Arama
Arama Sonuçları
BBP’den Tahsin Babaş’a destek  
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mahir Alan, AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ı ziyaret ederek destek açıklamasında bulundu.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
1393 belediyede seçim yarışı başladı
2019 yılında yapılan seçim sonuçlarının ardından 2024 yılında yapılacak seçimlerde tablonun nasıl olacağı merak konusu…
Kastamonu BBP, Saim Çakmak ile devam
Kongrede, geçtiğimiz Temmuz ayında genel merkez tarafından atanan mevcut İl Başkanı Saim Çakmak tekrar seçilerek güven tazeledi.
Seçilemeyen 314 eski vekilden sadece 4'ü iade etti
Seçimden önce 3 aylık maaşı peşin alan ancak tekrar vekil olamayan 314 kişiden sadece 4’ü, “Hak etmedik” deyip 2 aylık maaşı geri verdi.
Araç, Daday ve İhsangazi İlçelerine biçerdöver teslim edildi
Araç ilçesinde, S.S. Araç, Daday ve İhsangazi İlçeleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifler Birliği’nin, TKDK projeleri kapsamında alımı gerçekleştirilen 1 adet 2023 model New Holland TC 5.90 marka biçerdöverin açılışı gerçekleştirildi.
ORC'den yerel seçim anketi: AK Parti, CHP ve İYİ Parti düşüşte, MHP yükseliyor
ORC'nin mart ayındaki yerel seçimlere yönelik yaptığı ankete göre AK Parti, CHP ve İYİ Parti'nin oy oranlarında 2019'e göre düşüş yaşandı.
Cumhur İttifakı ortağından 'emekliye zam' çağrısı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ocak ayını beklemeden emeklilere behemehal bir zam verilmesini, maaş artışlarının yapılmasını arzu ettiklerini söyledi.
2. TRADEF için yoğun mesai…
İstamonu Fuarcılık’ın bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Türkiye Ortadoğu Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı’na sayılı günler kaldı.
BBP Taşköprü İlçe Başkanı Muzaffer Duman oldu
Büyük Birlik Partisi Taşköprü İlçe Başkanlığı görevini Muzaffer Duman devraldı.
Erbakan: ‘İttifaka yanlışları düzeltmek için girdik’
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “İttifaka yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları hep birlikte düzeltmek için girdik" dedi.
Akaryakıt zammına ittifak ortağından da tepki geldi: 'Hakça değil!..'
Cumhur İttifakı'nın ortaklarından olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, akaryakıta gelen ÖTV zammına tepki göstererek, "Kabul edilebilir ve hakkaniyetli bir düzenleme olmamıştır" ifadelerini kullandı.
“ Bu gün itibarıyla Kastamonu il Başkanlığı görevim sona ermiştir”
BBP İl Başkanı Satılmış Külçe: “Büyük Birlik Partisi Tosya İlçe Teşkilatı olarak Yönetim Kurulumuz ile birlikte görevimizden istifa ediyoruz. “ Bu gün itibarıyla Büyük Birlik Partisi Kastamonu il Başkanlığı görevim sona ermiştir”
Cumhur İttifakı’ndan ‘Tosya’da rekor’ sesleri
Cumhur İttifakı Kastamonu Siyasi Parti İl ve ilçe teşkilatları Tosya Belediye Düğün Salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Ünlü, Tosya’nın kendi rekorunu egale edip Türkiye rekoru kuracağını söyleyerek, MHP İl Başkanı Emre Şahin’de ‘Önceliğimiz hep Türkiye olmuştur’’ dedi.
"Taşköprü'de %67'nin üzerine çıkmayı planlıyoruz"
AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol 2'nci tur seçimlerine yönelik değerlendirme yaptı.
Seçimde 1 milyon 363 bin oy geçersiz sayıldı!
Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olmayan sonuçlara göre ikinci tura kalırken, TBMM'deki çoğunluğu 322 milletvekili ile Cumhur İttifakı elde etti. 54 milyon 524 bin 934 oyun kullanıldığı seçimde 1 milyon 363 bin 1433 oy geçersiz sayılması ise dikkat çekti.
Kastamonu’da sandıkların %96’sı açıldı! İŞTE SON DURUM!
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için ilk sonuçlar gelmeye başladı. Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim yasağını kaldırmasının ardından oy sayım işlem de devam ederken; ilk sonuçlar açıklandı.
Kastamonu’da son durum ne? Açılan sandık yüzde 75!
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için ilk sonuçlar gelmeye başladı. Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim yasağını kaldırmasının ardından oy sayım işlem devam ederken; sonuçlar da açıklanmaya devam ediyor.
Kastamonu’da milletvekilliği sonuçları ne durumda? Açılan sandık yüzde 67!
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için ilk sonuçlar gelmeye başladı. Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim yasağını kaldırmasının ardından oy sayım işlem de devam ederken; sonuçlar da açıklanıyor.
Ahmet Yelis kimdir?
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde İstanbul’dan 2. Bölge 1.Sıra milletvekili adayı oldu.
EYT, staj mağdurlarına müjde
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Destici, EYT'de staj ve çıraklık mağdurları için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Destici, 14 Mayıs seçimleri sonrasında staj ve çıraklık mağdurlarının emeklilik haklarına kavuşacaklarını söyledi.
Yelis, Sultangazi’de hemşehrileriyle buluşacak
Hemşerileri ve partililerle buluşacak olan Ahmet Yelis, burada halka hitap edecek.
BBP'den Çatal'a ziyaret
Büyük Birlik Partisi'nden Taşköprü ziyaretleri
Türkiye 30 gün sonra sandığa gidecek
Cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği 14 Mayıs seçimlerine 30 gün kaldı. 4 cumhurbaşkanı adayının yarışacağı seçimlerde, oy pusulasında 24 partinin amblemi yer alacak, bu partilerden 11'i tek başına, 13'ü ise ittifaklarda seçime girecek.
Erdoğan: 'Allah'ın izniyle yine kaybedecekler'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Terör örgütlerinin uzantıları ile at pazarlığı yaparak iktidar hayali kuranların gafleti sizi bir an olsun endişeye sevk etmesin. Kandil’den bağıranlar çağıranlar, bunlar vız gelir tırıs gider. Bunların raf ömrü inşallah 14 Mayıs’ta dolacaktır” dedi.
Zarfa sığdırmak zor olacak!
GAZETE KADAR OY PUSULASI
13 siyasi parti tek başına yarışacak
14 Mayıs'ta yapılacak seçime milletvekili geçici aday listesi veren 26 partiden 13'ü tek başına, 13'ü ise ittifaklar adı altına girecek.
Siyasi partiler, gurbetçi Kastamonuluları üzdü
Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi listelerinden Kastamonulu toplam 10 isim aday gösterilirken, 5 isim listelerde ön sıralarda yer aldı. En fazla Kastamonulu aday ise 5 isimle AK Parti’de yer aldı.