Kaderin cilvesi;

Kaderin cilvesi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Yüksel Aydın’ın Kastamonu Belediye Başkan adayı gösterilmesi ve AK Parti’de de Tahsin Babaş’ın bir kez daha aday olarak sahneye çıkmasıyla; akıllara 31 Mart 2019 yerel seçimleri geldi…...

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Yüksel Aydın’ın Kastamonu Belediye Başkan adayı gösterilmesi ve AK Parti’de de Tahsin Babaş’ın bir kez daha aday olarak sahneye çıkmasıyla; akıllara 31 Mart 2019 yerel seçimleri geldi…

Dönemin İl Başkanı Yüksel Aydın, ‘Kastamonu Galip Gelecek’ sloganıyla birlikte dönemin Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a sert eleştirilerde bulunmuş ve ‘Hesap soracağız’ ifadeleriyle kamuoyunun gündemini sık sık değiştirmişti.

BU SEFER DE ADAY OLARAK... 

5 yıl önce il başkanı olarak Cumhur İttifakı ortağı AK Partili Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a karşı sert eleştiriler yapan Yüksel Aydın’ın, bu dönemde Belediye Başkan Adayı olarak rakibine karşı nasıl bir kampanya yürüteceği ise merak ediliyor.

Adaylığının açıklanmasının ardından Bengütürk’e konuk olan Aydın; ‘’ Cumhur İttifakı'nın bütün kurallarına uyarak seçim çalışması yapacağız’’  ifadelerini kullanırken; önceki dönemdeki iddialarını savunup savunmayacağını ise zaman gösterecek.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Dönemin MHP İl Başkanı Yüksel Aydın, Kastamonu Adliyesi önünde yaptığı açıklamanın ardından Tahsin Babaş hakkında farklı iddiaları gündeme getirerek suç duyurusunda bulunmuştu.

Aradan geçen 5 yıllık sürecin ardından kamuoyuna yansıyan hiçbir gelişme olmadı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum