen İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “Esasen isimleri önemli olmayan ancak menşeileri malum bu güruhun anlamakta en çok zorlandıkları, anlamamakta ısrar ettikleri şey Liderimiz Devlet Bahçeli’nin bir gün tarih kitaplarında okutulacak duruşu, derslerde anlatılacak tarihi tavrıdır. Bazıları yine anlamayacaktır; anlamamakta ısrar edecektir. Ama söylemekte fayda vardır: Ne zaman milletimizin yarınlarına dair bir tehlike belirse, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli; bir adım öne çıkmış ve milli direnişin işaret fişeğini tutuşturmuştur. Onun tarafından ortaya konan tespitler, uyarılar ve öngörüler; hedefi tam ortasından vurmuş, devletin selameti, milletin bekası için söylediği her bir söz; yüz yıl önce yükselen istiklâl haykırışı gibi memleketin dört bir köşesine yayılmış ve gönüllerde daima yankı bulmuştur.İlhamını Anadolu’nun derin köklerinden ve bu milletin irfan pınarından alan Milliyetçi Hareket Partisi; Türkiye’yi bekleyen tehlikelere karşı ilk tepkiyi veren milli refleks merkezi ve hassas sinir ucu olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi ve onun muhterem Lideri Devlet Bahçeli’nin yaklaşımı kör muhalefet yapma amacı güden diğer kesimlerden her zaman farklı olmuş, yakın tarihimizde nerede bir kırılma yaşanmışsa Türk Milliyetçilerinin haykırışı Liderimizin yükselen sesinde kendisine yer bulmuştur. Bu gerçek; Milliyetçi Hareket Partisi’nin dilinin, üslubunun ve düşüncelerinin hasmane değil dostane olduğunu herkese en net şekilde göstermiştir. Bilinmelidir ki; Milliyetçi Hareket Partisi millet ve devlet menfaatine uygun her girişime destek vermiş, cumhurun yüklediği büyük sorumluluğun gereğini harfiyen yerine getirmekte bir an olsun tereddüde düşmemiştir.Adı asırlar önce bengü taşlara kazınan büyük Türk milleti ne zaman bir badire ile karşılaşsa Türk Milliyetçileri “buradayım” demiş, Türk Devleti ne zaman birbiri ardına kurulan tuzaklara çekilmeye çalışılsa o tuzaklar Milliyetçi Hareket Partisi tarafından bozulmuştur.Biliyoruz ki; bu büyük milletin kaynağı ve kavgası bugün de aynıdır, değişmemiştir! Milliyetçi Hareket Partisi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde, bugün de hem siyasi geleneğimizi sürdürmekte, Türk milleti için hayatî meselelere temas etmekte hem de Türkiye’nin Lider Ülke olması için gereken bütün şartları yerine getirmektedir.Çünkü istiklâl aşkını kalemine, mermilerini de namluya süren kahraman ecdadın torunları; gökleri yaran Besmeleyi bugün de çekmeye hazır ve muktedirdir. Tarihi yeniden yazmaya niyetlenenler, ihanetin başkaldırması için niyetlenenler, bu ülkenin kimliğini taşıyıp zihnini müstevliye peşkeş çekmeye heveslenenler umutlanmasın. Çünkü yüz yıl önceki panoramada yer alan şer şebekesi, bütün kadrosuyla yeniden ayaklansa da vatan topraklarını ve kutlu Türk Devletini müdafaa eden ruh her zaman onlara karşı dik bir duruş sergilemek için hazır ve diridir. Önce teyakkuz, sonra taarruz için tetikte bekleyen bu milli duruş; Türk milliyetçiliğinin siyasi temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisi ve Türk Milliyetçilerinin Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsında vücut bulmaktadır.Türk milleti; uzun, ince ve zorlu yolları asırlar öncesinden aldığı ilhamla aşmayı bilmiş, ferasetiyle oyunları bozmuş, komplo sahiplerini kabiliyetiyle alt etmeyi başarmıştır. Bugün de bunu yapacak kudrete fazlasıyla sahiptir. Hiçbir şüpheniz olmasın; Türk Milliyetçileri; kendisine tevzi ve tevdi edilen mukaddes görevi baş tacı edip, saflarını sıklaştırarak bekasının yılmaz bekçileri olmaya devam etmektedir” şeklinde konuştu.

“TÜRK MİLLETİ YAŞANANLARI MÜŞAHEDE ETMEKTE, HAİN EMELLERİ GÖRMEKTE, YAŞANANLARI BİR BİR NOT ETMEKTEDİR”

Türk milletinin yaşananları müşahede ettiğini ve bir bir not aldığını belirten Osmanağaoğlu, “Kötüden iyi çıkarmaya çalışanlar hüsrana uğratılmaya, hainliğe kılıf arayanlar eli boş dönmeye,  imha operasyonunun figüranlığını yapanlar ise alaşağı edilmeye Cumhur İttifakıyla devam edilecektir.Unutulmamalıdır ki; Cumhur İttifakıyla birlikte kutlu ülküler daha da ulaşılabilir olmuş, dikenli yollarda ödenen bedeller daha da anlam kazanmıştır.Cumhur İttifakı; Türk milletini güç duruma düşürmeye çalışan küresel emperyalizmin baş aktörlerini köşeye sıkıştırmış, alçak tertibin figüranlarının hayallerini suya düşürmüş, kirli oyunun senaristlerinin kalemini kırmıştır.Kim ne yalan söylerse söylesin; Türk milleti yaşananları müşahede etmekte, hain emelleri görmekte, yaşananları bir bir not etmektedir. Kim hangi bozguncu planı tedavüle sokarsa soksun; Türk milleti Cumhur İttifakının Türkiye’nin maruz kaldığı bölgesel ve küresel dayatmalara karşı verdiği tarihi mücadeleyi görmektedir.Türk milleti bilmektedir ki; Cumhur İttifakı, niyetleri kötü, hedefleri kirli, şuurları kapalı, ruhu esir düşmüş zillet birlikteliğinin önündeki sarsılmaz surdur.Cumhur İttifakı; FETÖ’nün çizdiği istikamette yol alanlara, PKK’nın değirmenine su taşıyanlara, küresel siyasetin etkin aktörlerine selam çakanlara, Türkiye’yi gayrı milli bir yola sürüklemeye çalışanlara, Türk milletinin kültürel ve tarihsel müktesebatına aykırı şekilde saf tutanlara, milli bünyenin reddettiği bir siyaseti arzulayanlara karşı cumhur tarafından inşa edilen müstesna bir mutabakatın adıdır.” ifadelerini kullandı.

“MHP, TÜRK MİLLETİNİN ÖNÜNE DİKENLİ TELLER DÖŞEYENLERE FIRSAT VERMEYECEKTİR”

MHP’nin Türk milletinin önüne dikenli teller döşeyenlere fırsat vermeyeceklerini anlatan Osmanağaoğlu, şöyle konuştu: “Türk milleti;istikbali Cumhur İttifakıyla şekillendirmeye, geleceğe Cumhur İttifakı ile yürümeye, prangalarını Cumhur İttifakının ruhuyla söküp atmaya, yeni zaferle cumhur ittifakı ile ulaşmaya kararlıdır. Milliyetçi Hareket Partisi kendisine büyük bir sorumluluk yükleyen cumhurdan aldığı güç ile Türk milletinin önüne dikenli teller döşeyenlere fırsat vermeyecektir. Ağızlarından demokrasiyi düşürmeyip, sandığa gömülünce de demokrasi dışı oluşumlarla işbirliği yapanlara at koşturtmayacaktır. İşbirlikçi olmuş, namlusunu Türk Devletine yöneltmiş emperyalizmin tetik çeken eli haline gelmiş tetikçilere imkân vermeyecektir.Türk milletini kaosa sürüklemek, kargaşa girdabında boğmak için ellerini ovuşturan sinsilere meydan bırakmayacaktır.Biliyoruz ki; devlet bizimdir, millet de biziz, vatan da bizimdir. Cumhur İttifakı’nın munzam ve muazzam varlığıyla Türkiye’mize sahip çıkacağız”

Toplantının sonunda MHP Heyeti, İtalya’da düzenlenen Büyükler Kick Boks Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden Kastamonu Belediye Spor Kulübü sporcusu 60 kilogramda Full Contact branşında Dünya Üçüncüsü olan Asuman Cığlıoğlu’ne hediye ve çiçek takdim etti.






Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum