BBP Taşköprü İlçe Başkanı Muzaffer Duman oldu;

BBP Taşköprü İlçe Başkanı Muzaffer Duman oldu

Büyük Birlik Partisi Taşköprü İlçe Başkanlığı görevini Muzaffer Duman devraldı....

Saim Çakmak'ın  Kasım 2022 tarihinden bu yana yürüttüğü Taşköprü İlçe Başkanlığı'nı görevini İl Başkanı olması ile birlikte görevi Muzaffer Duman’a devretti.

 Yaklaşık bir senedir kurucu yönetim kurulu olarak başladığı göreve genel merkezin kararıyla BBP Kastamonu İl başkanı olarak devam ettiğini belirten Kastamonu İl Başkanı Saim Çakmak; "Yeni bir oluşum için İl Başkanlığı görevini sürdürmekteyim. 5 Kasım 2022 tarihinde başladığım görevim sürecinde Taşköprü’müz için ilçemizde bulunan siyasilerle kopukluğu gidermek için girişmelerde bulundum. Bunda da bir nebze olsun başarılı oldum. Her siyasi kuruluşlarla ve temsilcilerle iletişim halinde oldum. Yeni bir teşkilat olmamıza rağmen Cumhur ittifakı içerisinde özveri ile çalıştık. 1 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Taşköprü BBP başkanlığına Muzaffer Duman getirilmiştir. İl başkanlığı olarak, göreve getirilen Muzaffer Duman Başkanımıza her türlü desteği vereceğimizi ve her daim yanında olacağımızı belirtmek isteriz. Kendisine ve teşkilatına başarılar dilerim." ifadelerini kullandı..

İl başkanı Saim Çakmak'a teşekkür ederek sözlerine başlayan  Muzaffer Duman; “Aldığım görevi layıkıyla getireceğimi, zorluklara karşı mücadele edeceğimi ve partim için tüm gayretimi göstereceğimi, güzel ilçemize yenilikler ve güzellikler katmak için her daim mücadelenin içerisinde olacağımı kamuoyu ile paylaşır bu vesile ile beni bu göreve laik gören Genel başkanımız sayın Mustafa Desteci’ye, Genel Başkan Yardımcımız sayın Mahir Alay’a, İl Başkanımız sayın Saim Çakmak’a teşekkürlerimi sunarım.” açıklamalarında bulundu.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum